arkadaşlar 1 ay sonra düğün yapacağım herşeyimi tamamladım en son televizyonu bıraktım gelişen teknoloji ile birlikte karar vermekte çok zorlandım çok araştırdım baktım gördüm fakat herşey bütçe de kısıtlı ve zevkler de ap ayrı bir dert aşağıda vereceğim özelliklerle bana uygun televizyon önerilerinizi bekliyorum
* 1500-1800 max. bütçem var fazlasına çıkamam :(( * 3-4 metreden televizyon izleyeceğim için 119 veya 127 cm. ekran olmasını istiyorum *marka takıntım yok *günde 5-8 saat arası tv izleyeceğim *şimdilik uydu yayınları izlenecek arasıra futbol maçları olabilir ilave olarak pc bağlantılı filmler olacak bunun içine 3D 'yi katabiliriz nadiren de olsa *şikayet.com vb. sayfalarda araştırdıgım kadarıyla samsung ve lg çok arıza veriyor ve sorunlar için müşteri temsilcileri ilgisiz servisler keza öyle bu markalardan korkuyorum açıkçası alacağım ürün arıza yaparsa pişman olmak istemiyorum en az 5 sene kullanmak istiorum televizyonu mu *plazma düşüyorum daha çok ama fikirlerinizi bilmek istiyorum düşüncelerimi değiştirebilirsiniz
çok marka çok çeşit kafam karıştı iyice yardım edin lütfen