Şimdi Ara

Telsim Kimin eli Kimin Cebinde Kampanyası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 şubat, 14 mart arası iki kez 100 kontör yükleyin, anında 50 hediye kazanın! dedi, söyleneni yaptım, bugun aksama doğru ikinci yüzlük kartı yükledim ama, hala 50 kontor hediyem gelmedi. Umarım daha önceki hırsızlığın gibi, aveanın zaten kayıt ettiği cihazı, tekrar kayıt ettim bahanesiyle üstüne yattığın 50 kontorum gibi bununda üstüne yatmazsın. Bekliyoruz bakalım!

• Emin ol, bende onu düşünmeye başladım artık, ben böyle birşey görmedim, adamları övdük reklam ettik, kazığıda yiyen biz olduk iyimi.

quote:

Orjinalden alıntı: akix

haju bu operatorlerın sana bı kastımı var yaw
  • dostum yapma telsim senin 50 kontörünü asla yemez şahsen ben 0542 faturalı ilk çıktığından beli kullanıyorum sonra kontörlü aldım hep 250 kontör yüklerim ve daima 80 kontör gelir bazen 5 dakika bazende 6 saat sonra gelir hediye olarak ama KESİN GELİR.
    sendeki şansszılık ama korkma yani gelir hediye kontörlerin.
  • Valla arkadaşım, avea nın kayıt ettiği cihaz için 50 yedi, bu elim cebimde kampanyası içinde 50 yedi, toplamda 100 kontörümü yedi. Bunlar yazıışmalar ve telefon görüşmeleriylede sabit, kayıt edip buraya koymak isterdim ama, bu mümkün değil artık, yazışmayı zaten ekledim. Adamlar Aldık ama artık geri vermemiz mümkün değil diyor. Elim cebimde kampanyası içinde, fiziksel yükleme yapmak şartmış, yani ordaki dolandırma yöntemini iyi anlamak lazım, ne tv reklamında, nede cebe gelen reklamda böyle bir uyarı yok. Bugün müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede.
    Biz bilgi mesaj yollarız, sizde araştırıp ona göre katılcaksınız diyor.
    Peki soruyorum ben geri onlara, biz sizin sözünüze itibar edemiycekmiyiz, illaki bi araştırma şartmı, ya internet imkanı olmayan ne yapacak! Cevap yok.
    Neyse artık yiyemeyecek, bugun avea hattı aldım, telsimden ayrılıyorum artık, istesede yiyemeyecek. Hoşcakal Telsim, Merhaba Avea.

quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

dostum yapma telsim senin 50 kontörünü asla yemez şahsen ben 0542 faturalı ilk çıktığından beli kullanıyorum sonra kontörlü aldım hep 250 kontör yüklerim ve daima 80 kontör gelir bazen 5 dakika bazende 6 saat sonra gelir hediye olarak ama KESİN GELİR.
    sendeki şansszılık ama korkma yani gelir hediye kontörlerin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müşteri Hizmetlerine telefon aç..

Koskoca Telsim Bu kadar basit bir olayın hatasını yapacağına inanmıyorum noxco..

Kaçak Tel için haklı olabilirsin ama bu 100 kontör olayı Bilgisayar işi.Bunda hata olmaz bence
    Bende diyorumki, bunu reklamlarınızda yada gönderilen bilgi sms lerde neden belirtmiyorsunuz, bunun nesine inanamıyorsun bilmiyorum ama durum bundan ibaret ve kontor falan veremeyiz dendi, sonuçta vermedilerde, bende aveaya geçtim, olay budur arkadaşım.

quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Müşteri Hizmetlerine telefon aç..

Koskoca Telsim Bu kadar basit bir olayın hatasını yapacağına inanmıyorum noxco..

Kaçak Tel için haklı olabilirsin ama bu 100 kontör olayı Bilgisayar işi.Bunda hata olmaz bence

• yaw sövsek olmuyo sevsek olmuyo nasıl oluyo bu işler bilen var mı? kitleleri aldatıyolar resmen hiç çekinmeden. ee aboneler de bir araya gelemiyor nasıl olcak ???? ne demek kredi kartı olunca olmuyo? varmı böyle bi şerefli(!) davranış. varmış TELSİM!

