Şimdi Ara

Telsim cep öğrenci ve cep aile hattı bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün gördüm telsim bayisinin önünde kocaman bi afiş yazmışlar cep aile ile cep öğrenci hattı bedava diye nasıl oluyoki bi bilgisi olan varmı bide o afişin altına vodafone telsim yazmışlar yakında telefonlardada yazacak diyolar doğrumu.

• O bedava dedikleri hat faturalı hattır diyeceğim ama cepöğrenci faturalı hatlarda yok,onunu dışında cep telefonunuzun ekranında vodafone yazması cep telefonunuzun yazışlımıyla ilgili birşey şebeke ile alakalı değil ne zamanki cep telefonunuzun yazılımında 286-02 kodlu hat vodafone olarak tanımlanır o zaman cep telefonuzun ekranında vodafone yazar örneğin benim bir telefonumda avea yerine hala aria yazıyor fakat diğer telefonumda avea yazıyor.
  • Bu gördüğünüz bayi nerdeydi? Telefonu falan var mı acaba?
  • İlgi çekmek içindir, her yerde 8,99 yazıyor reklamlarda ucuzlattık diyor nasıl bedavaya veriyorlar, ilginç
  • bedava mı? o zmn gidp bi tane alım hemn nerde gördn bunu?
  • cidden nerde bedava yaf bende alım bi tane daha!
  • T.dağ çorluda benim dediğim yer öğrenci hattı kontörlü. Bedava yazıyo kocaman isteyen gidip alıyo. Türkceldekiler abone sayılarını yükseltmek için yapıyorlar diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sadece internet için hat
    11 yıl önce açıldı
    Olmayan internet ve ev telefonu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi ara Türkcellin de öyle bedava hazırkart dağıttığına şahit oldum. Yani mümkün. Sebebini sorduğumda, bunun bayinin kota doldurabilmesiyle ilgili bir olay olduğunu söylemişti telefoncu arkadaş. Çok bişey anlamadım ama, sanıyorum bayiler belli süreler icinde, belli miktarda hat satmak zorundalar...
  • Geçen gün de 3,5 YTL'ye Avea hat satılmış, şaşırmadım o haberden sonra doğrusu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.