Bildirim
Telsim cep öğrenci ve cep aile hattı bedava
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
O bedava dedikleri hat faturalı hattır diyeceğim ama cepöğrenci faturalı hatlarda yok,onunu dışında cep telefonunuzun ekranında vodafone yazması cep telefonunuzun yazışlımıyla ilgili birşey şebeke ile alakalı değil ne zamanki cep telefonunuzun yazılımında 286-02 kodlu hat vodafone olarak tanımlanır o zaman cep telefonuzun ekranında vodafone yazar örneğin benim bir telefonumda avea yerine hala aria yazıyor fakat diğer telefonumda avea yazıyor. -
Bu gördüğünüz bayi nerdeydi? Telefonu falan var mı acaba? -
İlgi çekmek içindir, her yerde 8,99 yazıyor reklamlarda ucuzlattık diyor nasıl bedavaya veriyorlar, ilginç -
bedava mı? o zmn gidp bi tane alım hemn nerde gördn bunu? -
cidden nerde bedava yaf bende alım bi tane daha! -
T.dağ çorluda benim dediğim yer öğrenci hattı kontörlü. Bedava yazıyo kocaman isteyen gidip alıyo. Türkceldekiler abone sayılarını yükseltmek için yapıyorlar diyor. -
Bi ara Türkcellin de öyle bedava hazırkart dağıttığına şahit oldum. Yani mümkün. Sebebini sorduğumda, bunun bayinin kota doldurabilmesiyle ilgili bir olay olduğunu söylemişti telefoncu arkadaş. Çok bişey anlamadım ama, sanıyorum bayiler belli süreler icinde, belli miktarda hat satmak zorundalar... -
Geçen gün de 3,5 YTL'ye Avea hat satılmış, şaşırmadım o haberden sonra doğrusu..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon faturası ödenmezse ne olur
- 0546 dolandırıcılığı
- vodafone faturasız paketler
- türk telekom 1 saat sınırı kaldırma
- tahsilatina aracilik edilen hizmetler*
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- gizliden arama
- telsiz kullanım ücreti 2025
- her şey yanımda
- arama sonlandırıldı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X