Şimdi Ara

Telekomun BAŞINA 102Gbps TAŞ DÜŞSÜN DİYENLER Klubü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekoma küfretmediğimiz bir gün bile yoktur derken artık Türk telekoma bilgisayar başında her dakika küfür eder olduk. Bikaç ay evvel 80-170 ping arasında 100 e yakın server bulunurken artık 200 pingden aşağı server bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Bu nasıl yurtdışı çıkışıdır. Bu nasıl bir anlayış nasıl bir insan kazıklama politikasıdır. Bu insanı enayi yerine koymaktır.

Bu sebeple Telekomun başına taş düşsün diyenler klubü kurmak istedim. Hergün küfür etmek isteyen ya da bağırıp çağırıp rahatlamak isteyen arkadaşlar bu topik altında yazsın rahatlasın istedim.

AMAN LÜTFEN TT ÇALIŞANI YA DA TT SEMPATİZANI BU TOPİĞE GİRMESİN LÜTFEN. PROVOKASYON İSTEMİYORUZ....

Not: Admin arkadaşlar konuyu kitlemeyin ya da taşımayın. cep Telefonu ve aksesuarları konus altındaki klüp başlıklarına bakın. Eğer onlar oradaysa biz de burada olmalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyBuBi -- 23 Ocak 2008; 23:02:56 >

• ben varım yaz beni.
    quote:

telekom sana kafam girsin
    demekten ceza almayız değil mi bu arada
  • Söyleyemediğim ne sözler biriktirdim içimde...
    Söyleyemediğim ayıp şeyleri artık sen anla...
    Seni ÖPÜYORUM diye haykırsam sesimi duyar mısın?
    Duysan da ne değişecek ki ...
  • ohhh öperler o tötüneti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_meric -- 21 Ocak 2008; 21:48:27 >
  • yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhh çekerek desteliyorum ayrıca kafam girsin vb gruplarada çalışmlarında başarılar diliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronica

Söyleyemediğim ne sözler biriktirdim içimde...
    Söyleyemediğim ayıp şeyleri artık sen anla...
    Seni ÖPÜYORUM diye haykırsam sesimi duyar mısın?
    Duysan da ne değişecek ki ...

• Evet arkadaşlar bu topiğin amacı bu, Telekomu BAN lamak bağırıp çağırmak ve rahatlamak. Kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tuzu ruhu dökülsün başlarında aşağıya , bu insanlara bu eziyetti çektirten telekomun , eriyin defolun gidin telekomu kaldırın .internetinize muhtacız diye de bunu bu fiayatlara hizmet yapmak yani resmen size kafam girsin demektir :@

ohe be rahatladım

• dizel çelik ercan'dan ""hızımız olacaktı"" şarkısını Telekom'a göndererek destek veriyorum...

• 102gbps değilmiydi?

@CarpeNoctem
  • 102 evet ama farketmez hertürlü dandik oluyor
  • telekom

• Bir ara TT'nin sloganı 'Sahibinden İnternet' idi. Al internetini başın çal TT!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CarpeNoctem

dizel çelik ercan'dan ""hızımız olacaktı"" şarkısını Telekom'a göndererek destek veriyorum...

müzik kanallarındaki alt yazılara benzedi
    ben de ismail yk dan "allah belanı versin" adlı şarkıyı armağan ediyorum teteenete

• dandikki ne dandik
  • bıktık usandık nedr bu bitmedi sorunlar...

Telekomm duy sesimizi yeter artık bir düzen ver şu internete şu milleti duyun artık...
  • 104 deil 102 Gbps.
  • Tekel devam ettikçe kullanıcı hakları her zaman sömürülecektir
  • telekoma
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.