Şimdi Ara

Televizyonlu Neox IS21 telefon kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki sitede 2 yıl garantili 407 ytl.

Video çekim çözünürlüğünü bilen ve cihazı kullanmışlığı olan arkadaşlar cihaz hakkında bilgi verirlerse

memnun olurum.

http://www.ticaretbudur.com/default.asp?git=9&urun=166133

• hepsiburada yorumları
    Bu ürün için toplam 16 yorum yapılmıştır.
    Ortalama Değerlendirme :
    23.02.2008 telefon güzel ama...
    telefon çok güzel bir telefona benziyor görünüş olarak özellikleride çok süper diyebiliriz.fiyatı bayağı bir aşağıya çektiler.hepsiburada iç rahatlığıyla alışveriş yapılabilecek bir mağaza ona şüphe yok,ama kaan elektronik garantili bu telefon ve bu firma balıkesirde görünüyor araştırdım.herkes isterki bir ürünle ilgili bir problem yaşandığında hemen halledebilsin ya bir problem yaşarsak napcaz? burnumuzun dibindeki herkesin bildiği bilinen garanti firmaları bile aylarca bekletebiliyorlar bizleri ürün için.hepsiburada süper telefon güzel ama garanti olayı beni hepsiburadada satılan bir üürün için tatmin etmedi.bu yüzden tereddütlüyüm almayı düşünüyordum ama takıldım.birde ürünün ayrıntılı fotoğrafları yok siteye eklensin lütfen.başarılar hepsiburada...

--------------------------------------------------------------------------------

20.02.2008 idare eder
    Özellik olarak güzel bir telefon ama aynı zamanda dünyanın en büyük telefonu. Her cebe giremeyecek kadar büyük bir cihaz.
    Gökhan Tahsin YANAR - Yaş: 33 , DİKMEN/Ankara/Türkiye

--------------------------------------------------------------------------------

14.02.2008 kafama takılan soru
    Arkadaşlar bu telefonu alacağım ama iki şey kafama takıldı. Cevaplarsanız sevinim.

1. Telefona max. kaç gb lık kart takılabiliyor? kartın modeli nedir?

2. Telefonun desteklediği video formatı nedir?
    Halis Dönmez - Yaş: 24 , BUCA/İzmir/Türkiye

13.02.2008 wap
    ürünü dün teslim aldım.herşeyi güzel de nete bağlanamadım.Turkcellde destek yok..Ayarları bilen varsa yazsın lütfen.
    tufan altuğ - Yaş: 55 , KARŞIYAKA/İzmir/Türkiye

10.02.2008 neox
    bu tlf ben daha alamdım.bütün yorumları okudum ve kötü diyen yoruma rastlamadım en kısa zaman da almayı düşünüyorum ama bu özelliklerin yanına birde çift sim kart olsaydı mükemmel ötesi birşey olurdu herhalde hepsi buradaya burdan tşk etmek istiyorum gerçekten aldığım ürünler çok kaliteli ve kısa sürede teslim ediyo.

10.02.2008 cep tv+mp3+mp4+radyo+kamera
    dün elime geçti süper bi makine televizyon ist da 23 kanal çekti görüntü mükemmel ölçü olsun diye söyleyeyim;trt2 de sağ üstte saati çok net okunuyoryanlız tr klavuzu çevirisi zayıf tv tam ekran yapılacağını atlamışlar ing klavuzundan baktık bulduk.video demek için tam bi vcd yi (354 mb)mp4 e çevip yükledim(1oo mb ta Düştü)görüntü mükemmel kutu içeriği eksik söylenmiş batarya 2 tane çıktı.mp4 almaya niyetliydim mp4 almak yerine harici,yedek bataryası olan CEP TELEFONU+MP4+MP3+KAMERA+RADYO+CEP TELEVİZYONU aldım.
    diğer özellikler dokunmatik ekran ,2gb ta kadar yükseltilebilir hafıza ,bluetooth,radyodan kayıt SONUÇ:MULTİMEDYA CANAVARI CEBİNİZDE

