Şimdi Ara

Telegram, büyük güncelleme yayınladı: İşte gelen yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • telegram büyük güncelleme yenilikler
    Telegram Android ve iOS uygulaması güncellendi. Telegram’a en çok gelmesi beklenen özelliklerden “sesten metne dönüştürme” (transcription) nihayet geldi. Son güncelleme, herkese açık kanallar için öneriler, özelleştirmeler de dahil birçok yeniliği beraberinde getiriyor.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp'ta tam gizlilik: Özel konuşmalarınızı sizden başkası göremeyecek!



    Sesten metne dönüştürme herkese açıldı



    Telegram’ın sesi yazıya dönüştürme özelliği ücretsiz kullanıcılara da açıldı. Ancak, hafada iki mesaj sınırlaması var. Premium kullanıcılar elbette sınırsız mesaj hakkına sahip. Bunun dışında kullanıcılar bir kanala katıldıklarında Telegram artık ilgi alanını baz alarak kanal önerilerinde bulunuyor. Bu özellik, kullanıcının kendisiyle aynı düşüncede olan kişileri ve onların katıldığı toplulukları keşfetmesini kolaylaştıracak.



    Telegram, artık kullanıcıların arkadaşlarından ve kanallarından gelen hikayeleri yeniden paylaşmalarına olanak tanıyor. Yeniden paylaşılan hikayeye yazı, ses ve video mesaj eklenebiliyor. Kanalın sahipleri artık hikayelerine ilişkin detaylı istatistiklere de ulaşabiliyor. İstatistikler, izlenme (görüntüleme), paylaşım ve tepkilerle ilgili verileri içeriyor.



    Bireysel sohbetler için duvar kağıdı ayarlama, profil sayfasını renk ve logo ile özelleştirme Premium’a özel olarak sunuldu. Son olarak, otomatik silinen mesajlar için yeni animasyon (Thanos Snap Efektleri) iOS için sunuldu.




    Kaynak:https://telegram.org/blog/similar-channels/







  • Telegram rules.

  • bot ile kullanıyordum transcriptioni, doğrudan destek harika oldu. on seneye whatsappa gelmesini bekliyorum...

  • Erkan Bey kolay gelsin özel mesaj atmak istedim ama size atamadım telegram ile ilgili bir sıkıntım var sormak istediğim buradan sorabilir miyim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.