Şimdi Ara

TELEKOM KAMPANYASI TOSHIBA A300-2D4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
33.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • axess kredi kartı şartmı ? world - maximum ile alamıyormuyuz bu şartlarda ....
  • babamı ikna ettim
    toshiba a300 modelini alacağız ama
    telekomun 24 ay boyundaki şartı ne
    yeni internet abonelerine mi veriliyor
    ne yapmamızı isteyecek turk telekoma gidince???
  • bi önceki sayfada libretto nun yazıısnda axess garanti/teb bonuz işbankası maximum kartlarıylada oldunu soyluyor.biz hecandan hiç sormadan axess le aldık:)
    vede alırken hiç bişi sormadılar.internetle ilgili.
  • ama işte internete bağlanamadım o sıkıntı şimdilik.
    modeme bağlanıyor ama internete balanmıyor.evde 5 senelik masa ustuyle bağlanabiliyorken yeni aldığım diz üstüyle bağlanamamakta ayrı bi durum.
  • birde almaya giderken boş dvd de alırsanız kurduktan sonra sistemi yedeklemeniz için lazım olcak.her hangi bi durumda dvd den geri yukeleme yapabilirsiniz.
    Kutudan kurulum cd si çıkmayıncada şaşırmayın:))
    Teknoloji çok hızlı ilerliyor.
  • axess kredi kartına 24 ay diğer kartlara 12 ay taksit yapıyorlar. Sizden sadece bir ev telefonu numarası isteniyor. Bunun haricinde 2 yıllık internet veya telefon aboneliği sözleşmesi yapılmıyor. Canınız isterse laptopu aldıktan sonra telefonunuzu kapatabilirsiniz.

makinaya gelince üzerinde açma/kapama düğmesinden başka bi düğme yok. en azından ses kısma/yükseltme/sessiz tuşu olabilirdi. bunun yerine tekerlek şeklinde ses kısıp açma düğmesi var. çok yüksek grafikli oyunları en azından düşük çözünürlük ve düşük özlliklerde oynatabileceğini düşübüyorum. autocad solid gibi ve hatta ansys i bile sorunsuzca çalıştırır. dandik masaustü bilgisayarımla kıyaslayarak bunu net olarak söyleyebilirim.
    bunların haricinde bilgisayarın kasası çok sade tasarlanmış. üzerinde 3 usb, 1 e-sata, 1 adet vga çıkışı, kart okuyucu slotu ve tv kartı gibi kartların takılabileceği slot bulunmakta.

driverlarla ilgili bi sorum olacak. libretto arkadaşımın yolladığı linkte sadece xp driverı çıkıo 64bit xp yok. 64bit xp için de xp driverı nı mı indiricem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerelvurmaz -- 1 Temmuz 2009; 19:23:26 >

• berker. garanti kaydını kurulum sırasında nete bağlanarak mı yaptın?
    ben sonra yapmayı tercih ettim ama şimdide nete bağlanmıyor bu yuzden olabilrmi acaba bağlanamamın sorunu.
  • bende sonra yapmayı tercih ettim sonra wireless tan bağlanıp garanti kaydını da hallettim. kablosuzda herhangi bi sıkıntı yaşamadım. senden neden böyle bi problem oldu anlayamadım. başka bi kablosuz modemden bağlanmayı dene fırsatın olursa.
  • tamam denerim.peki ilk kac saat sarj ettin.eskilerde 14 15 saat kalsın diyorlardı.
    2.5 saatte bitiyor pili.
  • ilk şarjı biraz değişik oldu. açtım makinayı kurulum falan yaparken şarjdaydı 4 saat makina açık şarj oldu üstüne 12 saatte fişe takılı bıraktım kapatıpta. dediğin gibi 2.5 saat falan diyo vista pildeyken. ben ağırlıklı olarak evde kullandığımdan şarjda tutuyorum sürekli. ama buda kötü tabiki bu şekilde 2 arkadaşım pilini eskitti artık10 dakka dayanıyo. aslında güç kaynagı alıp pili çıkarıp şarjda kullanmak lazım elektrik kesilme durumunda güç kaynağı yeterli süreyi verir makinayı kapatmak için.
  • Ben Bugün Gittim Türk Telekom bayii'ne işlemleri yaparken görevLi Sistem Şuan KapaLı Dedi Ve Laptop'u ALamadım Şaşırdım :S BekLiyorum Şimdi. anLamış değiLim hala.
  • kesinlikle katılıyorum... işin içinde mutlaka bir bit yeniği vardır önyargısını maalesefki oluşturdular.
    quote:

