Şimdi Ara

***Telekom İle İlgili Görüş Öneri Ve Tepkileri Olanlar*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
10.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

taşındım adsl imi yeni telefonuma naklettirmek istedim.... taşındığım yerde port olmadığı için adı gecen kurum aktarma işinin uzun süreceğini söyledi... ne kadar süreceği belli değil...

ne yapabilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahrut

yardımcı olursanız sevinirim...

taşındım adsl imi yeni telefonuma naklettirmek istedim.... taşındığım yerde port olmadığı için adı gecen kurum aktarma işinin uzun süreceğini söyledi... ne kadar süreceği belli değil...

ne yapabilirim ?

port gelene kadar beklıyecen başka yapıcan bişiy yok nakil işleminde hattın iptal edilip yeni numaranda yenı adsl açılıyor 1,2 günde sürer 1,2 haftada
    port yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahrut

yardımcı olursanız sevinirim...

ne yapabilirim ?

Yada bulundugun bolgede kablo tv altyapısı var ise kablonet alacan.www.kablonet.com
  • ilginiz için tesekkürler :(
  • nedendir bilmiyorum ama bütün telefon şirketlerine sömürücü olarak bakıyorum.sabit telefonda hiç konuşmadan bile birsürü sabit ücret veriyoruz. vergi veriyoruz, sanırım verginin vergisini de veriyoruz. turkcell telsim farklı mı? turkcell den kendi operatorunu arayınca pek sorun yok, başka bir operatoru aramanın dakkası 12 kontor. yani yaklaşık olarak dakkası 1.5 milyona konuşuyoruz. telsimden de aynı. amaç ne? tekelcilik.... herkes benim olsun.. herkes benimmmmmm.. sonra istediğimi yapiym.. vampirlik..
    bu yüzden dün avea ya geçtim. öğrenci tarifesiyle açtırdım. başka hatlarla dakkası 4 kontore konuşcam artık :) artık herkes dostum :)
  • Telekom, çalışanlarının SINIRSIZ ADSL hızını 4 kat arttırıp 30 ytl alıyor, biz 256kbps olan sınırsız hızlarımızla kahır çekiyoruz. Bu kadar da haksızlık olamaz. Paramızla rezil oluyoruz. Teşekkürler telekom
  • 3 gb vermişler ben bununla ne yapabilirim ki? <<< bunu insaf ve vicdanı olanlara soruyorum hiç olmazsa 5 ytl yapsınlar

telekoma ADSL için ödediğim paralar son kuruşuna kadar haram olsun. diyorum.... selametle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bilmecem

3 gb vermişler ben bununla ne yapabilirim ki? <<< bunu insaf ve vicdanı olanlara soruyorum hiç olmazsa 5 ytl yapsınlar

telekoma ADSL için ödediğim paralar son kuruşuna kadar haram olsun. diyorum.... selametle

Adam çıkıp adsl hızlarını yükselttik 3 gb yeterli diyebiliyorsa ve bu adam sözde üst düzey biriyse vay halimize... Canım Türkiyem cahillik diz boyu...Bizim ülkemizde neden böyle gariplikler olur anlamıyorum?ÇOOOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM ÇOOOOOOOOKKKK
  • şuraya bak ya sanki çok başarılısınızda gelip cevap vermeye çalışıyorsunuz.
    laf yapacağınıza iş yapın kardeşim. eleştiriye gelemiyorsanız bırakın o koltukları.
    Dünyanın en pahalı en sorunlu internetini sizin sayenizde kullanıyoruz ayıp
    Biz müşteriyi nasıl memnun ederiz düşüncesi yokmudur sizde.
    Hızlar iki katına yükseliyor e peki kota ne olacak. bizi çok iyi düşünüyorsunuz
    Senin 30 Ytl ye kullandığın 2mb internet neyine efendim cafe mi işletiyorsunuz(bu sözü biri daha söylemişti hemde bizi azarlayarak!!!)

