Şimdi Ara

Telling lies Türkçe yama istek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun kısa süre önce çıktı ama hikayesi güzel ve ilginç FMV tarzı bir oyun. Çeviri yapabilecek olan küçük gruplar var mı acaba yada en azından deneyebilecek birileri türkçe yaması çıkarsa oynanıcak en çok oyunlardan biri olabilir. Oyun ayrıca Her Story yapımcısının yeni oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysilent -- 29 Ağustos 2019; 18:1:40 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telling Lies Türkçe Yama: Lies of P ve Daha Fazlasını Türkçe Oyna!

Lies of P'nin yanı sıra Telling Lies ve Her Story gibi heyecan verici oyunları Türkçe dil desteğiyle oynamayı mı hayal ediyorsun? Artık bu mümkün! Telling Lies Türkçe yama, bu oyunlara Türkçe altyazı ekleyerek sürükleyici bir oyun deneyimi sunuyor.

Telling Lies Türkçe yama, oyunun hikâyesini ve diyaloglarını Türkçe'ye çevirecek, böylece oyunun karmaşık olay örgüsünü ve karakterlerini tam olarak anlamanı sağlayacaktır. Bu yama, özellikle Türkçe konuşan oyuncular için Lies of P'yi çok daha keyifli bir hâle getirecektir.

Lies of P Türkçe yama ile oyunun atmosferine kendinizi tamamen kaptırabilir, gizemli dünyasını keşfedebilir ve oyunun gerilimli olay örgüsünün her anına tanık olabilirsiniz. Telling Lies Türkçe yama da benzer şekilde, oyunun sürükleyici hikâyesini Türkçe olarak deneyimlemenize olanak tanıyacak.

Telling Lies Türkçe yama, oyunların resmi geliştiricileri tarafından değil, gönüllü çevirmenler tarafından oluşturulmuştur. Bu nedenle, yamada bazı hatalar veya eksiklikler olabilir. Ancak gönüllü çevirmenler, oyunları Türkçe konuşan oyuncular için daha erişilebilir hâle getirmek için sürekli olarak çalışmaktadır.

Telling Lies Türkçe yamayı indirerek ve kurarak oyun deneyimini yeni bir seviyeye taşıyabilir, bu heyecan verici oyunları Türkçe dil desteğiyle oynamanın keyfini çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyunu geçen gün indirmiştim. Dil dosyasına bakma vaktim olmadı bugün, yarın bakıp haber edeceğim.
  • Eğer oyun her story gibiyse Türkçe yamanın bir anlamı yok. Altyazıda bıçak yazsa da oyunda arama yerine knife yazmaniz gerekiyor.
  • Telling lies Türkçe yama istek

Oyun çevrilebilir, font sorununu da halledebiliriz. Ama Keremec'in dediği doğru. Altyazı da Bıçak yazsa Knife diye aratmanız gerekecek.

Oyunun bu kelimeleri nereden okuduğunu bulabilirsem onları da çevirebiliriz belki. Ya da bu oyunu çevirecek arkadaş oyunu birkaç kez test edecek ve o videonun altyazısına aranacak kelimenin İngilizce'sini de yazacak. Bence bu güzel oyun Türkçe olmalı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElysionHD

Telling lies Türkçe yama istek

Oyun çevrilebilir, font sorununu da halledebiliriz. Ama Keremec'in dediği doğru. Altyazı da Bıçak yazsa Knife diye aratmanız gerekecek.

Oyunun bu kelimeleri nereden okuduğunu bulabilirsem onları da çevirebiliriz belki. Ya da bu oyunu çevirecek arkadaş oyunu birkaç kez test edecek ve o videonun altyazısına aranacak kelimenin İngilizce'sini de yazacak. Bence bu güzel oyun Türkçe olmalı diye düşünüyorum.
    bence en azından bir şans verilmeli yanlış hatırlamıyor isem her story türkçe çevrildiği zaman aranıcak ingilizce terimleri de vermişlerdi amaç hikayeyi anlamak olduğu için tekrar böyle yapılabilir.

• bysilent B kullanıcısına yanıt
    O oyunu da ben ve eski ekibim çevirmiştik. Yama baya hatalarla doluydu. Her Story'in terimlerini veren bir site bulduğumda paylaşayım demiştim.

Bu oyun daha yeni ve bir inceleme yapan site çıkar mı bilemiyorum. Eğer çevirmek isteyen olursa benimle iletişime geçebilir.
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ElysionHD kullanıcısına yanıt
    Bir gelişme olur mu bu oyunla alakalı?
  • Sanırım kimse uğraşmak istemiyor bu oyunla :/

• keşke şu oyunun yaması çıksa hazır game passte de var 1 şubatta kaldırılacaktı kalkmadan oynamak istiyordum :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.