Bildirim
telsİm <!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
yok sanırım.bu telsim çok geri kaldı ya iyice.bugün email attım zaten.ne baskonuş var ne edge var ne webmesaj var.hiç bir şey yok telsimde.sadece ucuz konuşma var.sizide telsimi protesto emaili yollamaya davet ediyorum
_____________________________ -
telsim'de nasıl yok yaaa. bal gibi de var. günde 15 sms hemde ÜCRETSİZ!!! yani turkcell'deki gibi başta kontor felan da düşmüyoquote:
Orijinalden alıntı: istanbul615
yok sanırım.bu telsim çok geri kaldı ya iyice.bugün email attım zaten.ne baskonuş var ne edge var ne webmesaj var.hiç bir şey yok telsimde.sadece ucuz konuşma var.sizide telsimi protesto emaili yollamaya davet ediyorum
_____________________________ FOREVER_______I - R I V E R -
nerde var.ben bulamadımda link verebilirmisin mümkünse.bizde yararlanalım...quote:
Orijinalden alıntı: löpçük
telsim'de nasıl yok yaaa. bal gibi de var. günde 15 sms hemde ÜCRETSİZ!!! yani turkcell'deki gibi başta kontor felan da düşmüyo
Alıntıları Göster_____________________________ -
var cep-mail adlı bölüme girersen günde 15 tane ücretsiz atabilirsinquote:
nerde var.ben bulamadımda link verebilirmisin mümkünse.bizde yararlanalım...
Alıntıları Göster_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | İlemi Canım
вℓα¢к нσℓ∂ıиg Genel Müdürü -
ya su cepmailin linkini atar misin burayaquote:
Orijinalden alıntı: teknolog
var cep-mail adlı bölüme girersen günde 15 tane ücretsiz atabilirsin
Alıntıları Göster_____________________________ Be-derya der menafi bi-şumarest/Eğer hahi selamet der-kenarest -
Ben bulamadımquote:
Orijinalden alıntı: drmmr
ya su cepmailin linkini atar misin buraya
Alıntıları Göster
_____________________________ Noxco -
telsim'de sol üstte web işlemleri yazan yerden bireysel'e gir. oradan kayıt felan yaptırdıktan sonra telefonuna şifren gelecek. yine aynı yerden gir.quote:
Orijinalden alıntı: Noxco
Ben bulamadım
Alıntıları Göster
üye girişini yaptıktan sonra da mesaj servislerinden CepMail'e gir oradan gönder. günlük 15 tane gönderebiliyorsun ve ücretsiz...
_____________________________ FOREVER_______I - R I V E R
-
araştırmadan buraya yazmayın bireysel işlemler bölümü ordan üye değil üye ol sonrada web işlemleri cep-mail 15 tane sadece telsime bedeva ama....quote:
telsim'de sol üstte web işlemleri yazan yerden bireysel'e gir. oradan kayıt felan yaptırdıktan sonra telefonuna şifren gelecek. yine aynı yerden gir.
üye girişini yaptıktan sonra da mesaj servislerinden CepMail'e gir oradan gönder. günlük 15 tane gönderebiliyorsun ve ücretsiz...
Alıntıları Göster_____________________________ 1000 Dalyaya az kaldı!!!!!
-
e tamam bende aynı şeyi yazdım zaten ne ki bu yaniquote:
Orijinalden alıntı: CocaBJK
araştırmadan buraya yazmayın bireysel işlemler bölümü ordan üye değil üye ol sonrada web işlemleri cep-mail 15 tane sadece telsime bedeva ama....
Alıntıları Göster
_____________________________ FOREVER_______I - R I V E R -
Telsim'de var ben kullanıyorumquote:
e tamam bende aynı şeyi yazdım zaten ne ki bu yani
Alıntıları Göster
_____________________________ Forum, medenice söyleneni dinlemek, karşıt fikre saygı duyup, bilgi ve yorum sunma sanat ve ortamıdır.
