Şimdi Ara

Telekom Taahhüt Hakkinda Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 6 agustos 2014 tarihinde 24 ay taahüt verdim. 6 agustos 2016'da bitiyormus. Simdi ben süperonline kullanmak istiyorum.Telekomu kapatirsam 20 ay kullanmisim bunun uzerinden ceza odeyeceksiniz diyor musteri hizmetler fakat benim bildigim kalan 4 ay üzerinden ceza ödemem gerektigi. Kullanici lehine olan tarih baz aliniyor diye biliyorum acaba yanlis mi biliyorum?

• Taahhüt bozarsanız şimdiye kadar aldığınız indirimleri geri ödersiniz. Modemde varsa fiyat dahada yükselir. 20 ay kullanmışsınız zaten 4 ay daha kullanın bence.
  • Müşteriyi elinden kaçırmamak için yalan söylüyorlar. Yeni mevzuata göre hangi tutar düşükse o ödenir. Sizin durumunuzda kalan 4 ayın tutarı daha düşük çıkar büyük ihtimalle, onu ödersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Müşteriyi elinden kaçırmamak için yalan söylüyorlar. Yeni mevzuata göre hangi tutar düşükse o ödenir. Sizin durumunuzda kalan 4 ayın tutarı daha düşük çıkar büyük ihtimalle, onu ödersiniz.

Benimde bildiğim oyle ama mevzuati bulamadim bi türlü olasi ters biseyde mahkemeye vermek icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.