Şimdi Ara

Temel Fıkraları Burda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zayıf biri olan Temel kahvede otururken,
    Şişman ve kilolu olan Hıdır yanına yaklaşır ve;
    La Temel seni gören ülkede kıtlık var zanneder
    Temel hiç ardırış etmeden cevabı yapıştırır;
    seni görende kıtlığın sebebini anlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nuR^^ -- 25 Eylül 2007; 18:24:12 >

• Kısa ve komik
  • Komutan teftis sirasinda bir askere sorar:
    _Oglum nerelisin?
    _Marasliyim komutanim
    Komutan askere bir tokat patlatir ve tekrar sorar:
    _Oglum nerelisin?
    _Marasliyim komutanim
    Komutan askere bir tokat daha patlatir ve tekrar sorar:
    _Oglum bak iyi düsün! nerelisin?
    _KAHRAMANMarasliyim komutanim!
    Komutan: Aferin iste böyle diyerek diger askere (Temel) döner:
    _Oglum sen nerelisin?
    _Kahraman Trabzonluyum Komutanim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yih_hu

Komutan teftis sirasinda bir askere sorar:
    _Oglum nerelisin?
    _Marasliyim komutanim
    Komutan askere bir tokat patlatir ve tekrar sorar:
    _Oglum nerelisin?
    _Marasliyim komutanim
    Komutan askere bir tokat daha patlatir ve tekrar sorar:
    _Oglum bak iyi düsün! nerelisin?
    _KAHRAMANMarasliyim komutanim!
    Komutan: Aferin iste böyle diyerek diger askere (Temel) döner:
    _Oglum sen nerelisin?
    _Kahraman Trabzonluyum Komutanim

• Temel´e Mercedes Lazım
    Bizim Temel ile Cemal bir gün lüks bir otelin lobisinde güzel bir kadın görürler. Temel der ki,
    - Ula Cemal, gidip bi bakayım, bu kadın bize pas verir mi?

Temel yaklaşır kadına, sorar :
    - Benimle bi yemek yemek ister misunuz ?
    - Bahse girerim şu kapıdaki Mercedes sizin degil.
    - Değildur.
    - Söyle iyi durumda bir banka hesabınız da yoktur sanırım.
    - Yoktur.
    - Karadeniz kıyılarında şöyle iki katlı bir çiftlik eviniz de yoktur heralde.
    - Yoktur.
    - Hadi o zaman çek arabanı!

Temel boynu bükük döner Cemal`in yanına :
    - Ula Cemal, benim Limuzini sana versem Mercedesini bana verir misun?
    - Verirum Temel`im
    - Bi telefon etsem kendi bankamda bana hesap açarlar mi ?
    - Açarlar Temel`im.
    - Tamam o da kolay da, heralde bizim peder uçüncü katı yıkmama izin vermez...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dursun sormuş Temel'e:
    -Ula Temel, sen kaç dua biliysun
    Temel:
    -Dört tane dua piliyrum, demiş.
    Dursun:
    -Hancilerini pilisun? demiş.
    Temel:
    -Üç İhlas bir Elham'i piliyrum daaa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Temel birgün keçinin boynuna tasma takmış gezdiriyormuş. Arkadaşı Dursun yolda onu görüp:
    -Ula Temel Napiysin?
    -Ula cörmiymisin çöpeğimi cezdurayrum.
    -Ula Temel bunun boynuzlari var.
    -Valla ben onin özel hayatina karişmayrum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nuR^^ -- 22 Eylül 2007; 1:08:59 >

• Temel çok para kazanmış. Ailece lüks bir lokantaya gitmişler. En pahalı şarabı seçip ısmarlamış. Garson :-Hangi yıl tercih ederdiniz, diye sorunca,- Pi mahzuru yoksa hemen isteyrum.

--------------------------------------------------------------------------------

Help! Help!
    Yüzme bilmeyen bir turist denize düşmüştü. Suda çırpınırken can havliyle bağırıyordu.
    -Help! Help!
    Yoldan geçen Temel onu gördü. Kızgın bir şekilde bağırdı:
    -Ula ingilizce ögreneceğine, yüzme ögrenseydin ya!..

