Şimdi Ara

Telsim Kimin eli Kimin Cebinde Kampanyası! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum sende benim yazdıklarımı iyi okursan, ne demek istediğimi anlarsın. Tekrar edeyim senin için, Telsim TV reklamlarında olsun, ceplere gönderdiği sms ler olsun, hic bir yerde FİZİKSEL yükleme yaparsanız alırsınız demiyor!
    Bende diyorumki, herkesin elinen altında internetmi var, yada biz her kampanyanın peşinden dedektif gibi araştırmamı yapacağız, ne yani Telsimin sözüne itibar etmeyip, birde bunun araştırmasımı yapılmalı. Bu sencede bir tür aldatma değilmi....
    Yorum sizin artık, ben başka birşey demiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: theSINNER

quote:

Orjinalden alıntı: prototip2

bana da aynı hileyi yaparak dolandırdılar çok adiler tam da süte su katarak müşteriyi dolandıran adi satıcılar gibi yanıltıyorlar adamı
    ben 5 mart ta 10 kontoru yükleme kartından kazıyarak yükledim sonra kampanyadan yararlanmak için 100 kontor daha aldım bu seferkini telsim bayinden bilgisayardan yüklediler bekliyorum ki 50 kontorum yüklensin 3 gün bekledim gelmedii müşteri hizmetlerine telefon açtım sesi kötü olan bir adam açtı dedim nerde 5o kontorum adam bakayım dedi bakmış 1 ci doğru 2 yükleme yukleme kartından değilde bilgisayardan olunca vermiyorum dedi sinirlendim neden dedim kampanya şartlarındanmış ne farkı var dedim hık mık etti yuklemenin 2 side yukleme kartından olunca geçerliymiş şartmış buu reklamlarından böyle bir şeyden bahsetmiyordu utanmaz adam tekrar dan bu sefer bir 100 kontor yukleme kartıyla yükleyin olsun demesin mi sinirlendirdi benii

dostum telsim.com.tr den kampanya detaylarını okursan yukleme kartından yapılan yuklemelerde geçerli oldugunu farkederdin. telsim tüm şartları açıkça belirtmiş.

• Bende cep öğrenci'den kazandığım 100mesaj'ı kullanamadım. Attığım mesajları dikkatlice saydım ve 3 hafta içerisinde 95.mesajımdan itibaren para kesmeye başladı. Avea'daki gibi kalan mesaj hakkını söylememesi de ondan olabilir.
    Ama avea'ya da çok güvenmiyorum. 2001 yılının son günlerinde sabit ücret almadıkları için babamdan gizli olarak aycell faturalı hat almıştım; kısa süre için de hattım kullanıma açılmasına rağmen (1hafta içerisinde açılmıştı) 2002 yılı 8. ayının ortalarına kadar fatura göndermediler. Aycell müşteri hizmetlerini aradığımda borcumun 10 milyonun altında olduğunu, borcum 10 milyonu geçince faturalandırılıp adresime gönderileceğini söylediler. Bu durum faturam gelene kadar devam etti; dedikleri gibi ilk faturam 10 milyon gelmişti ancak gelen fatura ocak-şubat ayına aitdi. 9. ayın başlarında 70 milyon civarı bir fatura gelince kartımı kırıp çöpe attım. Ama faturalar 2003 yılının nisan ayına kadar sürdü. 2003 yılı temmuz ayında ise ön ödeme adı altında benden 50 milyon istediler. Müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız bir hal almıştı, ulaştığımda ise aydınlatıcı bir bilgi alamıyordum. Son çare olarak durumu babama anlattım, babam avukat olduğu için mevzuatı çok iyi biliyordu. Aycell'e ihtarname çektik ve hattımı iptal ettirdim.
    Gerçi bu dediğim olaylardan sonra aycell kalmadı aria ile birleşerek "avea" adını aldı ama ne de olsa sütten ağzım yandı bir kere..

