Şimdi Ara

telekinezi biyokinezi ve durugörü gerçek midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merak ettim bazı forumlarda sabah akşam kaşık büktüğünü söyleyenler var. gerçek ise duru görü ile ne kadar zaman öncesi görülür. örneğin 3 yıl sonraki sevgilimizin adını soyadını ve ayakabı numarasını filan bilebilir miyiz? göz rengi değiştirme olayı gerçek mi? Gece kafama takıldı.

• hiç ilgilenen yok mu forumda bu çalışmalar hakkında.
  • Yigit bulutla konusman lazim bu konulari haci..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipp..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenan21

Yigit bulutla konusman lazim bu konulari haci..

şaka yapmıyorum o haberle alakası yok sorduğum sorunun bazı forum sitelerinde gördüm. adamlar her gün faklı bir göz rengiyle yaşıyorlarmış.
  • DURUGÖRÜ olayına bende merak ediyorum. kesin kanıtlanmamış ama , bazı kişiler görüyorum diyor durugörü deprem tahmini yapan bile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

DURUGÖRÜ olayına bende merak ediyorum. kesin kanıtlanmamış ama , bazı kişiler görüyorum diyor durugörü deprem tahmini yapan bile var.

peki ne kadar süre için mesela 3 yıl sonrasını görebilir miyiz? transa girmekle bir ilgisi var mı bunun. ayrıca beyin gücü ile 10-20 kiloluk nesneler kaldırılıp elektrikli aletler patlatılabilir mi? yapabildiklerini söylüyorlar ama aklıma takıldı doğru olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evrim ve Tesadüf
    11 yıl önce açıldı
    Yapay Zeka ile Tarot Yorumu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazanmak12

quote:

DURUGÖRÜ olayına bende merak ediyorum. kesin kanıtlanmamış ama , bazı kişiler görüyorum diyor durugörü deprem tahmini yapan bile var.

peki ne kadar süre için mesela 3 yıl sonrasını görebilir miyiz? transa girmekle bir ilgisi var mı bunun. ayrıca beyin gücü ile 10-20 kiloluk nesneler kaldırılıp elektrikli aletler patlatılabilir mi? yapabildiklerini söylüyorlar ama aklıma takıldı doğru olabilir mi?

Bende senin gibi bilmiyorum internetten parapsikoloji konulara bakabilirsin.
  • quote:

bide öyle her isteyen bunu yapabilir mi?
  • Durugoru olayini bilmiyorum ama telekinezi kesinlikle var. Eger boyle konulara ilgiliysen parapsikoloji bilim daliyla ilgili yazilan kitaplari okumani tavsiye ederim cok surukleyici ve merak uyandirici. Birini okursun merakini korukler yeni bitane alirsin ayni benim gibo roman gibi olanlarida var kesinlikle oku derim

• quote:

quote:

quote:

Bende senin gibi bilmiyorum internetten parapsikoloji konulara bakabilirsin.

yalan söyleyenler çok olabilir bu konularda güvenmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: larvatomarcıgı

Durugoru olayini bilmiyorum ama telekinezi kesinlikle var. Eger boyle konulara ilgiliysen parapsikoloji bilim daliyla ilgili yazilan kitaplari okumani tavsiye ederim cok surukleyici ve merak uyandirici. Birini okursun merakini korukler yeni bitane alirsin ayni benim gibo roman gibi olanlarida var kesinlikle oku derim

eğer var ise bununla cam kapı kırılabilir mi veya 10-20 kiloluk masalar kaldırılabilir mi?
  • Bunların kitapları var internet den bak istersen

• quote:

Bunların kitapları var internet den bak istersen

güvenilebilir mi sence? ama fiziksel olarak bu zor gözüküyor tamam beynin dalgaları var ama bir buzdolabı nasıl kalkar? bide herkes bunu yapıyormuş diyolar bazı siteler için.
    adamlar hergün çatal kaşık ne varsa büküyorlarmış hatta karşıdaki adamı bayıltan varmış beyin gücüyle. pek inanamadım ama bilmiyorum?
  • quote:

quote:

Durugoru olayini bilmiyorum ama telekinezi kesinlikle var. Eger boyle konulara ilgiliysen parapsikoloji bilim daliyla ilgili yazilan kitaplari okumani tavsiye ederim cok surukleyici ve merak uyandirici. Birini okursun merakini korukler yeni bitane alirsin ayni benim gibo roman gibi olanlarida var kesinlikle oku derim

eğer var ise bununla cam kapı kırılabilir mi veya 10-20 kiloluk masalar kaldırılabilir mi?

Bence mumkun ama beyni boyle kullanmak sinirlari zorlamak demektir bunu yapabilen yok. Internette kendini gelistirme amacli birkac telekinezi egzersizleri var goz atabilirsin basit şeyler kagidi hareket ettirmek vs.

• Telekinezi ile ilgili bir cok internet kaynagi mevcut. Bir karistir derim

• quote:

quote:

quote:

Bence mumkun ama beyni boyle kullanmak sinirlari zorlamak demektir bunu yapabilen yok. Internette kendini gelistirme amacli birkac telekinezi egzersizleri var goz atabilirsin basit şeyler kagidi hareket ettirmek vs.

peki bunu yapabilen birini tanıyor musunuz? veya duydunuz mu?

• Göz rengi değiştirmek ilgimi çekjti beyler up up bilgisi olanlar bi doluşsun buraya

• quote:

quote:

Bunların kitapları var internet den bak istersen

güvenilebilir mi sence? ama fiziksel olarak bu zor gözüküyor tamam beynin dalgaları var ama bir buzdolabı nasıl kalkar? bide herkes bunu yapıyormuş diyolar bazı siteler için.
    adamlar hergün çatal kaşık ne varsa büküyorlarmış hatta karşıdaki adamı bayıltan varmış beyin gücüyle. pek inanamadım ama bilmiyorum?

Sen başlayacaksan giriş seviyeli başlayacaksın.. Levitasyonada bak ilgini çekebilir :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki bunu yapabilen birini tanıyor musunuz? veya duydunuz mu?

4 sene once cok uğraşıyordum hocam kagidi hareket ettirme olayini gerceklestirebiliyordum. Internette beyni boyle zorlamanin asiri derecede bas agrisi yaratabilecegi hakkinda bir uyari okumustum. Bana da oldu bu inanilmaz derece ağriyordu basim. Belki okudugum icin korktugum basimada gelmis olabilir ama mantikli sonucta beynimizi zorluyoruz sadece beyin odakli bir calisma bas agrisi olabilir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.