|
Selamlar öncelikle.Her şey 3 hafta önce başladı.Google'dan pdf arattım.Karşıma çıkan sitede telegram grubu yazıyordu sanırım.Telegram grubu mu yazıyordu oraya mi yönlendirdi tam hatırlayamıyorum.Bu gruplarla bir şekilde karşılaştım iste .Baktım bambaşka bi dünya.Telegram yüklüydü fakat bilmiyorum bu grupları.Önce çok iyi dedim bir sürü pdf.Bu arada sıralar da kafam bozuktu kitap fiyatları vs nasil halledicem diyerek fotokopi çekme olayını düşündüm.Takıntılı bir insanim zaten.Bu amaçla girdiğim telegramda yks sohbet gruplarını gördüm.Kendimi sohbete verdim.Böyle kaçmaya çalıştım sanırım.Ama öyle de mutlu olamadım çünkü sosyal yönüm berbat,pek insanlara anlaşamayan bir tipim.2 3 kişi üstüme oynayınca kızıp tepkimi gösterdim,atıldım gruptan.Baska gruplarda başka sebeplerden atildim.Çok hırslanıp fake no alarak banlandigim gruplara başka numara ile girmeye kadar götürdüm.Derdim derslerim degil bunlar oldu.Bayağı sinirim bozuk ve üzgünüm.Bu psikolojimi nasıl düzeltebilirim?Ne yapmamı önerirsiniz?Bu gösterdiğim hırsı derslerimde göstersem keşke.Boş zamanlarda ne yapıp kendimi mutlu edeyim?Sıfır sosyallik,hicbir arkadaşım yok.Arkadasınin olmaması da başkalarının calismamasini gorememene sebep oluyor maalesef.Bu kötü bir şey mi?Yoksa kendimi yalnızlığa alıştırıp sadece çalışsam bana çok daha fazla mi faydası dokunur? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler