|
Televizyon Tavsiyeleri - Eylül 2025
1 Mobil
-
-
Video içerisinde bahsettiğim ürünler denediğim modellerden oluşmaktadır.
-
Tlc 65c7k mı LG oled 65b56la mı ? Günde 5 6 saati geçmez heralde ortalama tv izleme , onunda çoğun internet üzerinden olur yoksa daha uyguna 65c6k yeterli olur mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyatlara Tv alınırmı ya. Hepsinin kullanım ömrü aynı 50 bin TL vermeye ne gerek var
_____________________________ -
samsung web sitesinde kullanılabilen indirim kodu bilen varmı arkadaşlar.
Nerden bulup ta alacağız Sony ? Ülkeden çıkalı 3 sene oldu.
Bu video münasebetiyle Editörümüz Umut Koçak hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum .
Kendilerini youtube mecrasından beridir takip etmekteyim ,
Onun tavsiyeleri ışığında telefon aldım , tablet aldım ...Ve çok çok memnun kaldım .
Kendisi hiç bir markanın etkisi altında kalmadan , marka sebebiyle tarafsızlığını yitirmeden eğrisi doğrusu neyse dobra dobra dile getiriyor .Başka editörler gibi 3 maymunu oynamıyor , yani iyi yanlarını anlatırken dezavantajlı yanlarını da söylemekten çekinmiyor .
Bu sayededir ki kendisinin tavsiyeleri ışığında cihazlar aldım ve çok memnunum.
Donanım Haber böyle kıymetli ve gerçekten teknolojiden anlayan bir editörü bünyesine kattığı için çok şanslı ,
Umut Koçak'a işlerinde başarılar dilerim , kendisi satın alma kararlarımda isabetli seçimler yapmamda çok katkıda bulundu.
-
Valla memet şimşek ortalama türk insanına yurtdışı internet alışverişini kargo dahil 30 euroyu bile çok görüp yasaklamak istiyor, ama size özel izin veriyor sanırım.
Yasal yollarla TV ithal etmeye çalışırsanız türkiye hukukunda geçerli sertifikaları, ce sertifikası, verimlilik testleri, v.b. kendiniz sağlamak zorunda kalırsınız ki bunların toplamı yüzbinlerce lira demektir. tek bir tv bile ithali için bu masrafların yapılması gerekir. kaçak getirilmesine bir şey diyemem. arabayla gidip bulgaristan, yunanistan veya gürcistandan gümrüğe takılmadan getirebilirseniz tek seçenek bu. gümrükte yakalanırsa el konulur, dediğim dökümanları sağlamadan size geri verilmez. ayrıca gümrük vergisi, kdv, ötv, bandrol alınır.
O dediğiniz sadece 55 cm ekrana kadar olan tvler için geçerli. Yolcu beraberinde bundan daha büyük tv getirilemez. 55 cm de 26 inçe eşittir. Buyrun, ilgili kanun maddesi :
https://ticaret.gov.trT.C. Ticaret Bakanlığıhttps://ticaret.gov.tr/gumruk-islemleri/sikca-sorulan-sorular/bireysel/yolcu-muafiyetleri_____________________________ -
Meta'da sanırım. Tanju Çolak gibi bir figürün altındaki mersedese bile devlet el koyup dünyanın cezasını aldı.
Merhabalar, TLC 65C655 modelinin muadili öneriniz olur mu ?
Benzer içerikler
- en iyi hava durumu uygulaması
- instagram koyu tema
- instagram aktiflik kapatma
- apple intelligence nasıl kullanılır
- snapchat toplu arkadaş silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt