Bildirim
Teleservice 20 gunu gecti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kargodan ellerine ulaştığı gün değil cihazın kaydının alındığı günden başlayarak Cumartesi-Pazar dahil olmamak kaydıyla 20 iş günüdür. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nuroxy
Kargodan ellerine ulaştığı gün değil cihazın kaydının alındığı günden başlayarak Cumartesi-Pazar dahil olmamak kaydıyla 20 iş günüdür.
20 İş günü şu şekilde hesaplanır: Pazar hariç ve resmi bayram tatilleri hariç olarak hesaplanır. Cihazı bizzat elden teslim ettiğinizden veya kargonun teslim ettikten sonra süre başlar.
Bir sitede böyle yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben size teleservice in sistemini söyledim onlarınki bu şekilde o yüzden daha 20 süreniz dolmamıştır muhtemelen. -
22 Temmuz'da kayıt alındı benim cihaza, daha bugün 20 iş günü oldu. Hâlâ değişim cihazı bekleniyor.
Bnde Desire 820 yolladim. 27 Temmuz kargo teslim aldıkları tarih.yedek parca bekleniyor da duruyor 8 Ağustostan beri.Bugun şikayetvar a bakim dedim gunde yüzlerce şikayet geliyor Teleservice için.Bu hafta gelmezse cihazi geri isteyecegim 50 tl verir disarda yaptırırım.Yoksa bunlari beklemekten verem olacagiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
20 iş gününü geçtiyse tüketici mahkemesine başvurun
Sony m5 telefon verdim vede bugün 19. İş günü cihaz takipte kapatıldı yazıyor ne anlama gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X