Şimdi Ara

Telekom faturalı 1000dk+1000sms+10gb 33 Tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
7
Favori
19.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitesinden yeni fiyatlara bakabilirsiniz..Turkcelli geçmiş paketin fiyatları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuusuuf Y kullanıcısına yanıt
    Ben 26,5 Tlye 1000 dk 1000 sms 20 GB prime kullanıyorum. int paketi 30 GB oldu şuan. fiyat hala 26,5 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dracofire

Ben 26,5 Tlye 1000 dk 1000 sms 20 GB prime kullanıyorum. int paketi 30 GB oldu şuan. fiyat hala 26,5 tl.
    Senin efsaneymiş. Bunları okudukça bi sonraki taahhütte mutlaka firma değiştiresim geliyor.
  • Aynı içerikli faturalı 10gb tarifesini 26 TL'ye kullanmaktayım yaklaşık 3 yıldır aynı ücreti ödüyorum bu tarifeye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslanOzZzY

Aynı içerikli faturalı 10gb tarifesini 26 TL'ye kullanmaktayım yaklaşık 3 yıldır aynı ücreti ödüyorum bu tarifeye
    faturalıya geç 1000 dk 1000 sms 6 gb 26 tl önerdiler iyiki kabul etmemişim ozaman.
  • Son yıllarda Türk Telekom tarafından sıkça karşılaştığım ve artık “müşteriyi aldatarak taahhüt verdirmenin” stratejileri olduğundan kesinlikle emin olduğum yeni bir dolandırma vakası ile karşı karşıyayım. 1 yıldır var olan Prime Ekstra 25 isimli mevcut faturalı taahhütüm 26.07.2020 tarihinde sona erdi. 27.07.2020 tarihinde saat 11:36’da 05079854950 numaralı hattan aranarak yeni bir taahhüt vermem halinde Mart 2021 tarihine kadar 31 TL, sonraki 4 ay yani Temmuz 2021 tarihine kadar da yeni bir indirim tanımlanmaz ise 98 TL ödeyeceğim bilgisi verildi. Bu şartları kabul ederek 1 yıllık yeni taahhüt vermiş oldum. Fakat 28.07.2020 tarihinde online işlemler menüsünden inceleme yaptığımda yeni paket bedelimin 88.85 TL olduğunu gördüm. Konu hakkında gerekli incelemelerin yapılması ve ses kaydının incelenmesi için Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayarak kayıt oluşturttum. Az önce sonuçlanan bu kayıta göre yine klişe haline gelen “ses kaydını dinledik, personelimiz hatalı bilgi vermiş ve gerekli uyarı yapılmıştır” denilerek paket fiyatımda hiçbir değişikliğe gidilmedi, başka bir tarifeye geçebileceğim bilgisi verildi. Taahhütten cayarsam da 56 lira gibi bir cayma bedeli ödeyeceğimi belirtti. Bu düpedüz soygunun ta kendisidir. BTK'ya şikayette bulundum ama hiç bir netice alacağımı sanmıyorum. Sırtlarını dağ gibi dayadıkları bir yer var belli ki, böylesine rahat bir soygun yapabiliyorlar. Var mıdır bunların yaptığı bu soyguna, bu ahlaksızlığa dur diyebilecek kudretli bir kurum? Ne gerekiyorsa yapmaya hazırım, bu şekilde alenen dolandırılmak çok zoruma gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslanOzZzY

Aynı içerikli faturalı 10gb tarifesini 26 TL'ye kullanmaktayım yaklaşık 3 yıldır aynı ücreti ödüyorum bu tarifeye
    3 Yıldır fiyat nasıl değişmiyor acaba? 2 fatura dönemi sonra sözleşmem sona eriyormuş nasıl bir yol izlemeliyim bilgi verebilir misiniz?
  • Bana da görselde ki tarife öneriliyor var mı bir bit eniği bilgisi olan var mı. Şu an 32 liraya 1000+1000+ 10 GB alıyorum.
    Telekom faturalı 1000dk+1000sms+10gb 33 Tl

TT onayımız olmadan dolandırıcılar tarafından numara değişikliği yapmıştı taşıma yapmak istiyorum aslında ama hepsi aynı al birini vur otekine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jorge -- 29 Temmuz 2020; 15:11:55 >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    o halde turkcellde yakın zamanda yüzde 30 zam yapar
  • jorge kullanıcısına yanıt
    ilk sırada ki bana gelse geçerim de gelmiyor o bir türlü. diğerleri var anca
  • Çekemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konudaki tarifeyi 2-3 yıldır kullanıyorum bir ay sonra sözleşme bitiyor adam gibi bir şey vermezlerse Vodafone geçeceğim.

• Yanlız bir yıl şu gibi geçiyor daha sonra 90 TL olacak sanırım. O zaman güzel bir tarife denk gelmez ise başka operatöre geçmek zorunda kalınabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 25 liraya 10 gb 1000dk 1000 sms kullanıyordum iki yıldır , bu yıl 45 lira diyorlar aynı tarifeye

Acil taktik ihtiyacım var bu yıl sallamiyorlar pek

• quote:

Orijinalden alıntı: jorge

Bana da görselde ki tarife öneriliyor var mı bir bit eniği bilgisi olan var mı. Şu an 32 liraya 1000+1000+ 10 GB alıyorum.

TT onayımız olmadan dolandırıcılar tarafından numara değişikliği yapmıştı taşıma yapmak istiyorum aslında ama hepsi aynı al birini vur otekine.
    1. Tarife güzelmiş hocam bende beklemedeyim bana önerdiği pahalı

Telekom faturalı 1000dk+1000sms+10gb 33 Tl

• MaterialScience kullanıcısına yanıt
    Bana da aynı teklif geldi hocam. Başka teklif gelmezse hattımı taşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaterialScience

1. Tarife güzelmiş hocam bende beklemedeyim bana önerdiği pahalı

Alıntıları Göster
    Bana da sizin tarifeden önerdiler. Kabul etmedim aramalarını bekliyorum fakat bu yıl sanki numara taşıyacağım hattımı kapatacağım sözlerini pek dikkate almayacaklar gibi geliyor en kötü vodafone a bakacağım.

• Uzak durun çekmiyor.
    Ben ve çevremdeki çoğu kişi sinir krizleri geçirip sonranoperatör değiştirdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: juve212

Bana da sizin tarifeden önerdiler. Kabul etmedim aramalarını bekliyorum fakat bu yıl sanki numara taşıyacağım hattımı kapatacağım sözlerini pek dikkate almayacaklar gibi geliyor en kötü vodafone a bakacağım.

Alıntıları Göster
    Hocam selamlar, gözü kararttim en kotu hoşgeldin platinum 15gb a geçeceğim Turkcell de. Telekom hizmetlerinden 5/3 memnunum

• jorge kullanıcısına yanıt
    Fatura kesim tarihi nedir sizin? Tam bana göre kısmı bir kez göründü sonra kayboldu birdaha çıkmadı. Fatura kesim tarihi ile alakalı olabilir mi onu çözmek gerek.
    Benim ayın 26-27si fatura kesimi oluyor ve teklif aşagı yukarı 15 gün sonra çıkmıştı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.