Şimdi Ara

Telekom Sokağa kablo döşendi ne olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecen gun bizim sokağa ve çevremizdeki sokaklara Telekom tarafından kablo döşeniyordu. Kablo rengi turuncu, yetkili kimseyi göremediğim icin sormadım nedir diye belki forumdan arkadaslar bilir ben internet icin oldugunu düşündüm. internet hızlarımız 3.4mb yi gecmiyor belki iyileştirme yapiyorlardir. Bu konuda bilgisi olan var mı ne kablosu olabilir. İnternet mi? Gerci kabloyu döşendikten sonra hızda bir artış olmadi ama.. Sizce nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turuncu ise fiber optik kablodur. döşendilten sonra aktif olması epey zaman alır telekom sonucta
  • quote:

Orijinalden alıntı: #TheNightMare#

turuncu ise fiber optik kablodur. döşendilten sonra aktif olması epey zaman alır telekom sonucta

Acaba saha dolabı falan eklerler mi bende fiber diye dusunmustum ama uzaklığı 2 km olan santralden bize fiber gelir mi saglık lı? Sabahları döşüyorlar sanıyorum cunku o an internet 1mb yi bile zor goruyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyrusefer

quote:

Orijinalden alıntı: #TheNightMare#

turuncu ise fiber optik kablodur. döşendilten sonra aktif olması epey zaman alır telekom sonucta

Acaba saha dolabı falan eklerler mi bende fiber diye dusunmustum ama uzaklığı 2 km olan santralden bize fiber gelir mi saglık lı? Sabahları döşüyorlar sanıyorum cunku o an internet 1mb yi bile zor goruyor :)

http://forum.donanimhaber.com/m_57609021/tm.htm
    burayı inceleyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.