Şimdi Ara

TELSİM GPRS 2 GÜNDÜR BERBAT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bağlantı böyle kötü olduu zaman hemen telsim 0 212 448 52 12 yi arayın....12 saate kalmadan düzelio...ve en azından bi kaç gün ii gidio...tabii aradıınızda baz istasyonunun ismini vermeniz gerekio..
  • tabii görüşme bi 10 dk. sürebilio ve bu da istanbul dışındakiler için pek de ii değil:))
  • ya ben cep telefonundan 4440542 yi arayıp ordan gprs servisini istiyorum ortalama 15 dk falan bekliyoz bana ne kadara patlarki bu görüşmeler ve bu ayda ortalama15 defa falan aradım.
  • slm first_axe...
    bende bolu hisartepeden alıyorum sinyali...
    bolunun genelinde bir sorun varmış...
    bende de aynı sorun var... bağlanıyorsun ama veri gelmiyor...
    geçen hafta iki güğn ardarda aradım .. sorunu çözmüşlerdi..
    dün aradım boluda genel bir sorunun olduğunu ve çalışmaların devam ettiğini söylediler..

şu an GPRS den bu mesajı yazıyorum..bir dahaki soruna kadar çözülmüş gibi..
    ben haziran ayında GPRS ye başladım o tarihten beri boluda devamlı sorun oluyor...
    anladığım kadarı ile buda bizim şanssızlığımız...
    inşallah düzelir diye bekliyorum....
    (özelde mesaj atabilirsin sorun yaşadığında..)
  • mesajlar bölümüne girip karşılamaya yeni ekle deyip 099 eklediğim zaman hangi baz istasyonuna bağlı isem onun numarası geliyor telsim mh ya bildirince düzeltme yapıyorlar bazen haftalarca bazen 1-2 gün idare edebiliyor
  • bu arada sana tavsiye...
    4440542 yi arama..direkt GPRS müşteri hizmetlerini ara

0 212 448 52 12
    0 212 448 52 13

sonuçta 4440542 yukardaki numaralara bağlıyor..bağlama esnasında geçen zamana
    yazık.. bu numaralarda dolu olursa bekliyorsun..bu yüzden pek meşgul olmayacak saatlerde
    aramaya bak ... sabah 8:30-9:00 gibi..
    öğle aralarında ve akşam mesai saatinden sonra arama zira band kaydı
    sizi bağlıyorum diyor fakat ortada kimse yok...iki kere bağlıyorum mesajı aldıktan sonra kapat
    belli bir süre sonra yeniden dene...ben normal hattan arıyorum bu arada..

bunlar benim tecrubelerim.. GPRS ile net yapmak her yönüyle zor [akum] [dntw]
  • teşekkür ederim XYZ
  • Gprs berbat bugunler +ya 7070 e vıdeo gonderdım 3 kere cevap yok
  • baz istasyonunu bildirince bağlantının düzeldiini herkes kabul edior...aslında telsimin bu işi pratiğe dökmesi lazım...mesela istasyonun isminin sms ile bildirimi gibi...ama nerdeeeee....
  • offff offffff 3 gün oldu hala gprs sinyali yok arıyorum tamam bey efendi öğlenden sonra telefonu aç kapa yapın gelicek deniyo resmen kandırıyorlar.kafayı yiyecem ya
  • BEYLER ODA BISIIMI YAA SIZDA ALLAH CANINIZI ALMASIN??
    ulem ev bizim4 katl? ikinci kattaki odamda gprs data servisi var 4. kattaki odamda yok bende b?rakt?m asag?daki pcye baglad?m network vard? ordan idare ediorum..,
    net h?z?m???????
    hiç sormay?n 0,5 ile 1,04 aras? 4 gunde 20 kere arad?m art?k ayn? ki?iler acmaya baslad? derdimi anlatam?orum adamlara sinirlerim alt ust oldu ya:(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.