Şimdi Ara

Telegram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
46.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu daha önce açmama rağmen düzensiz olmasından dolayı düzenlemeye ihtiyaç duydum.
    Telegram tüm platformlarda kullanılabilen bir mesajlaşma uygulaması. Başlarken söyleyeyim ben sadece androidde kullanıyorum gözlemlerimi ona göre aktaracağımı belirtmek isterim.
    Telegram açık kaynaklı olması,bot ve sticker özellkleri,asla reklam olmaması,ücretsiz olması,her platformda bulunması,güvenli olduğunu iddia etmesi ile öne çkıyor.
    BOT (: VE STİCKERLAR İÇİN İLERDEKİ MESAJLARA DÜZENLEME YAPACAĞIM.
    Telegramın sitesi: telegram.org
    Siteden android,ios,windowsphone,frefox os,windows,mac os,linux için geliştirilmiş uygulamaları indrebilirsiniz. Uygulamanın ayrıca web versiyonu ve chrome uygulaması da mevcut.
    Mesajlaşma uygulaması denilince ilk akla gelen whatsapptan tek eksiği arama özelliği olmamasıdır ki onun da gelme ihimali yüksek. Telegrama sadece mesajlaşma uygulaması olarak bakmamanızı tasiye ederim bot özelliğinden dolayı.
    *GENEL ÖZELLİKLER
    -Tasarım gayet sade.
    -Mesaj gönderip alma,arayüz gayet hızlı.
    -Herhangi bir çökme kapanmayla hiç karşılaşmadm.
    -Her türlü dosya gönderebiliyoruz pdf,docx vs
    -Toplu resim gönderirken seçim sınırı yok.
    -Video veya başka bir şeyde boyut sınırlaması yok.
    -Kişiye özel bildirim.
    -Kişiye özel last seen ayarı.
    -Bildirim tekrarı(süreyi ayarlayabiliyoruz)
    -Hesabı kendi kendine def etme.(silersem uygulamayı bır ay sonra hesabı sil diyorsunuz mesela)
    -Kullanıcı adı kullanarak mesajlaşma(telfon numarasız)
    -Herhangi bir kişiyi engelleme,sessize alma.
    -Açılır pencere.
    -Uygulamayı kilitleme: isterseniz uygulamadan çıkarken kilt düğmesiyle,isterseniz ben yarım saat veya şu adar girmezsem kendin kilitle diyebiliyorsunuz. uygulama kilitliyken mesaj gelirse mesaj yazmıyor bir mesajınız var diyor. kullanışlı.
    -mesajı alıntılayarak cevaplayabiliyorsunuz. karışmaması için mantıklı neyi cevapladığınız belli oluyor
    -shared media\paylaşılan içerik kısmında eskiden ikiydi yeni gelen güncellemeyle üç secenek var medya\dosyalar\yeni olarak linkler.
    -uygulamanın resmi sürümünde türkçe yok fakat açk kaynak kodlu olmasından dolayı eklenebiliyor.
    -kendi kendinize mesajlaşabiliyorsunuz mobil-pc veri gonderimi için kullanılabilir ya da deneme amaçlı.
    -gif desteği var.
    -in app mediaplayback:güzel bir özellik. youtube,vimeo,soundcloud gibi sitelerdeki içerikleri direk telegram içinde oynatıyor. ben linki sana gönderdim sen youtube gidip izlemiyorsun direk mesajlaşma sayfasından izliyorsun yani.
    -search in chats:konuşma sayfasında yazılmış şeylerde arama yapmak için.
    -başka bir platformdan oturum açtığınızda bildirim geliyor.

