Şimdi Ara

Temalar telefonlarımızı yavaşlatır mı?! (6630 deneyi) :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bildiginiz gibi 6630 onceki s60 telefonlarına göre oldukça hızlı bir model. Açılışı, menu geçişleri, kayıt süreleri falan diger modellerden çok daha iyi. Ancak 3-4 aydır kullandıgım telefonum tema yükledikten sonra sanki yavaşladı. Bende bir deneme yapiim dedim. Once telefonu kendi klasik temasıyla kapattım. Açtıktan sonra 2 dk bekledim. 2 dk sonra MENU tuşuyla menüye girdim. 2 saniye tuttu menünün açılması. (kullanan arkadaşlar bilirler ilk menü açılışında biraz geç açılır ama sonra saniye bile sürmez.) Sonra Kawasaki temasını kurdum ve telefonu kapadım. Telefonu açıp yine 2dk hiçbirşey yapmadan bekledim. ( herşey otursun diye sistemde) MENU tuşuyla menüye giriş için 3 saniye gibi bir süre geçti bu sefer.. Ayrıca menü geçişlerinde de yavaşlama hissettim. Sanırım sonradan yükledigimiz temalar bir şekilde yavaşlamaya sebep oluyor..

• Sonuç?
    Cep telefonlarına tema yüklemeyelim mi?

Orjinalden alıntı: altinok

Sonuç?

Ben yüklemeyin desem yüklemiycekmisin? Sadece farkettigim bir olayı yazdım. Senin tema yükleyip yüklememen beni ilgilendirmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: altinok

Sonuç?

kafana göre takıl
  • ya o 1 saniyelik var pek de önemli sayılmaz herhalde...
  • bencede ne pek bi fark olmaycak
  • bu tema olayı nokia'ya iyi bir pazar sagladı bence tema destegı tlfnlarda gereklı bı olay sonucta multimedia ve göze hoş britneyim hep karsımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuyo

bu tema olayı nokia'ya iyi bir pazar sagladı bence tema destegı tlfnlarda gereklı bı olay sonucta multimedia ve göze hoş britneyim hep karsımda

uaheuhauehauheuaheuhauehauheuaheuh ehehehe tema iidir yaw... o kadar da olsun 3 sn falan yavaşlasın bieh

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.