Şimdi Ara

TEMEL FİZİK TAVSİYESİ LYS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. Bu sene lise son ve meslek liseliyim bilişim teknolojileri bölümü. İyi bir dershaneye yazıldım üniversite hazırlık icin isim vermiycem ama türkiye çapında ismi olan bir dershane. Dershane baslamadan önce hazırlık yapıyorum bu ay başlıycak ve en son fizik dersini 9.sınıfta görmüstüm yani temel yok. antrenmanlarla matematik bitirdim bu kitap çok hosuma gitti açıkcası çok zevkli bir şekilde bitirdim ve öğrendim. Aynı bu tarz konu anlatımlı ve ardından direk soruları olan bir kitap söyleyebilir misiniz ? Ben lys de mf4 mühendisliğe hazırlanıcam ve biliyorsunuz burada fizik cok önemli. O yüzden dershane baslamadan fiziğin temeli olmasını istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim herkese.

• Dostum aynı sekilde antenmanlarla fizik var onu oneririm temelden aliyor. Anlatımı guzel sorular tam YGS ayarında ardındanda palme soru bankası cozersin. LYS icinde Mustafa Baserin kitabını oneririm fakat o biraz temel istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jAke4INWIN

Dostum aynı sekilde antenmanlarla fizik var onu oneririm temelden aliyor. Anlatımı guzel sorular tam YGS ayarında ardındanda palme soru bankası cozersin. LYS icinde Mustafa Baserin kitabını oneririm fakat o biraz temel istiyor.

yani antrenmanlarla fizikten sonra mustafa başerin kitabına mı geçmeliyim ? Temeli olusturduktan sonra
  • skyleon35 S kullanıcısına yanıt
    Aynen. bu şekilde ilerlersin diye düşünüyorum.
  • quote:

Teşekkür ederim en kısa sürede antrenmanlarla fizik kitabını edinip başlayacağım :) ve benim en cok savundugum konulardan birisi de konuyu ögrendikten sonra üzerinde bolca soru çözmek. Bu gerçekten inanılmaz bi artı katıyor bilirsiniz. Temel fizik seviyesinde soru bankaları da var mı acaba. Dediğiniz kitaplardan sonra da onu çözmeye geçsem cok daha faydalı olmaz mı acaba ben böyle düsündüm.
  • skyleon35 S kullanıcısına yanıt
    Kardesim antranmanlarla mati oneririm ama fizigini tavsiye etmem 40seansta fizigi kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyleon35

quote:

Teşekkür ederim en kısa sürede antrenmanlarla fizik kitabını edinip başlayacağım :) ve benim en cok savundugum konulardan birisi de konuyu ögrendikten sonra üzerinde bolca soru çözmek. Bu gerçekten inanılmaz bi artı katıyor bilirsiniz. Temel fizik seviyesinde soru bankaları da var mı acaba. Dediğiniz kitaplardan sonra da onu çözmeye geçsem cok daha faydalı olmaz mı acaba ben böyle düsündüm.

Evet tabikide. Zaten konu calismak isin %30 u ise soru cozmek %70 idir. Bence oncelik guvender fizik soru bankasın bitirmek cunku yumusaktir daha sonra palmeye geçmek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.