Şimdi Ara

Televizyon ve Türk Dizilerini izliyormusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk dizilerinden hangisini izliyorsunuz ?
    Şahsen Behzat Ç. Beğeniyordum fakat gitdikçe artık HIMYM ve TBBT Gibi diziler daha fazla güldürmeye başladı.

• Hayır.Az önce Spartacus izledim.Bizimkilerde izleyip konusu sadece aşk veya komedi olmayan dizi yapmayı öğrenirlerse izleriz.
  • Cnbc-e,e2 ve number one'dan başka kanal izlemiyorum.Türk dizileri çok saçma geliyor.Doğru düzgün program da yok zaten.
  • hepsi saçmalıktan ibaret neyini izlicez?
  • Leyla ile mecnun
    Behzat ç.
    Elde var hayat ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 17 Şubat 2012; 23:39:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

Cnbc-e,e2 ve number one'dan başka kanal izlemiyorum.Türk dizileri çok saçma geliyor.Doğru düzgün program da yok zaten.

Aynen CNBC-e Conan çok güzel gidiyor
    Bizim dizilerde o buna atladı o dava açtı boşandı daha sonra tekrar evlendi o buna atladı diye özetleyebiliriz
  • Yalan dünya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece Leyla ile Mecnun.
  • Leyla İle Mecnun
  • leyla le mecnun
    Behzat ç
    Yalab dünya
  • Behzat Ç. Bir de arada Leyla İle Mecnun'a bakarım.

Başka da izlemiyorum Türk dizilerinden.
  • Leyla ile Mecnun
    Kuzey Güney
    Kurtlar Vadisi Pusu
    Yalan Dünya
    Bir Erkek Bir Kadın
    Behzat Ç.
  • pis 7'li
    AFK
  • Birkaç yayın haricinde televizyon izlemem. Yalan Dünya gayet iyi. Okan Bayülgen'in programlarını da takip etmeye çalışırım(özellikle konuklar filan iyiyse kaçırmam). Kuzey Güney izliyordum o da saçmaladı o yüzden bıraktım. Cnbc-e'de sevdiğim dizilerin tekrarlarını görürsem ya da ilgimi çekebilecek dizi görürsem izlerim. Onun dışında genellikle cnbc-e'de yayınlanan güzel filmlere de bakmaya çalışırım.
  • TV izlemeyeli 2 yıl olacak. Dizi de takip etmiyorum pek. Heves gelince izliyorum. Yaklaşık 1 yıldır güncel takip etmedim hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

Ben my name is earl dan başka dizi izlemiyorum, bi de çizgi film olarak kung fu panda legend of awasomes dizisi ve sunger bob izliyorum. Türklerin de yabancıların da dizileri saçmalıktan ibaret. Şimdi devletimizi kötüleyip başkalarını yüceltmeyi kesin hepsi birbirini taklit ediyor. Gerçek duyguyu oyuncular veremez cidden duygu istiyorsanız animasyon izleyin.

Hocam zaten Gülmek için izliyorum şahsen.
    TBBT Şahsen beni gülmekten yerlere yatırıyor
  • Kaniti izliyorum arada denk gelirse de behzat ç
  • Yalan Dünya
    Denk gelirsem Kanıt
    Leyla ile Mecnun'u ise izlemeye başlayacağım. En başından izlememiştim, internetten falan izleyeceğim artık.
  • Yıl olmuş 2012 hala televizyon izleyen var O reklamlara nasıl katlanıyorsunuz izleyin internetten kesintisiz ne istiyorsanız. Bu arada bbc ve discovery kanallarıın en dandirik yengeç avcılığı programı bile türk dizilerinden daha güzel.

• Güzel diziydi ama ömrü fazla uzun olmadı ne yazık ki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.