Merhaba arkadaşlar.. 7 Aralık'ta Teleservice'e ulaşan BlackBerry Curve 9300 isimli cihazımda orta tuş problemi vardı ve 1 gün geçtikten sonra telefonuma değişim kararı çıktı. Ve aradan 30 iş günü geçmesine rağmen telefon elime ulaşmadı. Hala cihaz sorgulamasında " Değişim cihazı beklemektedir " yazıyor. Şimdi ne yapmam gerekiyor ? Ücret iadesi için tüketici hakem heyetine gitmeyi düşündüm fakat daha çok beklersin dediler. Sizce daha ne kadar beklerim ? Bu süreci hızlandırmanın bir yolu var mıdır ? Ya da bundan sonra ne yapmalıyım ?
Bu da servis ekran görüntüsü:
Beyler acil cevap ya
Merhabalar.
Öncelikle servisi 2 veya 3 günde bir arayıp sıkıştırın.. 3 Ay gecipte telefonu gelmeyen kullanıcılar mevcut. daha fazla süre bile olabılıyor bu.. Umarım cihazınız hızlı bir şekilde ulaşır.
Saygılar
3.5 ay sürdü benim telefonun değiştirilmesi, yarın gidip alcam kısmetse. Çok kavga ettim, defalarca gittim, haftada 4-5 kere telefonla aradım nafile, 20 iş günü içerisinde tamir olmazsa kullanmanız için müdavimi bir telefon size verilecek diyorlar, ona başvurdum bu seferde elimizde size verecek telefon yok dediler. En son yetkili birisiniden duydum değişim taleplerini toplu yapıyorlarmış 3 ayda bir istiyorlar toplu bir şekilde getiriyorlar o yüzden değişim çıkar ise bekliyorsunuz. Geçmiş olsun, size tavsiyem bundan sonra teleservis garantili bir ürün almayın çünkü gerçekten hizmet kaliteleri berbat.
Teşekkürler cevaplar için. Yarın ya da sonraki gün gidip Tüketici Hakem Heyeti'ne ücret iadesi için başvuruda bulunacağım. Yapacak bi şey kalmadı.
bi bitmediniz konu acarken biraz araştır seninle aynı durumda olup yüzlerce aynı konuyu açanlar var