• bana gelen her msj da "kontör yükleme kartıyla" ibaresi ve televizyon rekamında da altta yükleme kartı dışındaki (cepload vs..) dahil değildir die yazmış adamlar kocaman. ben de aynı şekilde iki kez 100 yükledim kredi kartıyla gelmeyince açıp msjı okdum dikkatlice ibareyi görünce haksızlığımı kabullendim. bence siz de böle yapın.herşeye çamur atmayın. ayrıca ben bu ülkede müsteri hizmetleri die bi servis olduğuna inanmıorum. her mağazada her kurumda bu böyle. iyi günler

Orjinalden alıntı: burasineresi

Bende cep öğrenci'den kazandığım 100mesaj'ı kullanamadım. Attığım mesajları dikkatlice saydım ve 3 hafta içerisinde 95.mesajımdan itibaren para kesmeye başladı. Avea'daki gibi kalan mesaj hakkını söylememesi de ondan olabilir.
    Ama avea'ya da çok güvenmiyorum. 2001 yılının son günlerinde sabit ücret almadıkları için babamdan gizli olarak aycell faturalı hat almıştım; kısa süre için de hattım kullanıma açılmasına rağmen (1hafta içerisinde açılmıştı) 2002 yılı 8. ayının ortalarına kadar fatura göndermediler. Aycell müşteri hizmetlerini aradığımda borcumun 10 milyonun altında olduğunu, borcum 10 milyonu geçince faturalandırılıp adresime gönderileceğini söylediler. Bu durum faturam gelene kadar devam etti; dedikleri gibi ilk faturam 10 milyon gelmişti ancak gelen fatura ocak-şubat ayına aitdi. 9. ayın başlarında 70 milyon civarı bir fatura gelince kartımı kırıp çöpe attım. Ama faturalar 2003 yılının nisan ayına kadar sürdü. 2003 yılı temmuz ayında ise ön ödeme adı altında benden 50 milyon istediler. Müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız bir hal almıştı, ulaştığımda ise aydınlatıcı bir bilgi alamıyordum. Son çare olarak durumu babama anlattım, babam avukat olduğu için mevzuatı çok iyi biliyordu. Aycell'e ihtarname çektik ve hattımı iptal ettirdim.
    Gerçi bu dediğim olaylardan sonra aycell kalmadı aria ile birleşerek "avea" adını aldı ama ne de olsa sütten ağzım yandı bir kere..

benim telefonumda sms sayacı var(k700i) ve her kontör yüklememde sıfırlıyorum şimdiye kadar 100kontör yükleyipte 120nin altında msj attığımı hatırlamıyorum. hizmet kötü olabilir biraz ama bence tarifeleri bakımından turkcellden daha iyi. avea yı hiç saymıyorum. iki kelime edecez die bi tarafımız çatlıyo.

• Demekki ya sana ayrı hizmet veriyor telsim, yada bizim saflığımız, ne diyim valla, mümkündür, sende haklısın kendi çapında. Ayrıca ben çamur atmıyorum HIRSIZLIK ve DOLANDIRICILIKLA suçluyorum.
    Müşteri hizmetleri yok öylemi. Sana bi kaç örnek: Garanti bankası, Türkcell, Teknosa.. Buraları bi ara bence ve hizmeti gör!
    Eyvallah.

quote:

Orjinalden alıntı: psycho_grp

bana gelen her msj da "kontör yükleme kartıyla" ibaresi ve televizyon rekamında da altta yükleme kartı dışındaki (cepload vs..) dahil değildir die yazmış adamlar kocaman. ben de aynı şekilde iki kez 100 yükledim kredi kartıyla gelmeyince açıp msjı okdum dikkatlice ibareyi görünce haksızlığımı kabullendim. bence siz de böle yapın.herşeye çamur atmayın. ayrıca ben bu ülkede müsteri hizmetleri die bi servis olduğuna inanmıorum. her mağazada her kurumda bu böyle. iyi günler

• Orjinalden alıntı: s.volkan

göndermişlerdir kesin
    [/quo

gelse adam neden bize yalan söylesin ki?

Ama bence kampanya tarihlerini ayarlayamadı

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

Bana Geldi 50 kontör

Bana da geldi...
    Eyvallah TELSİM. turkcell düzüyormuştu beni haberim yok...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.