Şimdi Ara

Temel liselerin ders işleyiş şekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temel liseler genelde dersleri dersane sisteminde işledikleri için lys konuları +limit ygsden öncetürev integrali ygsden sonra işliyolarmış. Hocalara sorduğumuz zaman yetişir dediler ama yine de temel liseden mezun olanlara sorayım dedim. Gerçekten 40+ çıkarılabilir mi böyle bi programda?

aylar sonra up
    Evet arkadaşlar daha türeve geçemedik geçsek, konuları bitirsek bile verimli olup olmaması konusu ayrı bir muamma. Behzattan ilerliyorum baya faydası oldu limit tam gibi. Hedefim 46+ idi (40+ yazdığıma bakmayın) bakalım yapabilecek miyim ilginç bir tecrübe olacak. Şu 3 ay türev integrali oturtup deneme çözmekle geçecek. Sınava yakın yine uplarım. Sizce oluru var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scienceandart -- 18 Mart 2017; 22:34:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni bir program galiba bu. bizim finalde yok mesela böyle bişi mat 2'cide hızlıca ygs konularından bazılarını anlatıyor. hatta sınıftakiler diyor hocam limit türev int yetişicek mi
  • Kafiye Lordu kullanıcısına yanıt
    Mat 1 hocası ygs mat 2 de lys konularını işliyo. Bende biraz endişeliyim türev integralin 'tam anlamıyla' yetişmesi durumunda.

• 11.sınıfım mat1 fkb geo1 görüyoruz aynı zamanda farklı hocalar 11 konularını anlatıyor haftada sadece 1 ders tarih 1 ders coğrafya var

• bizde mat1 hocasi ygs mat2 hocasi 12 mufredat isliyor limitteyiz suan ygsden once turev integal bitecek lysden sonra mat1 ve 2 hocalari kalan lys konularini anlatacak aralarinda paylasarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temel lise değil hazırlık lisesinde benzer bir sistem uygulamıştık. Ygs hocası mat-1 i anlattı ygsden bi kaç hafta önce bitirmiş son haftalarda gitmedim tam bilmiyorum ne zaman bitirdiğini okul mat hocamız ötf-limiti işlemişti ygsye kadar. Bir de mat-2 hocamız var o da polinomlardan kaptırıp türeve kadar gelmişti hatta, ygsden sonra pazartesi günü türev alma kurallarını öğrenmeden gelmeyin demiş tabi ben giblememiştim ygs var diye ygsden sonra başlamış sayıyorum o yüzden türev integrale. Kendi adıma konuşursam gayet rahat yetişti bu sistemle mat. Ygs 40/40 lys 48/50.
    Sizin sistem de benzermiş o yüzden yetiştirebileceğini düşünüyorum. Ama tabi olay lisede bitmiyor kendinde ayrı bir koldan halletmelisin.

• hangi temel lise?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mat1 kısmında polinoma kadar hepsi bitti, Mat2 türev limit bitirdik galiba ygs öncesi full mat bitecek (final)

• aylar sonra up
    Evet arkadaşlar daha türeve geçemedik geçsek, konuları bitirsek bile verimli olup olmaması konusu ayrı bir muamma. Behzattan ilerliyorum baya faydası oldu limit tam gibi. Hedefim 46+ idi (40+ yazdığıma bakmayın) bakalım yapabilecek miyim ilginç bir tecrübe olacak. Şu 3 ay türev integrali oturtup deneme çözmekle geçecek. Sınava yakın yine uplarım. Sizce oluru var mıdır?
  • up
  • 11im ygs fkb mat geo coğrafya tarih görüyoruz 10 numara

• mat 1 ci 11 mat konularını mat 2 hocamız 2.kere limit türev integral anlatıcak şimdi limitdeyiz mat3 diye ders koydular ordanda trigonometri işliyoruz bazen istedigimiz konuyu tekrar ediyor hoca geometride de çember analitiğindeyiz sorunsuz yetişecek sanırım konular
  • Öklid kullanıcısına yanıt
    Biz daha 1.yi bitiremedik be hocam :(
  • Hocam mat2 hocamız hızlı işliyo ama çok iyi anlatıyor adam geçen senenin 12leri bütün türev int limiti yapmışlar sizede en az 40 üstü yaptırıcaz diyolar matdan bakalım
  • Öklid kullanıcısına yanıt
    hedef ilk 2k idi mf4 ygs 15-20k falan gelecek sanırım çekebilecek miyim bu durumda bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scienceandart

hedef ilk 2k idi mf4 ygs 15-20k falan gelecek sanırım çekebilecek miyim bu durumda bakalım...

Hocam pes etmeyin hiç inan cekersini dort koldan asilin pes edenler kaybedecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.