-----------------------------------------------------------------------------------

Gümrük kapısından bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için bekliyorlarmış. Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış. Önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış. "Niye 7 tane?" diye İngiliz'e sormuşlar. O da "Haftanın yedi gün var. Hepsi için bir tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba..." demiş. "Vay be! Helal olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki." Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. açmışlar bakmışlar 8 tane don. "7'yi anladık da niye 8?" diye sormuşlar. Fransız "Pazartesi, Salı, Çarşamba... Hergün için bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım" demiş. "Vay be! Adamlardaki temizliğe medeniyete bak!" demiş görevliler. Sıra Temel'e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don. "Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Şu medeniyete, şu temizliğe bak!" Sormuşlar "Neden 12 adet?" Bizimki cevap vermiş "Ocak, Şubat, Mart,......"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nuR^^ -- 22 Eylül 2007; 1:03:01 >

• Lokantaya giden Temel garsondan bardak istemiş.
    Garson da masada ters duran bardakları göstererek:
    -Masada var ya demiş.
    Temel bardağı eline almış ve biraz inceledikten sonra kaşlarını çatmış ve sitem dolu bir sesle konuşmuş:
    -Onların dibi delik, üstü kapalı demiş.

----------------------------------------------------------------
    Her gün Temel sabah erkenden Dursun'un evine gidiyormuş ve "Soğuk çay var mı?" diyormuş. Dursun da "yok" diyormuş. Bu bir kaç gün sürmüş. Dursun bir gün merak edip soğuk çay hazırlamış. Temel gene gelmiş. "Soğuk çay var mı?" demiş. Dursun da var demiş. Temel de "iyi ısıt da içelim" demiş.

----------------------------------------------------------------

Temel savaşta yanında 10 arkadaşıyla birlikte düşmana esir düşmüş. İlk gün
    işkence sonunda ekipten 5 tanesi bülbül gibi konuşmuş. İkinci gün 3 kişi daha
    dayanamamış itiraf etmiş. Üçüncü gün sonunda bir tek Temel kalmış. Dördüncü
    gün işkencenin dozu artmış Temel den çıt yok. Beşinci gün işkence iyice
    ağarlaşmış ama Temel yine aynı. İki hafta sonra Temel i kaldığı hücrede
    izlemeye karar vermişler. Bizim Temel hem kafayı duvara vurmakta hem de
    söylenmekteymiş :
    -Hatirla...Hatirla... Hatirlaaaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nuR^^ -- 22 Eylül 2007; 1:00:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Temel Fıkrası :D
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en son fıkra cok hoş...
  • Puhahhaha ya bu don fıkrası çok güzel

muheuahuahuhauhuahuhuhuaeahe
  • Temel bir gün e-5 karayoluna ters yönden girmiş. Bunu fark eden trafik polisleri yol üzerinde seyreden araçları uyarmak için telsizden "e-5 te bir araç ters yönde seyretmektedir." diye anons yapmışlar. Bunu duyan Temel "Ulan pi tane olirmi punların hepsi ters geleyi" demiş

-----------------------------------------------------------------

Bir mecliste konuşulurken,
    Amerikalı :
    -Biz Mars'a gideceğiz, demiş.
    Alman :
    -Biz yakıtsız giden otomobil üreteceğiz, demiş.
    Fransız :
    -Atom bombasını etkisiz hale getirecek projelerimiz var, demiş.
    Bizim Karadenizli de onlardan geri kalmamak için :
    -Biz de güneşe gideceğiz, demiş.
    -Güneşe gidemezsiniz, demişler. Güneş yakar.
    Karadenizli gülümsemiş :
    -O kadar da enayi değiliz, tabi, demiş. Akşam serinliğinde gideceğiz.

---------------------------------------------------------------------------------

İri yarı bir adam kahveye girmiş.
    - Hasan cimdur?
    - Penum, demiş adamın biri.
    Adam bu adamı bir güzel pataklamiş ve yüzünü gözünü kan içinde bırakmış.
    Sonrada çekip gitmiş. Adam gittikten sonra dayak yiyen adam başlamış gülmeye. Kahvedekiler şaşırmış ve hemen sormuşlar:
    - Ya o kadar dayak yedin, yüzün gözün kan içinde. Ne diye durmuş gülüyorsun şimdi.
    - Penum adim Hasan teğul Temel, nasıl kandurdum o enayi adamı ama....

• Temel Counter Strike oynarken hile yapmış, ama belli olmasın diye kimseye ateş etmemiş...

· Temel Counter Strike oynarken smoke hiç kullanmazmış sormuşlar cafenin duvarında ki yazıyı göstermiş NO SMOKING

· Temel Counter Strike oynarken ölenlerin başında iki dakika durup sonra oyuna devam ediyormuş. Sormuşlar ölenlerin ruhuna fatiha okuyorum demiş.

· Temel Counter Strike oynarken bir köşeye pusmuş takımından herkes ölmüş. Tek kalmış, consola kill yazıp kendini öldürmüş. Sormuşlar takımım olmadan ben bir hiçim demiş.

