Merhaba arkadaşlar 1,5 yıl önce Hızlıal'dan aldığım Discovery ( 4gb) telefonumu hızlıal aracılğıyla servise gönderdim yanına da Telpa ve Hızlıal yetkililerine ayrı olmak üzere mektup yazdım :) Ücretsiz değişim yapılmaması dışında tamiri kabul etmeyeceğimi ve Tüketici Sorunları Hakem Heyetine başvuracağımı,ücretsiz yaptıranların olduğunu vs yazdım. Sonuç olarak Hem soket hem de bozulan kulaklığım yenisiyle değiştirilmişti şarj kablosunu da yenilemişler. Özellikle kulaklığı da değiştirirler mi diye merak etmiştim araştırmıştım ama bulamamıştım. Garanti belgesinde tüm parçalarıyla garantili dediği için gönderdim.Teşekkürlerimi iletiyorum ve sorun yaşayan arkadaşlara da yol göstermesini diliyorum. Hakkınızı arayın:" Amaann kim uğraşacak demeyin. Siz uğraşmazsanız onlar da kalitesiz malzeme kullanarak günü kurtarırlar. ( Bu arada telefonun normal sim kart bölümü benim hatam yüzünden bozulmuştu onu garantiye bildirmedim kendi hatamı yaptırmak istemedim. O sebepten dolayı telefonu da açmıştık telefonunuz açılmış gibi bir şey de bahane edilmedi telefonu açılanlara ayrıca belirtmek istedim.)