09.02.2008 ah tus takımı
    uzun zamandır aradığım bir cihaz hem tv hem telefon her ne kadar benzerleri bulunsada cihz dokunmatık ve super Çünkü böyle cihazlarda garanti herşeyden önce gelmeli bence..bide tuz takımında duzltme yapıp gusellestırselermıs dusunmezdım bılee

08.02.2008 cihaz hakkında
    bu telefonu kullanan arkadaşlara bi kaç sorum olacak.yanıtlarsanız sevinirim.arkadaşlar öncelikle bu telefonun yapmış olduğu video kaydının çözünürlüğünü merak ediyorum.kaliteli video kayıt yapıyor mu?ayrıca mp3leri zil sesi olarak kullanabiliyor muyuz?son olarak bu telefonun menüsü Türkçe değil mi?bi arkadaş internetten yazılım yüklemen falan lazım dedi.açıkçası bu telefonu almayı düşünüyorum ama bu sebebeplerden dolayı kafam karıştı.kullanan arkadaşlardan yanıt bekliyorum.saygılar

30.01.2008 şahane bi telefon
    ürünü bugün elime aldım. ve çok süper bir telefon. tuş takımı gerçekten kullanışsız ama telefonun özellikleri göz öünüde bulundurulursa çok ufak bir ayrıntı diyebilirim. web cem olarak kullanıla biliyo aynı zamanda eksik bilgiler var diye düşünüyorum. bu fiyata bu özellikler şahane gerçekten. inanılmaz özellikleri var gerçekten. sayfaya bu özellikleri eklemeli lazim.ekranı için ekran kalemi. dokunmatık ekran olması. web cam özelligi.ve daha bir çok özelligi eklemeleri lazım
    Mustafa TANRIVERDİ - Yaş: 26 , NAZİLLİ/Aydın/Türkiye

15.01.2008 alın tv keyfini her yerde sürün.
    ilk önce şunu söylemekte yarar var bu telefonu 2 hafta önce bu siteden aldım kullanıyorum çok memnunum yaşadığınız ülkeye göre tv kanal taraması yapabiliyorsunuz favori kanalınızı ismiyle kaydetmek mümkün dokunmatik ekran ve diğer beğendiğim özelliği radyo dinlerken istediğin şarkıyı kaydedebilmek.
    bu fiyata bu telefon kaçmaz alın keyfini sürün.

31.12.2007 harika bir telefon..pardon tv.. :-))))))
    gerçekten beklediğimin ötesinde..çok güzel ve pratik..dokunmatik ekranı da çok kullanışlı..anteni ve arka kapağı biraz basit olmuş..ama herşeyden önce..hepsiburada.com kalite..
    SÜLEYMAN AKKUŞ - Yaş: 26 , MERKEZ/Afyon/Türkiye

21.12.2007 çok hoş :)))
    bunun dijitürk kart takılanıda varmı :)küçük salonlara birebir çok gerekli birşey yav :)))

07.12.2007 TELEFON VE TV İNANILMAZ.....
    Nezamandır aradığım birşey hem tv hem telefon.Piyasada her nekadar benzerleri bulunsada Hepsiburada garantisi ile bu telefonu almak çok güzel.Çünkü böyle cihazlarda garanti herşeyden önce gelmeli bence..Telefonundan en son noktayı isteyenler için.

06.12.2007 gayet iyi
    ürünün tuş takımında bana göre biraz kullanma zorluğu var onun haricinde güzel bir cihaz tv özelliği artık olması gereken bi unsur bu yüzden tercih edilebilir

05.12.2007 tv izlemek istiyorsanız!!!
    4 saat Kesintisiz Televizyon İzleyin!
    elekronik kitap okuma özelliği gibi birçok özelliği bulunan bu telefon piyasada nadir bulunan bir telefondur eğer kitap okuma ya da tv izlimeyi sevyorsanız bu sizin için ideal bir telefon olacaktır. tv izlenmesi hakkında pek yorum yapamayacağım.. fiyatı bu özelliklere göre güsel!!!

05.12.2007 Biraz Pahalı Ama
    Bu ürünü arkadaşımda aldı çok hoş ve kullanışlı bir cihazı diğer telefonlardan ayıran karasal yayınlarıda alması bence kullanışlı ve heryerde kullanabileceğiniz bir cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymobile -- 29 Şubat 2008; 13:05:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.