Bu kadarda olmaz ya görende Telekom bize üstün hizmet veriyor sanacak.
    Ben netten çoğu zaman oyun oynayamıyorum pingler o kadar guzel ki adam daha selam vermeden Türk olduğumuzu anlayıp oyun oynamıyor. ukraynalı bile senin pingin kötü senle oynamam diyor anlatabiliyormuyum

işallah Tekel yıkılacak biz rahatlayacağız o zaman görücem sizi ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 14 Haziran 2006; 22:32:39 >

• quote:

Bu kadarda olmaz ya görende Telekom bize üstün hizmet veriyor sanacak.
    Ben netten çoğu zaman oyun oynayamıyorum pingler o kadar guzel ki adam daha selam vermeden Türk olduğumuzu anlayıp oyun oynamıyor. ukraynalı bile senin pingin kötü senle oynamam diyor anlatabiliyormuyum

ah tt ah.
    su tekel bi bitsin tamamdır.inş o gunleri de gorurum...
    arkadas arıyorum direk modem ac kapa..ilgisiz kişiler
    devlet mumuriyeti zihniyetine sahipler....
    sistem hatası...
    of of
  • Kışkırtmalara kanmayın bu "bxcbnm07" rumuzlu kişi yeni üye ve tek mesaj atmış. Telekom çalışanı olma ihtimalini düşük görüyorum. Yani celallenip cevap verdiğiniz muzur bir ortaokul talebesi de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcak -- 14 Haziran 2006; 13:16:32 >
  • Ben sadece özelleşmesiyle ilgili yorum yapacağım.

Bence özelleşmesi çok yanlış Türkiye Cumhuriyeti' nin güvenliği açısınıdan.

Madem özelleşti hizmeti arttırsınlar. Arkadaşların dediği gibi avrupa da 3-5 MBPS olmalı.

Bunun hani bu kadar hıza ne luzum var la falan da alakası yok madem özelleştirdiler. Biraz gelişmesi lazım. telekomun diğer servisleri için de bu geçerli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |

quote:

Orjinalden alıntı: OstotheK

İyi de güzel kardeşim internet türkiyeye uzaydan gelmedi.. Geldiyse TT getirdi, gelmediyse TT getirmedi. Senin yaşın kaç bilmiyorum ama 14400 hızlarından beri bu ülkede internet kullanıyorum ben, ISS'lerin meşgul calan telefonlarına verdiğim parayla belkide araba alırdım altıma. Sen bu ulkede internetle sadece ADSL vasıtası ile tanışmış sanslı çoğunluktan biri olabilirsin ama ben değilim. Sen internette çayını kahveni yanına alıp surf yaparken ben websnake gibi ogline browser programaları ile web sayfalarını pc indirir bağlantımı kestikten sonra ofline gezerdim. Bu nedenle benim ve benim gibilerin tepkilerini çok görme. Biz bu sorunları yaşarken yurt dışında bağlantılar yine süperdi. Ve düşük hızlar nedeniyle birçok insan chat ortamlarında kayboldu gitti.. Lakin TT'nin verdiği hızla sadece chat yapılabiliyordu..

Anlatabildim mi?

Ne güzel özetlemişsiniz hocam... Ellerinize sağlık...

Bu kısım çok güzel olmuş tam anlamıyla ortaya koyuyor tt hizmetini...

Lakin TT'nin verdiği hızla sadece chat yapılabiliyordu..

• quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: |

quote:

Orjinalden alıntı: OstotheK

İyi de güzel kardeşim internet türkiyeye uzaydan gelmedi.. Geldiyse TT getirdi, gelmediyse TT getirmedi. Senin yaşın kaç bilmiyorum ama 14400 hızlarından beri bu ülkede internet kullanıyorum ben, ISS'lerin meşgul calan telefonlarına verdiğim parayla belkide araba alırdım altıma. Sen bu ulkede internetle sadece ADSL vasıtası ile tanışmış sanslı çoğunluktan biri olabilirsin ama ben değilim. Sen internette çayını kahveni yanına alıp surf yaparken ben websnake gibi ogline browser programaları ile web sayfalarını pc indirir bağlantımı kestikten sonra ofline gezerdim. Bu nedenle benim ve benim gibilerin tepkilerini çok görme. Biz bu sorunları yaşarken yurt dışında bağlantılar yine süperdi. Ve düşük hızlar nedeniyle birçok insan chat ortamlarında kayboldu gitti.. Lakin TT'nin verdiği hızla sadece chat yapılabiliyordu..

