Şimdi Ara

Telekomun çektiği kabloyu modeme nasıl bağlarım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler telekom kabloyu çekip gitti,ben bunu modeme nasıl sorunsuz bir şekilde bağlıycam bi yardım edermisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rıddıck1996

Beyler telekom kabloyu çekip gitti,ben bunu modeme nasıl sorunsuz bir şekilde bağlıycam bi yardım edermisiniz?

kabloların ucuna RJ 11 jack çaktıracaksın. o jakı Telefon kullanacaksan Splittere takıp ikiye ayıracaksın.Spiltterde iki çıkış var birisini modeme diğerini ise Telefona bağlıyacaksın.Yok sadece internet içinse o çakılan jakı modeme takacaksın.

Daha sonra modem ayarı yapman lazım.

• rj 11 jakı kendim takabilirmiyim,birine götürüp taktıramam kablo ankastreye bağlı,telefon yok direk modeme bağlıycam
  • kardeş rj11 splitter priz al. iki kabloyu vidalarla bağlayacaksın. diğer uç dişi rj11 çıkış verecek. bir telefon kablosu aracılığıyla bağlayacaksın modeme. ya da telefon kablosunun bir ucunu kesip burdaki kablo ile bağlayacaksın bu da pek sağlıklı değil. prizi sağlam yaptığına emin ol değerlerin düşmesin temassızlık olursa sinyal kaybı olur.
  • usta rj11 splitter priz normal splitter mi oluor tam anlamadım link falan atabilirsen çok makbule geçer
  • yoksa demek istedğin rj11 priz alıp ,o 2 kablayu prize bağlayıp sonra modeme rj11 ile bağla mı diyorsun?
  • http://www.amazon.com/Single-Telephone-Lightning-Protector-Arrester/dp/B005PU0K00

şu galiba. 1 dişi çıkış var. diğerine kabloyu sokuyosun kablodan çıkan 2 ince kabloyu vidalarla platforma sabitliyosun.
    http://g01.s.alicdn.com/kf/HTB1trA4HpXXXXaqapXXq6xXFXXXA/4-pin-rj11-female-telephone-connector-rj11.jpg içi bunun gibi ama 6 değil 2 vida var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 19 Ekim 2015; 18:29:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladım bulması zordur onu kaptan nette arattımda bulamadm
  • benim dediğim olurmu acaba rj11 priz alıp telekomun bıraktğı ucları ona bağlasam sonrada modem den kabloyu prize taksam.sağlıklı olrmu
  • Rıddıck1996 kullanıcısına yanıt
    Elektrikçide vardır ben tam anlatamadım sanırım siz güzelcene anlatırsanız bulursunuz çok zor bulunan bir parça değil.
  • tamam olmadı yarın sorarım artık elelktrikçilere saol dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıddıck1996 -- 19 Ekim 2015; 18:48:08 >
  • ha bu arada yalın internet olması lazım sormadım ama öyledir umarım?
  • evet yalın internet şuan msj geldi hatta internet hizmetiniz başlamıştır diye,modem sipariş verdim yarın gelir o splitteri bulabilirsem denerim yarın yazarım buraya ne olup bitti .
  • Kardeşim senin hiçbirşeye ihtiyacın yok
    Telekomun çektiği kabloyu Rj11 jak taktır sadece onu da kabloyu çeken takmalıydı unuttu heralde (elektrikçi yapar hatta makinayı verirse sen bile takarsın çok zor birşey değil)

Modemin gelincede Modemin Adsl girişine tak sonra Modemin arayüzene girip sana verilen kullanıcı adı ve şifreni gir
    İyi günlerde kullan :)

Splinter Modemin kutusundan çıkar ama senin ona ihtiyacın yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyv kardeşim biliorm jak taktırablirimde alet yok işte şimdi seyyar bağladım, modem geldi sıkıntı yok hızım falan iyi,jak taktırsam iyi olcak ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.