Şimdi Ara

TEMBEL KARDEŞ SORUNU. ÖNERİLERE İHTİYACIM VAR. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben, şansını bir de inşaat sektöründe denesin diyorum. Neticede anadolu lisesinden mezun olup da dolmuş şoförlüğü yapanlar da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3,14159265358979323846264 -- 20 Aralık 2011; 20:41:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264

Ben, şansını bir de inşaat sektöründe denesin diyorum. Neticede anadolu lisesinden mezun olup da dolmuş şoförlüğü yapanlar da var.

hocam biz akıllansın diye yardım istiyoruz. okumazsa bile zaten allaha şükür maddi durum var en kötü bi dükkan açar başında bekletiriz ama dediğim gibi okusun istiyoruz. sen olayı yanlış anlamışsın biraz.
  • Pardon hocam ben yanlış anlamışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heartofmine

Rapor alın bol bol çocuğa liseyi öyle bitirsin. Son sene zaten motive olur bitiyo diye az biraz kasar özel üniversitede okur.

valla hocam bakalım ya. şu an kafamda bi sürü plan var. bi şekilde düzlüğe çıkarıcaz çocuğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

quote:

Orijinalden alıntı: heartofmine

Rapor alın bol bol çocuğa liseyi öyle bitirsin. Son sene zaten motive olur bitiyo diye az biraz kasar özel üniversitede okur.

valla hocam bakalım ya. şu an kafamda bi sürü plan var. bi şekilde düzlüğe çıkarıcaz çocuğu.

Daha yolun başına böyleyse bence çok fazla üstüne düşmeyin, iyice ters teper. Şuan yapacağınız en iyi iş, onun sevdiği hobisi olarak gördüğü işte uzmanlık kazanmasına yardımcı olmanızdır. Fotoğraf çekmeyi seviyorsa buna teşvik edin. Dil öğrenmesine teşvik edin, spor, el sanatları vs.
  • yani liseyi bitirmek bile bu kadar sorun oluyosa bu çocuk okumaz gibi geliyo. ama bu hayatta başarısız olcağı anlamınada gelmiyo tabi.
  • Kardeşine söyle hep normal devamsızlığı kullanmasın arada rapor da alsın
  • güncel.
  • Bu forumdan yardım beklemenin bu anlatılan durum için hata olduğunu düşünüyorum. Derhal uzman desteğine başvurmalısınız.
  • Herkes Üniversite Okuyacak diye bir kural yok Liseyi bitirsin yeter bence Zaten ne yaparsan yap bence o adam okumaz Benim dayımın oğluda böyledi En sonunda dayım Küçük dayımın yanına Komi olarak verdi Şimdi Mutfak bölümünde Fırında çalısıyor 1500 + ssk+yemek Ki yozgat gibi yerde harika bir Ücret bu Yani demek istediğim zorla güzellik olmaz sen abilik görevini yap anlat ilerde beni okutmadın demesin ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

merhaba öncelikle, ben akdeniz tıp fakültesinde okuyorum. bu sene kazandım. öğrencilik hayatım hep başarılarla geçti fakat kardeşim tam tersi. zar zor yardımlarımla kıytırık bi anadolu lisesi kazandı. lise 1'i yine zar zor geçti şimdi lise 2 ve durumu daha kötü. devamsızlık şimdiden 15 gün olmuş(biliyosunuz 20 olunca kalıyor) ve daha senenin yarısı bitmedi. çekip kenara konuşunca okulu sevmiyorum diyor. en başta gittiği okulun ortamını sevmemiştir dedik ama sonra genel okul ortamını sevmediğini anladık. açıkçası annem de babam da yaşlı insanlar çok ilgilenemiyorlar. ben aldım sorumluluğu hergün güzel güzel konuşuyorum karşıma alıp ama ertesi gün yine aynı sorun. yani ilerde okumazsa nolur okursa nolur diye anlattığımız halde hala yanlış yola gidiyor. nasıl bi şey yapmalıyız ki bu çocuk okusun? ailecek kafamız allak bullak. çözüm önerilerini bekliyorum.

not: sanayiye çırak verin gibi saçma sapan şeyler yazmazsanız sevinirim

Kızılcık sopası ile korkut bak bida devamsızlık yapıcak mı :D

• peki ne yapmak istediğini sordun mu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.