Bildirim
telekom için modem? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
-
hocam link?quote:
Orijinalden alıntı: Nickola Tesla
Aman deyim zyxelden uzak dur.Ne port açılıyor ne de wi-fi çekiyor.Airtiesin güzel modemleri var onlardan al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Adam oturduğu bölgeye T11 koydular onu bile aktif etmelerini istemiyorum taahhüt bitine kadar su superbox kullansin 24/10/2020 de bitiyor direk iptal edecemquote:
Orijinalden alıntı: NT2L
5G gelir dediler 5G'yi görmedik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur -
Az kalmış, aktif olursa verilen geri alınmaz dersin
5G işine daha çok var, ıvırı zıvırı yayılması 3 sene rahat.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
zaten modem bende kalsa olmaz mı diyor bedava modem alır vermez sonra bana 600 tl girmesin superbox iyi de 10/5 yavaş geliyor _____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur -
Ölücü olabilir mi biraz
hazır bedava modem diyor 5 ay kullansam hazır 5ghz de var huawei b525s-23a iyi modem telefon 4G çekmediği yerde 4G çekiyorquote:
Ölücü olabilir mi biraz
_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur -
onlarda iyi _____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur -
Turkcell öncelik tanıyor diyorlar baz istasyonunda
link var mı hocam?quote:
Orijinalden alıntı: smart0201
Letgo da uygun temiz vdsl modem var oradan alsin 70 tl ye güzel modem var
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İlan sitelerinden 2.el bi Airties 5650 al işinizi fazlasıyla görür. _____________________________ -
-
Hayır öncelik filân vermiyorquote:
Turkcell öncelik tanıyor diyorlar baz istasyonunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur -
Eğer modeme 5 kişiden fazla kişi bağlanıp sürekli kullanım yapıyorsa, ping sorununuz varsa Keenetic Extra DSL tavsiye ederim. Şahsen 3 aydır kullanıyorum ve çok mumnunum. _____________________________ İstanbul'un orta yerinde nezih bir semtte 16 yıldır DSL kullanan Forum üyesi.
Fiber gelsin diye yıllarca uğraştı, yapmadığı şey kalmadı ama başaramadı.
Taşındım ve artık GigaFiber kullanıyorum Keenetic Hopper AX3000
ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt