Arkadaşlar telsimden gizli mesajlar geliyor bana.Ardında bu mesajı xxxx numaralı kullanıcıdan gelmiştir engellemek istiyosanız şuraya mesaj atın filan diyor.
Bu bana söyledikleri kodla filan bi şekilde bu mesaj atan aboneyi bulabilir miyim?
bulamazsınız. size sadece engelleme ve ona cvp verme hakkı veriliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Can
Arkadaşlar telsimden gizli mesajlar geliyor bana.Ardında bu mesajı xxxx numaralı kullanıcıdan gelmiştir engellemek istiyosanız şuraya mesaj atın filan diyor.
Bu bana söyledikleri kodla filan bi şekilde bu mesaj atan aboneyi bulabilir miyim?
bulamazsınız. kötü mü hayranların var demek ki
olmaz ole bırsey bulaaamaazsın cekeceksın sadece
SELAM
telsim in 4040 servisi bahsettiğiniz servis .
Bir gizli mesaj geldiğinde numarası görünmez ancak göndericiye ait olan bir şifre numarası gelir .
Bu numara ile ;
1- Şikayet durumunda savcılıktan kim olduğu tesbit edilebilir 2 - Karşı tarafa cevap yazabilirsiniz 3 - O kişinin size mesaj atmasını sayaklayabilirsiniz
Gelen gizli mesaja cevap yazmak için ;
mesajlar bölümüne girip karşı tarafın şifresini girip boşluk bırakıp mesajınızı yazın
sonra mesajı 4040 a yollayın
engellemek içinde ;
şifre boşluk ENGELLE yazıp 4040 a mesaj atın
arkadaşlar ben bu olayı çözdüm.ama açıklamak için ufak bi şartım war.bu olayla ilgilenenler pm ile irtibata geçebilir... %90 kesin çözüm
quote:
Orjinalden alıntı: osman318
arkadaşlar ben bu olayı çözdüm.ama açıklamak için ufak bi şartım war.bu olayla ilgilenenler pm ile irtibata geçebilir... %90 kesin çözüm
rüsvet mi isteyeceksin
quote:
Orjinalden alıntı: Can
Alttaki linki incele tahmin ettiğin numaralar var ise belki olabilir.
gizli mesaj olayını bende yapıyom süper bişi kimse anlamıyor tabi
quote:
Orjinalden alıntı: erkan2307
senin gönderdiğini bilmiyorlarsa neden gönderiyorsun ki?
quote:
Orjinalden alıntı: tapdk
quote:
Orjinalden alıntı: erkan2307
senin gönderdiğini bilmiyorlarsa neden gönderiyorsun ki?
arkadaş baya akıllıca bi iş yapıyo
S16998 İ BULABİLİRMİSİN
arkadaşlar forumda şu anda birisi varsa lütfen yardımcı olsun gerçekten çok rahatsız edici mesajlar alıyorum telsim gizli numaradan.yeni üye oldum buraya.birşeyler yapmak gerekiyo.bu insan hayatına bir tecavüz.çok yanlış.tanımadığın bir numaranın senin hayatına hiç sormadan giriyor olması.şu anda üstüste mesajlar geliyor.çok huzursuzum.şimdiden cevaplayanlara teşekkürler...
o bir şey mi bana gizli msn ile hatrımı soran oluyor ya
şu an itibariyle kim olduğunu öğrendim ve çok kötü...kendini sonunda tanıttı.gizli msn ne alaka.bunu da yeni duydum:)
benim hattım avea banada telsimden gizli mesaj geliyor 4040 a cevap olarak yazdığımda mesaj gönderilemiyor diyor acaba sadece telsimdenmi cevap verebiliyoruz :(
evet sadece yasaklama verebiliyosunuz
telsimin sundugu bu "imkan" ne kadar "etik" tartışmak lazım.. ne amaçla yapılmış olabilir ki...
bence en iyisi mesaja küfür edip yollamak yine atarsa savcılağa ver hiç uğraşamam bunun gibi geri zekalılarla
gizli gelen msjı hiç bir şekilde kaıle almamk lazım.çünkü karşı taraf kendını belli edecek yüreklilikte değildir.o yüzden sızde umursamayın