Şimdi Ara

Televizyon Seçimi Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Televizyon piyasasına pek hakim değilim ve sizlere sorma gereği duydum. İsteklerimi çok açık yazmaya çalışacağım.

-Bütçem maksimum 1300 - 1400 TL civarı.

-En az 39'' - 40'' olması gerekiyor.

-Görüntü kalitesi en önemli şartım.

-Dahili uydu alıcısı istiyorum.

-Wi-Fi olursa memnun olurum ama çok mühim değil.

-3D seçeneği önemli değil.

Bunun yanında, Samsung, Sony, Philips, LG gibi markalarının yanı sıra Vestel'in tercih edilebilirliği ne durumdadır?

Bilgiler için şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villian -- 3 Nisan 2014; 20:19:17 >

• Arkadaşlar tekrar horlattığım için özür dilerim ama yarın akşama kadar karar vermem gerekiyor.
  • Lg marka LCD tv kullanıyorum bugün mutfak için 22 inç led dahili uydu alıcılı Vestel tv aldım biraz tereddütlerim vardı yalnız görüntü ve özelliklerinin Lg kadar iyi olduğunu görünce 40 ınc Vestel smart dahili uydu ve wifili olan modeli hepsiburada.com da 1.200 tl gibi çok uygun fiyata gördükten ve 22 ınc de tecrübem olduğundan dolayı Vestel smart modeli kesinlikle öneririm bütçene ve aradığın özelliklerde tek 3 yıl garantili olup tek marka o yüzden kaçırma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

Lg marka LCD tv kullanıyorum bugün mutfak için 22 inç led dahili uydu alıcılı Vestel tv aldım biraz tereddütlerim vardı yalnız görüntü ve özelliklerinin Lg kadar iyi olduğunu görünce 40 ınc Vestel smart dahili uydu ve wifili olan modeli hepsiburada.com da 1.200 tl gibi çok uygun fiyata gördükten ve 22 ınc de tecrübem olduğundan dolayı Vestel smart modeli kesinlikle öneririm bütçene ve aradığın özelliklerde tek 3 yıl garantili olup tek marka o yüzden kaçırma derim.

Teşekkürler.

LG'den memnun musunuz peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: villian

quote:

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

Lg marka LCD tv kullanıyorum bugün mutfak için 22 inç led dahili uydu alıcılı Vestel tv aldım biraz tereddütlerim vardı yalnız görüntü ve özelliklerinin Lg kadar iyi olduğunu görünce 40 ınc Vestel smart dahili uydu ve wifili olan modeli hepsiburada.com da 1.200 tl gibi çok uygun fiyata gördükten ve 22 ınc de tecrübem olduğundan dolayı Vestel smart modeli kesinlikle öneririm bütçene ve aradığın özelliklerde tek 3 yıl garantili olup tek marka o yüzden kaçırma derim.

Teşekkürler.

LG'den memnun musunuz peki?

Memnunum,fakat 5 sene önce aldığım için pek fazla tatmin etmiyor özellikleri.

• vesteller dts ses kodeğine sahip değil.

dts kodekli filmler (piyasadaki 3d olsun olmasın büyük boyutlu (+8gb) filmlerin çoğu ) sessiz oynayacaktır tv de.

çözümü: her filmle tek tek uğraşıp ses kodeklerini dönüştürmek... biz bu yüzden vestelden vazgeçtik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

vesteller dts ses kodeğine sahip değil.

dts kodekli filmler (piyasadaki 3d olsun olmasın büyük boyutlu (+8gb) filmlerin çoğu ) sessiz oynayacaktır tv de.

çözümü: her filmle tek tek uğraşıp ses kodeklerini dönüştürmek... biz bu yüzden vestelden vazgeçtik.

peki tavsiyeniz nedir?

bu arada bir üst mesajı alıntı yapamadım, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Televizyon ses hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 42 inch lg660s kliksa da kod ile 1730tl idi. onu kaçırdık babamın kararsızlığı yüzünden içim yandı... şimdi 2100tl

la640s lere bakın bi piyasa fiyatı 1700 tl. daha ucuz bulabilirseniz sizin bütçeye yakın
  • smart özelliği zayıf ve yavaş olan philips e de bakabilirsiniz. görüntü kalitesi çok beğeniliyor.
  • villian kullanıcısına yanıt
    5 Nisan 2014 Cumartesi günü Bostancı MediaMarkt' a bakmadan almayın diyorum başka bişey demiyorum.
  • mediamarktan samsung ue40f6340ssxtk modelini aldım. 1535 liraya geldi. bir güne özel bir indirim miydi bilmiyorum ama istediğim her şeye sahipti. çok da irdelemeden hallettim. tüm yorumlar için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

mediamarktan samsung ue40f6340ssxtk modelini aldım. 1535 liraya geldi. bir güne özel bir indirim miydi bilmiyorum ama istediğim her şeye sahipti. çok da irdelemeden hallettim. tüm yorumlar için teşekkürler.

hayırlı olsun.. internetten mi aldınız mağazadan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

quote:

mediamarktan samsung ue40f6340ssxtk modelini aldım. 1535 liraya geldi. bir güne özel bir indirim miydi bilmiyorum ama istediğim her şeye sahipti. çok da irdelemeden hallettim. tüm yorumlar için teşekkürler.

hayırlı olsun.. internetten mi aldınız mağazadan mı?

Teşekkür ederim. Mağazadan aldım. Kaynarca'da AVM'den. Adı da yanılmıyorsam Pendoria yahut Pendorya idi.

Televizyondan oldukça memnunum. Menüsü, kanal geçişleri (dahili uyduyu kullanıyorum) çok hızlı. Renkler tam olarak istediğim canlılıkta. Beklediğimi aldığımı söyleyebilirim.

Devamı için dayanıklılığı gösterge olacaktır elbette.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.