Şimdi Ara

Telpa servis (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yorumları okudukça korkuyorum talihsiz bi kaza sonucu gm discovey ekranını kırdım garanti dışı kalmasın diye servisine gönderdim burada yorumları okudukça endişelenmemek elde değil sorunsuz bir şekilde teslim alan yok izlenimi oldu bakalım bizde ne olacak..bu arada 7-8 aydır sorunsuz bi şekilde kullanıyordum bi sıkıntı çıkmamıştıç
  • quote:

Orijinalden alıntı: baygus55

Yorumları okudukça korkuyorum talihsiz bi kaza sonucu gm discovey ekranını kırdım garanti dışı kalmasın diye servisine gönderdim burada yorumları okudukça endişelenmemek elde değil sorunsuz bir şekilde teslim alan yok izlenimi oldu bakalım bizde ne olacak..bu arada 7-8 aydır sorunsuz bi şekilde kullanıyordum bi sıkıntı çıkmamıştıç

yok o kadarda kötü değil ama malının peşinden ilgilenmek gerekiyor dün yarım saat beklemiştim telde bugün 5 dakkada açtılar mesela. Ayrıca pazartesiye kadar değişim yapamayız demişlerdi bugün sıfır ürün verdiler filan
  • beyazotesi1 B kullanıcısına yanıt
    ben ilk aradığımda da çok bekledim.ama daha sonra servisin yeri değişiyormuş o yüzden aksaklıklar olmuş galiba .benim asıl merak ettiği ekran değişitiği zaman başka sıkıntıların çıkması forumda öyle paylaşımlar var ki korktum vallaha .
  • quote:

Orijinalden alıntı: baygus55

ben ilk aradığımda da çok bekledim.ama daha sonra servisin yeri değişiyormuş o yüzden aksaklıklar olmuş galiba .benim asıl merak ettiği ekran değişitiği zaman başka sıkıntıların çıkması forumda öyle paylaşımlar var ki korktum vallaha .

valla orası öyle şans işi birazda bende 20 gündür kullanmak nasip olmadı ama servis şu an yer olarak güzel bir konumdalar
  • çözümü basit; TEL-PA Etiketli telefonları satın almamak. İyi gün servisi bunlar. 07.07.2014'ten beri telefon serviste, ayın bugün 24'ü.. Telefondaki sorun ise kameranın odaklamaması. 3 haftada çözemedikleri soruna bak. Arıyoruz aicliyetini bildiriyorum her hafta aciliyetini bildirdiler. Başlarından savmayı da çok iyi biliyorlar. Şöyle de bir şey var, telefonunuz Samsung, General Mobile vs.. ise işiniz yaş. Nokia ise çabuk gelir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.