**SECRET CHAT
    -Gizli mesajlaşma diye bi seçenek var. seçenek-yeni gizli sohbet şeklinde başatabiliyoruz.secret chatin özellikleri:
    -sizin sildiğiniz mesajlar karşıdan da siliniyor.
    -sunucularda hiç bir iz kalmadığını yuzde 200 olarak ifade ediyorlar. ne kadar doğrudur bilemem.
    -screenshot da bildirim gidiyor.
    -kopyalama,iletme yapılamıyor
    -belirli bir süre ayarlıyorsunuz o sürede mesajlar kendini silebiliyor.
    -Bildirim çubuğunda mesaj değil bir mesajınız var şeklinde gösteriyor yine.
    *Yayın mesajı 100 kişiye kadar.
    ***GRUPLAR
    -200 kişiye kadar :)
    -akıllı bldirim: ikide bir her gelen mesajda telefon çalsın istemiyorsanız mesela 3 dakikada 2 kez diyorsunuz fazla çalmamış oluyor.
    -cevapla seçeneğiyle kime hangi mesaja cevap verdiğniz belli oluyor.
    -geliştiricinin ayarına bağlı olarak botları gruplara ekleyebiliyorsunuz çoğu ekleniyor. botların mesajlara erişim izni yok.
    -gruba davet linkiyle üye davet edebiliyorsunuz. telefon numarası olmadan.

Denemeye değer bir uygulama.
    Bot ve sticker özelliklerini güncelleyeceğim ikinci mesajı editleyerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duncan42 -- 21 Ağustos 2015; 18:28:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Sticker özelliği için ayrılmıstır.

Telegram kullanıcılarına sticker yükleme imkanı sundugu için birçok sticker bulmak mümkün.
    @stickers adlı kullanıci adina mesaj atmanız gerekiyor orda gereken kodlari veriyor sizin icin. Sticker yuklemek icin dosya türünüzün .png olmasi ve 512×512 pixel olmasi gerekiyor. Her bir sticker icin bir emoji seciyorsunuz tasarlarsaniz yazin buraya ekleyelim :)

Stickerlar icin bazi kaynaklar:

tgstickers.com
    http://tgstickers.com

Telegram Stickers Library
    Telegram Stickers Library
    http://telegramstickers.altervista.org

Stickers Telegram
    Stickers Telegram
    http://stickerstelegram.com

stickers.acidodivertido.com
    521 Origin Down
    http://stickers.acidodivertido.com/en

unofficialtelegramstickers.com
    http://unofficialtelegramstickers.com/results

textuploader.com - A full organized list of stickers for telegram
    A full organized list of stickers for telegram
    http://textuploader.com/ajh0w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duncan42 -- 21 Ağustos 2015; 18:38:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam telefon numarasi falan vermeden sadece ekleme oluyor mu? H gruba hemde normal kisilere yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Botlar için ayrılmıştır. Kısa sure icinde düzenleyecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duncan42 -- 21 Ağustos 2015; 18:40:41 >
  • Username kullanılarak gruba da eklenmiyor. Davet linki göndererek gruba ekleme yapabiliyoruz numara vermeden. Botlar ve telegram için bilgi almak isteyen @adamin1i adli kullanici adina mesaj atabilir.

• Güncellenmiştir.