• Müşteri hizmetleri diyorki, biz size bilgi mesajı yollarız, sizde internete girip, yada müşteri hizmetlerini arayıp, araştıracaksanız, uyuyorsa katılacaksınız kampanyaya! Ben en çok buna takıldım. Yahu herkesin evinde internetmi var, müşteri hizmetlerinimi arıycaz her seferinde. Hadi onu geç, kredi kartı yada fiziksel yükleme, her ikisindede ben size 23 milyon vermiş olmuyormuyum.

Dediğim gibi, aldanmayın bu tip kampanyalara, hepsi bir tuzak içermekte!

Orjinalden alıntı: bekir_hardrock

2 defa 100 kontor alacagıma gider misl gibi 250 alır harcarım zaten aynı paraya denk gelıyor yanılmıyorsam...

Haklısın, iki kez 100 kontör yükleeceğine 250 kontör al aynı para. bunu neresi kampanya anlamadım.

http://www.1001dilek.com/
  • Yerden göğe kadar haklısınız. Hesap edecek olursak;
    Kampanya: 2x100 kontor= 23 ytl karşılığı 250 kontorumuz olacak.
    250 kntr yüklesek: 26 YTL karşılığı 250 kontor (en yeni abone olduğumuzu farzedelim) 20 kontor+20 sms hediye oda = 290 kontor ediyor.

Bunun nesi kampanya düzenbaz Telsim

quote:

Orjinalden alıntı: instabatör

quote:

Orjinalden alıntı: bekir_hardrock

2 defa 100 kontor alacagıma gider misl gibi 250 alır harcarım zaten aynı paraya denk gelıyor yanılmıyorsam...

Haklısın, iki kez 100 kontör yükleeceğine 250 kontör al aynı para. bunu neresi kampanya anlamadım.

• zannedersem korktuğum oluyor.. tekel piyasaya göre tam rekabet piyasa tüketici açısından oldukça avantajlıdır. tam rekabet olmak zorundadırlar. ama hep korkmuşumdur ya tam rekabet görünürken resmiyette, hadi aralarında "ANLAŞMIŞLARSA"??? ya da kısaca özel sektörün müşteriyi bağlıyıp "maksimum kar" kampayasına kurban gidiyorsak? acaba tükoderler şuan faaliyette mi bu haksızlıklar için? benim başıma gelmedi ama bence bi tükoderle konuşun.. uğradığınız haksızlık çünkü. tükoder müşteri lehine çalışır ve artık günümüzde sat kurtul olayı bitmiştir. "yooog geri almaaam" olayı bitmiştir. ERMAN HOCAyı izlemişsinizdir. bence çok cüzi bi miktara tükodere başvurmayı deneyin. hiç değilse bi akıl danışın çok yardımcı oluyolar. devlet otoritesini kaybetmiş tekrar hatırlatalım.

• Orayada 2 kez yazdım, lakin onlarada artık güvenim yok. Tek yaptıkları, benden giden maili Telsime yollamak, Telsimden gelen cevabıda bana göndermek oldu. İyide, Telsim ne derse okey diyceksiniz madem, o zaman çözümü kim üretecek. Telsim tamam ben haksızım demezki zaten! Dese zaten sorun kalmayacak.
  • Bana Geldi 50 kontör
  • quote:

Orjinalden alıntı: prototip2

bana da aynı hileyi yaparak dolandırdılar çok adiler tam da süte su katarak müşteriyi dolandıran adi satıcılar gibi yanıltıyorlar adamı
    ben 5 mart ta 10 kontoru yükleme kartından kazıyarak yükledim sonra kampanyadan yararlanmak için 100 kontor daha aldım bu seferkini telsim bayinden bilgisayardan yüklediler bekliyorum ki 50 kontorum yüklensin 3 gün bekledim gelmedii müşteri hizmetlerine telefon açtım sesi kötü olan bir adam açtı dedim nerde 5o kontorum adam bakayım dedi bakmış 1 ci doğru 2 yükleme yukleme kartından değilde bilgisayardan olunca vermiyorum dedi sinirlendim neden dedim kampanya şartlarındanmış ne farkı var dedim hık mık etti yuklemenin 2 side yukleme kartından olunca geçerliymiş şartmış buu reklamlarından böyle bir şeyden bahsetmiyordu utanmaz adam tekrar dan bu sefer bir 100 kontor yukleme kartıyla yükleyin olsun demesin mi sinirlendirdi benii

dostum telsim.com.tr den kampanya detaylarını okursan yukleme kartından yapılan yuklemelerde geçerli oldugunu farkederdin. telsim tüm şartları açıkça belirtmiş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.