Şimdi Ara

Teleservice TS 2000 Telefon Durumu Sorgu Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardıma ve akıla ihtiyacım var

haziran 2013 te aldığım xperia sp telefonumun kamerası geçen ay bulanık görüntü çekmeye başlayınca kamera camını çizdirdik herhalde deyip paralı tamiratı göze alıp (malum böyle şeyleri
    garantiden saymazlar genelde) teknosa aracılığı ile teleservise gönderdim.Daha sonra imei üzerinden cihaz takipten sorguladım hergün.İlk önce yedek parça bekliyor-daha sonra üst seviye onarım için transfer
    tamirde bekliyor derken bugün KAPATILDI(KAPATILDI) diye bir ibare var.Teknosa çağrı Merkezini aradım bugün 20. iş günü bizim sistemlerde işlemler sürüyor diye bilgi var.
    İstersen gece 12 den sonra ara 21. iş günü oluyor ozaman değişim yada para iadesi talebinde bulun dedi.

Şimdi teleservis bugün tarihiyle kapatıldı diye yazmış ama detay yok ne işlem yapıldı kargolandı mı? arızası neydi falan ts2000 e giriş şifrem yok talep ediyorum kayıtlı değil
    diye uyarı veriyor bu sisteme bakabilecek biri varsa mesaj atsın lütfen.

Ayrıca ben şimdi gece teknosaya başvursam para iadesi istesem daha sonra yarın yada ertesi gün telefon gelse mağzaya bunlar ayak direyip teleservis tam 20. iş günü
    telefonun işlemini tamamlamış kapatmış deyip çamura yatarlar mı acaba?Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 18 Şubat 2014; 18:46:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 pasaport 2 imei (yardım)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.