Şimdi Ara

Tellius Private Server MASTER SKILLI TEK SERVER (FIRE DRAKE) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • master skill i bi sürü private server var kimi kandırıyon sen?
  •  Tellius Private Server MASTER SKILLI TEK SERVER (FIRE DRAKE)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turk_Magician

master skill i bi sürü private server var kimi kandırıyon sen?

türk ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DePyRoNiCK

quote:

Orjinalden alıntı: Turk_Magician

master skill i bi sürü private server var kimi kandırıyon sen?

türk ?

şu ana kadar ben 100 skilli bile gördüm(bakınız;matrix db team)
  • tamam agalar siz buyuksunuz
  • aga deme lem xD
  • selam atakan naber
  • server çok güzel hiç kimse birşey demesin . bugüne kadar gördüğüm en güzel private server . nette de host edilmeye başlandığında daha süper olacak eminim .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buddhas

server çok güzel hiç kimse birşey demesin . bugüne kadar gördüğüm en güzel private server . nette de host edilmeye başlandığında daha süper olacak eminim .

mpko anvari ile aynı yanılmıyosamanvari olmayabilirde mpko lardan biri
  • Valla Servere bi Girsem Adam İlgilenmio Bile Acc Yok Diom Adam ip yolluo :S nasıl bi zeka ise cok sinirlendirdi arkadas lutfen daha dikkatli olalım
  • ALONE hayatında daha once bi private serverda oynadıgını sanmıyorum.... yada oynadıgın serverlarda sana accountu salak gmler veriodur... hic bi private serverda bole değildir oyunun ip adresi ne ise o ip adresi aynı anda birde sitesi wardır o ip adresinde ki siteye gider kendi accountunu alır oyununa girer hic bi seye itiraz etmeden oynarsın yok ben ole deil bole bole deil ole.. cokta tn.. bilmeyenler oynamasın...
  • yalnız oyunda asılı kalan charlar bir daha giremiyor. mesela servera reset geleceği zaman hala oyundaysanız.. bi daha giremiyosunuz ... serverın sahibi dahil olmak üzere kimse ne yapacağını bilmiyor. oynamak isteyenler ona göre girsin ...
  • quote:

ALONE hayatında daha once bi private serverda oynadıgını sanmıyorum.... yada oynadıgın serverlarda sana accountu salak gmler veriodur... hic bi private serverda bole değildir oyunun ip adresi ne ise o ip adresi aynı anda birde sitesi wardır o ip adresinde ki siteye gider kendi accountunu alır oyununa girer hic bi seye itiraz etmeden oynarsın yok ben ole deil bole bole deil ole.. cokta tn.. bilmeyenler oynamasın...

Bana Verdigin ip adresi Calısmıo Bilmem Farkndamısın Burası Tafra Mekanı deil Sen daha Vitaminken Ben Knight Oynuodum Senin Serverinde Oynamak İsteyende hata Destegi haketmiosun Bence...
  • evet destek haketmiyor katılıyorum . serverda oynamaya çalışmak hata zaten . girmeyin len servera
    quote:

Orjinalden alıntı: Aloneperson

quote:

ALONE hayatında daha once bi private serverda oynadıgını sanmıyorum.... yada oynadıgın serverlarda sana accountu salak gmler veriodur... hic bi private serverda bole değildir oyunun ip adresi ne ise o ip adresi aynı anda birde sitesi wardır o ip adresinde ki siteye gider kendi accountunu alır oyununa girer hic bi seye itiraz etmeden oynarsın yok ben ole deil bole bole deil ole.. cokta tn.. bilmeyenler oynamasın...

Bana Verdigin ip adresi Calısmıo Bilmem Farkndamısın Burası Tafra Mekanı deil Sen daha Vitaminken Ben Knight Oynuodum Senin Serverinde Oynamak İsteyende hata Destegi haketmiosun Bence...

• lifekodada master var ilk master lı server demen yanlış!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingSagopa

evet destek haketmiyor katılıyorum . serverda oynamaya çalışmak hata zaten . girmeyin len servera
    quote:

quote:

giremiozki:S

• quote:

quote:

Uskodaki charını gorelim bakalım eger olympiadaysan vs plz cok konusuosun sen

• Depy Msn Ekledim Kabul Et Lutfen ( Festival Gibisin Katılmak IStıyorum Yazıyo O Benım )
  • Server artık 24 saat acıktır
  • quote:

Server artık 24 saat acıktır

indiriorum şuan bak ama hamachi kalktımı hamacinin ....:D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.