Arkadaslar 6 agustos 2014 tarihinde 24 ay taahüt verdim. 6 agustos 2016'da bitiyormus. Simdi ben süperonline kullanmak istiyorum.Telekomu kapatirsam 20 ay kullanmisim bunun uzerinden ceza odeyeceksiniz diyor musteri hizmetler fakat benim bildigim kalan 4 ay üzerinden ceza ödemem gerektigi. Kullanici lehine olan tarih baz aliniyor diye biliyorum acaba yanlis mi biliyorum?
Taahhüt bozarsanız şimdiye kadar aldığınız indirimleri geri ödersiniz. Modemde varsa fiyat dahada yükselir. 20 ay kullanmışsınız zaten 4 ay daha kullanın bence.
Müşteriyi elinden kaçırmamak için yalan söylüyorlar. Yeni mevzuata göre hangi tutar düşükse o ödenir. Sizin durumunuzda kalan 4 ayın tutarı daha düşük çıkar büyük ihtimalle, onu ödersiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Boone
Müşteriyi elinden kaçırmamak için yalan söylüyorlar. Yeni mevzuata göre hangi tutar düşükse o ödenir. Sizin durumunuzda kalan 4 ayın tutarı daha düşük çıkar büyük ihtimalle, onu ödersiniz.
Benimde bildiğim oyle ama mevzuati bulamadim bi türlü olasi ters biseyde mahkemeye vermek icin