Şimdi Ara

telofonum kırıldı artı power tusu bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar iki gün önce general mobile 16 gb telofonumun power tusu aniden bozuldu garantiye gönderiyim derken bu defa da düşürdüm ekranı kırıldı çalışmıyo sizce ne kadar fiyat isterler ne kadar sürede gönderrler lütfen ilgilenir misiniz...

• sabırettin S kullanıcısına yanıt
    100 lira civarında ekrana isterler, tuş için anakartın değişmesi gerekli ise ona da 200 lira civarı alıyorlardı.Yani işi iyi yapan birini bulursan 250-300 liraya çıkar.O telefona o parayı harcamaya da değmez.Ama yine de tamircilere sor derim.Belki fiyatlar değişmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabırettin

arkadaslar iki gün önce general mobile 16 gb telofonumun power tusu aniden bozuldu garantiye gönderiyim derken bu defa da düşürdüm ekranı kırıldı çalışmıyo sizce ne kadar fiyat isterler ne kadar sürede gönderrler lütfen ilgilenir misiniz...

Telefonu ver gitsin para vermeye değmez yeni bir fiyatı uygun telefon al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabırettin

arkadaslar iki gün önce general mobile 16 gb telofonumun power tusu aniden bozuldu garantiye gönderiyim derken bu defa da düşürdüm ekranı kırıldı çalışmıyo sizce ne kadar fiyat isterler ne kadar sürede gönderrler lütfen ilgilenir misiniz...

Ekran konusunda bilgim yok.
    Telefonumun benim de power tuşu bozuldu içini açtım ses tuşları ve power tuşunun entegresinin soketli olduğunu gördüm yani kolayca el işciliğin varsa kolayca çıkarıp takabiliyorsun. Ben 4 dolara aldım taktım şuan hiç bir sorun yok.

Böyle bir parça

telofonum kırıldı artı power tusu bozuldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.