Anlatabildim mi?

Ne güzel özetlemişsiniz hocam... Ellerinize sağlık...

Bu kısım çok güzel olmuş tam anlamıyla ortaya koyuyor tt hizmetini...

Lakin TT'nin verdiği hızla sadece chat yapılabiliyordu..

• bunlar böyle yaptıkça bende bunları sömürmezsem neyim dosya indirmememi kızıyorlar ne varsa indireceğim!!!
  • Teşekkürler TT internetimizi göklere çıkarttığın için..
     ***Telekom İle İlgili Görüş Öneri Ve Tepkileri Olanlar***

Resimlerin devamı için: http://www.internethaftasi.org.tr/hafta06/bizden_detay.php?kod=115

• Hatalı yazmışlar ben internet haftasını, internet hastası olarka düzelttim. :):)

• quote:

Sevgili Telekom,

Senelerdir bize vermiş olduğunuz hizmet için bilimum yerlerinizden öper, tüm çalışanlarınıza selam ederim. Dunya sartlariyla kiyaslanmayacak derecede makul bir fiyat politikası uyguluyorsunuz. Bu fiyatlarla, basi ABD ile belada olan ve heran devrilme ihtimali olan Iran'dan bile ondeyiz. Ustelik ADSL'de yasanan ufak tefek gidip gelmeler de bizi ziyadesiyle mutlu etmekte. Bu kesintiler neticesinde kitap okuyacak, bulmaca cozecek ve hatta Mehmet Ali Erbil'in "Ya sundadir ya bunda " programinda hali uzerinde takla atan dunya disi varliklari bile seyredebiliyoruz. Iyi ki varsiniz.

Inan sevgili telekom, musteri hizmetlerinden aldigim destek neredeyse gozlerimi yasartmakta. Orada calistirdiginiz insanlar aldiklari her bir YTL'yi hakediyorlar. Calisanlarini boylesine iyi yetistirebilmis bir kurumun mudurune de aldigi tum YTL'ler HELAL OLSUN! Anasinin ak sutu gibi helal olsun telekom, helal olsun.

Tum bu hizmetler tabi ki size pahaliya patliyor bunu biliyoruz. Bu nedenle Sabit telefonlardan aldiginiz sabit ucret de helal olsun. ADSL Baglatirken simdi almadiginiz ama benim zamanimda aldiginiz port ucreti (hava parasi) de helal olsun. Boylesine bir hizmetin maliyeti tabiki cok agir. Aldiginiz hersey helal olsun.

Son olarak kaldirin su limitsiz 256 kullanicilarini yahu, yeminle butungun illegal seyler indiriyorlar. Olmaz, bu cok kotu.. Her ne kadar asgari ucret 10-12 DVD parasina esitse de, olsun kardesim seyretmesinler boyle illegal seyleri.. Gidip parasiyla lisansli urun alsinlar.. Hatta Windowsu bile lisansli alsinlar, Bill amca zaten dunyanin en zengin adami, daha da zengin olmayi haketmiyor mu.. Calisan kimse haklettigini almali.. Sizde almalisiniz..

Hersey helal olsuın size... ANANIZIn Ak sutu gibi...

başka diyecek şey yok.sonuna kadar katılıyorum.vatandaş karnını zor doyuruyor adamlar 49 ytl ye dandik bir hız veriyorlar.

• TT ucagi az once istanbul semalarinda gorundu. Resimde gorundugu gibi hizli bir sekilde inise gecmis. Bu isler saga sola ADSL cart curt yazdirmakla olmaz icraat bekliyoruz...

• Fotoşapçı OstotheK
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.