Temel (2. sayfa)

-
-
-
-
-
-
-
burdaki amaç kafalarda soru yaratıp arştırmaya teşvik, yoksa al resmi koy değil,okuyan düşünen chatgpt ye soran adam baksın yeter bana :) kendimede hatırlatma ayrıca, güzel devreler bir adım daha gitmenin araştırmanın en güzel yolu ...
-
Neredeyse hepsi güzel paylaşımlar, her devreye bir başlık atılsa da olur.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tl431 deki anot katot yazıları ve kutup gösterimleri kafa karıştırıcı artık bilinçli bilinçsiz bilemem, lakin paylaşmasan daha iyi gibi. Olmadı sorumluluk reddi yazman senin adına uygun olur tabi her mesajda yazmak ayrı zaman emek kaybı.
Dersen ki inceledim kontrol ettim şemaları bilgileri onaylıyorum hatasızdır, bu durumda kusura bakma hakkında ki değerlendirmem iyi sonuçlanmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beni takip etme birader ,ayrıca kimseye devreyi kur demiyorum, ilginc basit devreleri sadece paylaşıyorum, hatalıysa belirtir geçersin !
-
Hatalı olanlara rastlarsak belirtelim. Bu konudaki bir tanesinde rastlamıştım tesadüfen ve belirtmiştim.
Aha yine rastladım ve belirtip geçiyorum. Sayın @mavi-kaplan da belirtti geçtiyse sorun yok diyosun,
iyi günler selamlar.
-
Kardeş ne radarimdadin ne takibimdesin
. Takip için ne yaptın ki bu mevkiye buna layık olduğunu düşünüyorsun?
Senin dediğin gibi kimseye yap demedigin için bunu belirt yaz dedim, sorumluluk reddi budur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X