· Temel Counter Strike oynarken çok yaralanan ve health=10 olan arkadaşlarını tereddütsüz vururmuş. Sormuşlar çok açı çekiy da ondan furiyrum demiş.

· Temel Counter Strike oynarken 20 oyun hiç vurulmamış. Neden çünkü tek başına oynuyormuş.

· Temel Counter Strike oynarken karşı takımın oyncusuna sinsice arkasında yaklaşmış tam bıçaklayacakken silahı çekip vurmuş. Sormuşlar bıçağı kirletmek istemedim demiş.

· Temel Counter Strike oynarken birisi önüne flash atınca hemen gözlerini kapatıyormuş ve içinden 10'a kadar sayıyormuş sonra oyuna devam ediyormuş. Sormuşlar böyle yapınca flash etkilemiyor demiş.

· Temel Counter Strike oynarken kullandığı bıçağı çok kez bileyletmek iştemiş.

· Temel Counter Strike oynarken çok prensip sahibiymiş ilk ona ateş edilmeden kimseye ateş etmezmiş.

· Temel Counter Strike oynarken rush yaparken geri kaçanlara çok kızarmış. Ve rush sırasında hep arkadan gidermiş. Sormuşlar, herhangi birisi rush'dan vazgeçerse onu ben vurucağım da ondan

· Temel Counter Strike oynarken askerde öğrendiklerini uygularmış her round'dan önce içtima alırmış..

· Temel Counter Strike yaratıcısı Sierra'ya bir çok kez e-mail atmıştır ve istekte bulunmuştur. CS'deki sulak yerlerde hamsi üretme izni almak için.

· Temel ile dursun Counter Strike oynamayı yeni öğreniyorlarmış. Haritanın birinde turlarken Temel kaybolmuş. Dolaşıp dolaşıp duruyor aynı yere çıkıyormuş. Hemen cep telefonundan Fadime'yi aramış ben kayboldum eve biraz geç kalabilirim demiş.

· Temel'in Counter Strike oynadığı bir cafeden kurşun sesleri gelir olay yerine gelen polisler direk Temel'i yakalarlar ve sorguya çekerler.
    - Sen psikopat mısın len burası Teksas mı neden ateş ettin monitöre ?
    - Valla amirum kurşunlar tükenünce ne yapacağimu pilemedum. Çektim benim altıpatları firdum namussuzi. Ben oni furmasam o beni furacaktu. Canumi zor kurtardum....

• birgün adı tali olan bir adam işe girmiş ve orda şef olmuş bu adamın karısıda 'r' harfini söyleyemiyomuş birgün tali işe gitmeyince bunun karısını ararlar:
    -şeftalinin ewimi?
    -ewt ben kayısıyım ne oldu acaba
  • elıne saglık hepsı cok komık
  • quote:

Orjinalden alıntı: allgirlsloveme

elıne saglık hepsı cok komık

• quote:

Orjinalden alıntı: ripe_rich

birgün adı tali olan bir adam işe girmiş ve orda şef olmuş bu adamın karısıda 'r' harfini söyleyemiyomuş birgün tali işe gitmeyince bunun karısını ararlar:
    -şeftalinin ewimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nuR^^ -- 6 Ekim 2007; 23:40:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: allgirlsloveme

elıne saglık hepsı cok komık

+1905
  • quote:

birgün adı tali olan bir adam işe girmiş ve orda şef olmuş bu adamın karısıda 'r' harfini söyleyemiyomuş birgün tali işe gitmeyince bunun karısını ararlar:
    -şeftalinin ewimi?

bu ne lannnnnnnnn

• süperler özellikle şu hoteldeki kadın falan
  • quote:

-şeftalinin ewimi?

jilet verin biriniz

• Bizim Temel bi gökdelende temizlikçiymiş ee tabi bina 453 katlı bizim bu uşak 423.kattan aşağı düşmüş düşerkende her katı geçince geriye sayıyomuş 345,344,343 falan en sonunda 1.katın hizasına gelmiş ve yukarı bakıp şükran dolu bi şekilde ey büyük ALLAH'ım sana şükürler olsun 1.kata kadar sağ salim geldik artık 1.kattan düşsemde bişi olmaz
    Temelle Dursun paraşütçü olmaya karar vermişler.O günde deneme atlayışı yapacaklarmış.İşte bizimkiler atlamışlar aşağı ulan o da ne temelinki açılmıyo
    (PARAŞÜT YANİ YANLIŞ ANLAMAYIN)Dursun bağırmış :ula temel poku yedun yere çakılacaksın
    TEMEL:korkma ula bu deneme atlayışı düşsekte bişey olmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.