Şimdi Ara

televizyonu stereo amfiye bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Samsung 49ks 8500 tv sahibiyim. Bu televizyonda kulaklık çıkışı vs. bulunmamakta. Digital Optic out var sadece.
    Bu televizyonu yine sahip olduğum Denon pma 720 ae stereo amfiye bağlamak için ne yapmam gerekli? Bu amfide de digital optic in gibi bir giriş bulunmuyor.

    Araştırırken n11 de digital to rca diye bir adaptör buldum.
    Adresi şurada:
    digital to rca

    Sizce bu cihazı kullanıp, rca kablo ile amfiye bağlantı yapıp aux'dan tv sesini alabilir miyim? cızırtı şu bu olur mu? Yani kısacası bu cihazları daha evvel deneyen oldu mu?
    Bir de bu n11 deki satıcı bu cihazı 455a diye satıyor benzer işi gören 4555p vs. gibi farklı isimlendirilen ürünler var ve bu cihazdan daha pahalılar. Sizce ne gibi bir fark olabilir? Pahalısını almaya değer mi?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.







  • Digital girişli bir dac ile stereo amfi / android TV bağlantısı yapmıştum ben.
  • Merhaba.

    Ben direkt tv'nin kulaklık çıkışından bağlıyorum, yıllardır gayet memnunum. internetten rahatça bulabileceğiniz 20-30 tl değerinde bir "3.5mm to rca" kablo işinizi görecektir. 3.5mm'lik bildiğimiz kulaklık jakını televizyona, RCA tarafını da amfiye giriyorsunuz. Bu kablo ile zaten cep telefonu, bilgisayar, walkman vb. ses veren ve kulaklık çıkışı olan her şeyi bağlayabilirsiniz amfiye.
  • Selamünaleyküm

    Linkini verdiğiniz cihazın input kısmı optik ise iş görmesi lazım.Yalnız dikkat edin giriş (input ) kısmı optik analog rca kısmı çıkış (output) olsun. Tabi bir optik, bir de rca kabloya ihtiyacınız olacak. Yanlışım varsa tecrübeli arkadaşlar düzeltir zaten. Sağlıcakla...
  • Merhaba,
    yukarıda link verdiğim cihazı sipariş verdim. Fiyatı zaten çok yüksek değildi ve bu yüzden denemeye değer diye düşündüm.
    Ürün kargoya verilmiş. Muhtemelen yarın veya sonraki gün elimde olur.
    Bir mağazadan optic kablo aldım. Elimde cd playeri, network cihazını vs. anfiye bağlamak için rca kablo zaten var.

    Ses alacağımdan emin gibiyim ama bu sesin cihaz ucuz olduğu için cızırtılı, boğuk veya saçma sapan kullanışsız bir ses olup olmayacağından şüphelendiğim için başlığı açmıştım.
    Deneyip sizleri de haberdar ederim.
    Cevap veren herkese teşekkürler.
  • O aparatın tersini kullanmistim. Seste bir artı hissetmedim. Ama cızırtı tarzı bir şey olmadı. İnşallah işinizi görecektir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar merhaba,
    Cihaz elime ulaştı.
    Cızırtı, boğukluk gibi problemler yok.
    Harika bir ses alamadım ama işimi gördü. Yani TV'nin kendi sesinden daha iyi bir ses aldım diyebilirim sanırım.
  • Hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Bir sorunum var. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Annem yaşlı ve kulağı çok ağır işitiyor. İşitme cihazı kullanıyor. Televizyonda haberleri işitme cihazı ile anlıyor ancak dizilerde anlaması zorlaşıyor. Cvd19 ile iyice tv bağımlısı oldu. Bluetooth kulaklığı kullanmayı beceremedi. Tv de bu özellik yok diye bir çevirici ile kullandım. Bana kolay oldu ama annem beceremedi. Kablolu kulaklık aldım. Bir de uzatma kablosu . Bu seferde tv sesi hiç çıkmıyor doğal olarak. Akşam sorun olmuyor ama gündüz kapı çalsa duymayacak halde. Tv un arkasına takıp çıkartması çok zor, Devirecek diye korkuyorum. Tv den anfiye çıkış yapsam kulaklığı da anfiye on tarafta bir yerden baglasam, harika olacak. Ses anfi 2+1 den gelsin ve istediğinde kulaklığı bağlasın. Hic bu işlerden anlamam. Var mı böyle bir güzel donanım. Tv Sony.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.