• peki programı kullanmakicin cep telefon numarasız giris yapabiliyormuyuz uye olabilir miyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telegram grubu
    2 yıl önce açıldı
    Telegram Kısıtlama
    4 hafta önce açıldı
    Yeni Telegram AirDropları
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hanedantr kullanıcısına yanıt
    Hayır. Mutlaka telefon numaranız ile mobil cihacda oturum açmanız gerekiyor. daha sonra isterseniz silebilirsiniz. PC ye kurarken telefonunuza SMS gelir onu kullanarak aktive edebilirsiniz. Yedekleme sorunu olmadığı için oturum açtığınız her yere tüm kanal grup ve metin/resim/dosyalarınız ulaşılır olur. Sadece Gizli Sohbetleriniz silinir. Güvenliğiniz için sadece mobil de gizli sohbet yapılabilir. PC de çalışmaz. ;) Telegram en basit ve en iyi iletişim uygulaması bence.
  • Peki SMS geldi oturuma tim sonra cep telefon numaranın asıl dilerim gruptakiler benim gelimi görmesin sade e nick name mi yada adımı gorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanedantr kullanıcısına yanıt
    Telefon numaran sadece karşı tarafın rehberinde kayıtlı ise görünebilir. Yani senin numaran bende yoksa göremem. Whatsapp'ta böyle durumda tel no ile nick görünürdü. Telegram'da ise telefon numaran yerine üye olurken girdiğin isim görünür. Kullanıcı adı oluşturmadan da gruplar veya gizli kanallara davet usulü (nick oluşturmadıysan birinin senin numaranı bilmesi gerekir ki davet atabilsin) açık kanallara arama yaparak girip üye olabilirsin. Global olarak isim arama yapabilmen için kullanıcı adı oluşturman gerekiyor. (istediğin zaman istediğin kadar değiştirebilirsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeanka -- 15 Mart 2016; 22:49:19 >
  • teşekkür ederim
  • Son gelen guncellemelerle gruplar 5000kişiye çıktı. Hızlı gif özelliği eklendi normal mesaj yazılan yere @gif papağan yazıyorsunuz mesela gif seçenekleri hızlı bi şekilde yükleniyor @wiki Türkiye yazıyorsunuz wikipediadan bilgi veriyor.

• Telegram'dan sasmam valla. Cevremdekilere de alistirdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanıcı adı kullanarak mesajlaşma(telfon numarasız)

Telefon numaramı nasıl kaldırabilirim? WhatsApp her şeyi buradan çalmış resmen. Daha iyi olduğu için mümkün olduğu kadar telegram kullanmaya başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: G.House M.D

Kullanıcı adı kullanarak mesajlaşma(telfon numarasız)

Telefon numaramı nasıl kaldırabilirim? WhatsApp her şeyi buradan çalmış resmen. Daha iyi olduğu için mümkün olduğu kadar telegram kullanmaya başladım.

aynen yavaş yavaş her özelliği çalıyor. telefon numaranı kaldırma imkanı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: duncan42

quote:

Orijinalden alıntı: G.House M.D

Kullanıcı adı kullanarak mesajlaşma(telfon numarasız)

aynen yavaş yavaş her özelliği çalıyor. telefon numaranı kaldırma imkanı yok

Anladım hocam teşekkür ederim :)
  • Whatsapp'dan çok daha kaliteli bir mesajlasma programi. Son iki haftadir kullaniyorum. Arkadaslara da yaymaya basladim.
    Ses kaydi dinlerken baska bir konusmaya gecince ses kesilmiyor ornegin.
    Secret chat ise apayri kalitede. Mesajlarin silinince diger tarafta da silinmesi gibi ozelliklerin olmasi ornegin.
    Whatsapp'dan da daha hizli oldugunu dusunuyorum.
    Pc,tabletten de telefona gelen bir kod ile her zaman mesajlasabiliyoruz. Whatsapp gibi telefondan pc uzaklasinca pcdeki baglanti kopmuyor. Tablet icin de resmi uygulamalari var ayrica.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inline bot samples

Here are some sample inline bots, in case you’re curious to see one in action. Try any of these:
    @gif – GIF search
    @vid – Video search
    @pic – Yandex image search
    @bing – Bing image search
    @wiki – Wikipedia search
    @imdb – IMDB search
    @bold – Make bold, italic or fixed sys text

NEW
    @youtube - Connect your account for personalized results
    @music - Search and send classical music
    @foursquare – Find and send venue addresses
    @sticker – Find and send stickers based on emoji

normal mesaj yerlernde bu kodları girmek yeterli özellikle @gif özelliği mükemmel
  • Oyun ismii

• şöyle ufak bir bot yazdığım platform:
    Telegram
    Telegram: Contact @nicevidsbot
    https://telegram.me/nicevidsbot

ilginç ve eğitici videolar bulup getiren bir bot.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.