Şimdi Ara

Teleservice İphone 5 Değişim (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
13
Favori
113.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cinnet geçirticek teleservis insana sanırım bizim cihazlarda cuma gününe kaldı cumartesi kargoya verilip pazartesi elimizde olucak.
  • raidon R kullanıcısına yanıt
    Banada öyle geliyor hocam ama böyle yapmalarında amac ne anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanları mağdur etmek başka amaçlara hizmet etmiyorlar. Sadece işleri güçleri bizi mağdur etmek. Türkiyedeki tüketici haklarının zayıflığından faydalanıp insanları bekletmek.
  • raidon R kullanıcısına yanıt
    Yapacak birşeyimiz yok mahkeme süresi de cok uzun insaallah en kısa zamanda kavuşuruz cihazlara

• bakalım bu hafta içinde dağıtılabileceğini söyledi HTC bölümündeki kişi perşembeyi bekleyin dedi sizleredemi aynı şeyleri söylüyorlar arkadaşlar.
  • myakup18 M kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim daha bugün konuştum bu hafta ici dağıtılacak falan dedi kesin konuştular

• Bugra4242 kullanıcısına yanıt
    inş. bakalım ama bana yine pek inandırıcı gelmiyor ben anlamadım gitti bu işten bişey
  • myakup18 M kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam aynen inanmıyorum bende pek ama ne yapalım bekleyeceğiz mecbur

• Arkadaşlar dava etmekten başka çareniz yok... Hakkınızı neden aramıyorsunuz çok merak ediyorum. O kadar beklediniz 3 ayda paranızı geri almak için bekleyin.. O paraya iphone 5s alırsınız .Teleservice de artık neyi alacağını bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugra4242

quote:

Orijinalden alıntı: raidon

İphone 5 siyahlarda sıkıntı hala devam ediyor. Sanırım beyazlar dağıtılmaya başlandı siyahlar bekliyor. Teleservice den ırkcı bir hareket :)

Hocam forumdan arkadasımızın biri siyah iphone 5 16 gb degisim cihazını aldı teleservicein bize gıcıklıgı var :)

ala ala bekliyorum şimdi tüketici mahkemesine sorucam nasıl olucak ,nasıl yaparız kesin kazanırmıyız onlarla ilgili konuşucam sizede bilgi veririm cuma günüde gelmez ise eğer ben dava açıcam ve apple store dan iphone 5s alıcam oda 1-2 hafta dıyo teslimata :( bakalım ne olucak nasıl yapıcaz tekrar konuşuruz.
  • he bu arada ben dün teleservisi aradım kadına dedım kı ben ücret iadesi istiyorum oda bana dedi ki bununla ilgili haklarınız ve bilgiler garanti belgesinde yazıyor oraya bakın lütfen dedi bende saf gibi tmm dedim kapadım uğraşmamak için aklıma gelmedi ki garanti belgesini kutusunu onlara yolladığım kutunun içinde değilmi garanti belgesi okuyan varmı aranızda ne yazıyor.
  • hakan074999 H kullanıcısına yanıt
    Hocam bende konuştum bu hafta degisim gerçekleşecek dedi kadın ne kadar doğru bilmiyorum ama bekliyorum sizde bekleyin biraz daha cünkü mahkeme gercekten uzun sürüyor

• arkadaşlar bu hafta cihazı gelen hiç kimse yokmu pazartesinden itibaren?
  • silvestre1905 S kullanıcısına yanıt
    Hocam hala ses soluk yok benim cihaz icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugra4242

Hocam hala ses soluk yok benim cihaz icin

aynen..
  • aradığımda kesin bişeyde söylemiyolar gelirse dağıtacaz diyorlar..
  • valla ben iphone 5s siparisini verdim 5 gelirse cumaya kadar saticam artik gelmessede dava acip 3 ay sonrs parami alirim ne yapalim

• Merhaba

Degişim cihazlarinin yurtdisindan temin edilmesi sebebiyle gelis suresi değişkenlik göstermektedir.Cihazınızın değişimi için üretici firmaya siparişi verilmiş olup, stoklarımıza ulaşması beklenmektedir. Mümkün olan en kısa süre içerisinde değişimi sağlanarak servisimizden çıkışı yapılacaktır

İyi Günler
  • arkadaşlar merhaba.formu uzun süredir takip ediyorum bir aydır bu işin içine düştüğümden bu yana.Telefon alırsın kullanırsın.hayatında olup biten bir şeydir.ama hepimizde olduğu gibi bu defa bende de böyle olmadı.hergün oturup sitede günde 3-5 defa takip etmekten gına geldi.tc numaramdan sonra ezberlediğim tek uzun numara.çok defa aradım.hep aynı sözler.yurt dışından gelecek.Tamam da kardeşim,bu olayın bir gelişim süreci vardır değil mi?şu aşamada,bu aşamada diye.kimsenin bizi iplediği yok.arkadaşım telecervisten galiba.aynı sözleri sarfediyor.doğru mu?(hardmantr)
  • arkadaşlar bu iş böle olmıcak istanbulda olanlar varsa biaraya gelelim adam akıllı bi avukat bulup toplu halde dava açalım o zaman hızlı sonuç alırız ben varım diyen varmı arkadaşlar ben kararlıyım ne kadar beklersem bekleyeyim bu iş gurur meselesi oldu artık..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.