Bunun aksini yapanlar çağdışı kalmaya mahkumdur.Hare Krişna Hare Krişna *** Hare Rama Hare Rama
Krişna Krişna Hare Hare *** Rama Rama Hare Hare -
bende birkaç kez kullandım telsimde de var üye olduktan sonra kullanabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: Hare Rama
Telsim'de var ben kullanıyorum
Alıntıları Göster_____________________________ -
arkadaslar ben bulamadim bulabilen lutfen linkini yazar miquote:
Orijinalden alıntı: mikroanaliz
bende birkaç kez kullandım telsimde de var üye olduktan sonra kullanabilirsin
Alıntıları Göster_____________________________ Be-derya der menafi bi-şumarest/Eğer hahi selamet der-kenarest -
http://www.telsim.com.tr/servisler/mesajservisleri/cepmail.php#quote:
arkadaslar ben bulamadim bulabilen lutfen linkini yazar mi
Alıntıları Göster
buldum sonunda alin link...._____________________________ Be-derya der menafi bi-şumarest/Eğer hahi selamet der-kenarest
-
sağol ama avea ve turkcallinki gibi kendi numarandan yollayamıyorsun.o kötülüğü varquote:
http://www.telsim.com.tr/servisler/mesajservisleri/cepmail.php#
buldum sonunda alin link....
Alıntıları Göster_____________________________
-
senin numaran çıkıyor denedin mi isim bile yaızyorsun sonunaquote:
sağol ama avea ve turkcallinki gibi kendi numarandan yollayamıyorsun.o kötülüğü var
Alıntıları Göster_____________________________ 1000 Dalyaya az kaldı!!!!! -
evet isim filan yazilabiliyor...quote:
Orijinalden alıntı: CocaBJK
senin numaran çıkıyor denedin mi isim bile yaızyorsun sonuna
arkadasLar hem kendı numaranızdan atıyor hemde sonuna rumuz ekLiyorsun sadece teLsim numaraLarına gunde 15 adet.quote:
evet isim filan yazilabiliyor...
Alıntıları Göster
numaranız çıkyo arkadaşlar. ama bundan çok önce telsim'den internetten msj atmak ücretsizdi.o zaman numara çıkmıyordu işte. kayıt felan da istemiyordu direk girip msjınızı yazıp bide rumuz ekleyip gönderiyordunuz. ama şimdi hem numara hem rumuz var. sadece telsim'e gönderebiliyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: egzersayz
arkadasLar hem kendı numaranızdan atıyor hemde sonuna rumuz ekLiyorsun sadece teLsim numaraLarına gunde 15 adet.
Alıntıları Göster
zaten kendinden başka operatöre gönderen bir tek avea var. onda hepsine gönderebiliyorsunuz._____________________________ FOREVER_______I - R I V E R
-
ben bunu bilmiyordum ilk basta simdi kullaniyorum cok guzel bisey... CUMANİZ MUBAREK OLSUNquote:
numaranız çıkyo arkadaşlar. ama bundan çok önce telsim'den internetten msj atmak ücretsizdi.o zaman numara çıkmıyordu işte. kayıt felan da istemiyordu direk girip msjınızı yazıp bide rumuz ekleyip gönderiyordunuz. ama şimdi hem numara hem rumuz var. sadece telsim'e gönderebiliyorsunuz.
zaten kendinden başka operatöre gönderen bir tek avea var. onda hepsine gönderebiliyorsunuz.
Alıntıları Göster
http://www.telsim.com.tr/servisler/mesajservisleri/cepmail.php#_____________________________ Be-derya der menafi bi-şumarest/Eğer hahi selamet der-kenarest
Benzer içerikler
- lg garanti sorgulama
- s25 fe vatan
- iphone kişileri sime aktarma
- nokia 8910
- iphone 17 ısınma sorunu
- iphone x çıkış tarihi
- nokia 800 tough
- snapdragon 680
- snapdragon 8 elite gen 6 kullanan telefonlar
- snapdragon 7s gen 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler