Şimdi Ara

Telekom benle dalga geçiyor.Bu beladan nasıl kurtulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telekom sabit hattımı ve interneti kapattırmak istiyorum
    Müşteri hizmetlerini arıyorum ,temsilciye bağlanmak ayrı bir dert zaten;
    3 defa aradım bağlı olduğum telekom müdürlüğününü öğrenmek istediğimde 3 ünde de defa farklı cevap aldım resmen dalga geçiyorlar hat kapatmayla ilgili hiçbir bağlantı adres telefon temsilci yok bu kadar terbiyesiz bir kurum var mı acaba?
    Ne yapmam gerekiyor beni şu beladan kurtarın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 20 Eylül 2010; 9:29:49 >

• Telefonla yapamazsın gidip imza atman gerekir. İnternet için başvurduğun telekom müdürlüğüne gidilecek
    hat kimin üzerine ise O imza verecek.
  • telefonla yapılmadığını biliyorum
    telefonla arayıp bağlı olduğum telekom müdürlüğünü öğrenmek istediğimde her aramamda farklı bir cevap aldım
  • arkadaşlar bilgisi olan yok mu herhangi bir telekom müdürlüğünden hat iptali yapamaz mıyız?
  • herhangi telekomdan hat iptali yapılamıyor sanırım. iptel etmemk için dolaştırıp dururlar şerefsizler. bence en yakındakine dilekçeni ver onlarda yazılı olarak nerye gitmen gerektiğini bildirirler. ha bu arada nereden açtığını hatırlamıyormusun. birde hat açtırmak isteğini söyle o zaman bağlı olduğun yerden açıyorlarsa kapatacağın yerde orası olur yok herhang bir yerden açıyoruz derlerse o zaman iş dilekçeye kalır.
  • Not: Dernekle herhangi bir bağlantım yoktur

http://www.tukoder.org.tr/index.php?a=13
    Buyrun şikayet edin.
  • bende nihayet çok şükür kapattırabildim
    herhangi bir telekom müdürlüğü bunu yapabiliyormuş hepsi farklı şey söylüyorlardı..
    Son faturayıda gönderecekler bunu da telekom müdürlüğüne ödemek gerekiyormuş adamlar işi bitirirken bile saçmalıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustist81 -- 1 Ekim 2010; 16:32:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.