Orjinalden alıntı: paşa 76

Böyle kampanyaları tavsiye etmiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: maazsalman

kesinlikle katılıyorum... işin içinde mutlaka bir bit yeniği vardır önyargısını maalesefki oluşturdular.
    quote:

Merhaba,

Sizler için iyi bir şeyler yapılabileceğini niçin düşünmüyorsunuz? Kendinizi hep kötü şeylere mi layık görüyorsunuz diye insanın sorgulayası geliyor.
    Herhangi bir gerekçe ya da neden göstermeksizin, "böyle kampanyaları tasvip etmiyorum" demek bana hiç etik gelmiyor. Teknolojik açıdan üst düzeyde, üzerindeki işlemcisi ile Avrupa'da bir kaç ülkeyle birlikte ilk kez Türkiye'de tüketicinin beğenisine sunulan, çeşitli marketlerde özellikleri açısından muadili modellere göre çok daha iyi fiyatlı ve 24 aya kadar taksitli seçeneklerle sunulan bir kampanya, tüketicinin menfaatleri gözetilerek yapılan bir kampanyadır.
    Özetle, bir bilgisayar almayı düşünüp de özellikleri beklentilerinize ve ihtiyacınıza cevap verebilecek nitelikteyse, bu fiyatlarla kaçırılmaması gereken bir fırsattır.

İyi günler dileklerimle.

• quote:

Orjinalden alıntı: libretto

quote:

Orjinalden alıntı: maazsalman

kesinlikle katılıyorum... işin içinde mutlaka bir bit yeniği vardır önyargısını maalesefki oluşturdular.
    quote:

Merhaba,

Sizler için iyi bir şeyler yapılabileceğini niçin düşünmüyorsunuz? Kendinizi hep kötü şeylere mi layık görüyorsunuz diye insanın sorgulayası geliyor.
    Herhangi bir gerekçe ya da neden göstermeksizin, "böyle kampanyaları tasvip etmiyorum" demek bana hiç etik gelmiyor. Teknolojik açıdan üst düzeyde, üzerindeki işlemcisi ile Avrupa'da bir kaç ülkeyle birlikte ilk kez Türkiye'de tüketicinin beğenisine sunulan, çeşitli marketlerde özellikleri açısından muadili modellere göre çok daha iyi fiyatlı ve 24 aya kadar taksitli seçeneklerle sunulan bir kampanya, tüketicinin menfaatleri gözetilerek yapılan bir kampanyadır.
    Özetle, bir bilgisayar almayı düşünüp de özellikleri beklentilerinize ve ihtiyacınıza cevap verebilecek nitelikteyse, bu fiyatlarla kaçırılmaması gereken bir fırsattır.

İyi günler dileklerimle.

Şirketler bizim için değil kendileri için en iyi olanı yaparlar, özellikle bu Türk Telekom gibi müşteriye nasıl daha çok kazık atarım diye düşünen bi şirketse.Uyduruk usb modemleri kakalamak için müşterilerine 2 sene bana bağlı kalacaksın diye sözleşme yaptıran dünyada başka bir internet servis sağlayıcısı yoktur herhalde

• Arkadaşlar BILLION 5210G model modemler vista ile uyumsuz olduklarından wireless ile nete bağlanamıyorsunuz.Sorunu buldum nihayet yalnız kablo ile yani eski usül ile bağlanıyor.
    BILLION marka modem kulanmamanızı öneririm.
  • Telekomun Toshiba ve Exper Karizma bilgisayarlarıyla crysis farcry2 gibi oyunları oynayabilirmiyim....
  • CEVAP VEREN YOKMU :d
  • Oyun aynayacaksanız gidin masa üstü alın da tadını çıkarı oyunun...Oyun oynamak ayrı bir zevktir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10URGFB

CEVAP VEREN YOKMU :d

Merhaba,
    Crysis için 512 MB ekran kartı sanırım daha iyi bir çözüm olacaktır. Farcry2 yi hakkında ise hiç bir malumatım yok.
  • Merhaba,
    Vista 32 Bit 'in 4 Gb Ram'i tanıması tamamen yamayla ilgili vista 'nın sp 1 paketiyle 4 gb ı görmekte ama işlevi yine 3.25 ;)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.