Şimdi Ara

Telpa'nın Yaptığı Ayıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • General mobile discovery 4gb telefonum var. yazın başında denize girdim telefona telpaya gönderdik 273.3 tl masraf çıkardılar amenna dedik ödedik. Telefon bir geldi.

Sim kart okumuyor
    wifi bluetooth çalışmıyor
    ses çızırtılı çıkıyor

sim kart okumayan telefonu gönderdiniz dedik geri gönderdik olay burda koptu. bizden aynı parayı tekrar istediler ben telefonu 650tlye aldım ve 274+274=548lira yapıyor bu rakamı başta görsem yaptımazdım. Sizce şimdi ne yapmalıyım? 274 daha istiyorlar?

• Ben söylüyorum her zaman bu GM almayın diye butuy buradan te geçmiş olsun kardeşim.Peşini bırakma Tüketici mahkemesine başvur,fitil fitil alırsın işi bırakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinizde makbuz vs duruyorsa en yakın telpa teknik servisine gidin ve durumu anlatın.Israrla ücret isterlerse Tüketici hakem heyetine başvuracağınızı belirtin.Ya seve seve yapacaklar yada s... s...
  • Kardesim sonuna kadar haklisin. Bende en az 10 konu acmisimdir farkli yerlerde telefonu televizyona kablo ile nasil baglarim diye. Baktim yanit yok telpayi aradim bu sabah adama ben soracagima o bana kendi telefonunu nasil baglayacagini soruyor resmen. Ne sorsam adam bana teknosa gibi yerlere sorun diyor. Telpa tam bir rezillik abidesi beyler. GM firmasina lafim yok. Telefonu on numara cok begeniyorum ancak is telpaya gelince telefondan bile soguyor insan. Telpa garantili urun almadan once iki kere dusunun derim. Kardesim simdi benim sorunum kucuk bi problem senin sorununa gelince hakkini sonuna kadar savun derim. Tuketici haklari diye birsey var. Sen faturani sakla bi kenara sonra da gidip telpaya ya ucretsiz sekilde telefonu eski haline getireceklerini yada tuketici haklarina basvuracagini soyle bak bakalim ozaman yapiyolarmi yapmiyolarmi. Sen yeterki hakkini savun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKostok157 -- 22 Ağustos 2014; 0:43:18 >
  • Discovery lerin usb otg kablolu bağlantı desteği yoktur direk tv ye bağlayamazsınız kablosuz bağlantısı olan bir tv niz varsa bağlayabilirsiniz. Diğer konuda suya giren telefonlardan hayır gelmiyor geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 22 Ağustos 2014; 1:44:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsiriDozx

Elinizde makbuz vs duruyorsa en yakın telpa teknik servisine gidin ve durumu anlatın.Israrla ücret isterlerse Tüketici hakem heyetine başvuracağınızı belirtin.Ya seve seve yapacaklar yada s... s...

telefonu metro market alanyadan aldım serviste sıkıntı çıkarmazlar diye her türlü form elimde garantisi devam da ediyor telpa servisi yok burda hakem heyetine mi gitmeliyim? bunun bana ne maliyeti olur bileniniz yaşayanınız varsa anlatırsa sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom'un Terbiyesizliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.