Uzun süredir rehbere wap'tan erişemiyorduk, şimdi de görünen o ki sessiz sedasız tümüyle ortadan kaldıracaklar. Telekomun sitesine gidin ve 11811 telefon rehberini seçin bakın bakalım ne diyor "Yenilenmiş servislerimizle kısa süre sonra size hizmet vermeye devam edeceğiz." Bildiğim kadarıyla en azından 1.5 ayı geçti!.. Ne biçim çalışmaymış bu böyle, sanki Türkiye'nin en büyük internet servis sağlayıcısının sayfası değil de hani görürüz bazen kıyıda köşede unutulmuş hangi linkine tıklasan yenilenme vaadleriyle dolu çöp olmuş acemi çalışmalar gibi. Telefondan 11811 ile "sunulan" rehber ile yapılan soyguna dikkatinizi çekerim: kontör ücreti - kontör periyodu - konuyla ilgili bir yorum
Eskiden kamu yararı gözetilerek yapılan bu rehber özelliğinden nefret ettiklerine ve bir an önce kurtulmaları gereken bir baş belası olarak gördüklerine eminim. Bu fazla tepki çekmeden yavaş yavaş ortadan kaldırma taktiği, tam da müstahak olduğumuz adilikte. * Wap servisinin nasıl ortadan kaldırıldığını hatırlayıp uyanmazsak ve onları ayıplayıp tepkimizi ortaya koymazsak hiç sanmıyorum ki o servis bir daha ücretsiz sunulsun.
Ülke kodları , şehir kodları sayfalarıda çalışmıyor.
TTRehber açıldı. 2 hafta oldu açılalı. Uzun süre kapalı olmasının sebebi bir hackerın bu sitedeki Tüm numaraları çalması diye duydum ve sitede çok açık vardı. onları kapatmak için de bir süre kapalı kaldı site. sanıyorum düzelttiler ki tekrar açıldı
eet açılmış ama numaraları çalsalar ne olacak ki ellerine ne geçecek ... bir çok iş yerinin ve iş sahibinin telefon numaraları heryerde yazılı hatta esnafları tc. kimliği bile fişlerinde yazılı ele geçirseler ne yapacaklar .. inanmıyorum
açılan rehberinde hiç bir değişikliğe uğramış hali yok eskiden numara yazıp kim olduğunu bulabiliyorduk şimdi onuda bulamıyoruz
Halen numara sorgulayamıyoruz , sadece isim soyad..