Bildirim
Telefunken 49tu7020 tv ile iptv izleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
hocam smart tvde uygulamalar bölümünde vewd isimli bir uygulama var mı ? _____________________________ -
Valla bilmiyorumki hocam netten araştırarak buldum bu tv yi. Daha almadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Allah'ını seven defansa gelsin.... -
hocam araştırın eğer varsa o uygulamanın içindeki ssiptv den izleyebilirsiniz _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan
hocam araştırın eğer varsa o uygulamanın içindeki ssiptv den izleyebilirsinizwww.hepsiburada.com
Telefunken 49TU7020 49" 124 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/telefunken-49tu7020-49-124-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBV00000BA2F5?magaza=BeyazEsyaMerkezi&wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla-tv-ce&gclid=EAIaIQobChMI1aDX1siP3QIVxY4YCh2TvQh-EAQYASABEgLXkvD_BwE
hocam zamanınız olursa bu linkten bakabilirmisiniz. ben baktım ama vewd diye bir uygulama göremedim._____________________________ Allah'ını seven defansa gelsin....
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- en kaliteli anten kablosu hangisi
- merkezi uydu sistemini diğer odalara dağıtmak
- türksat 4a sıralı kanal listesi usb indir
- iptv kanallar açılmıyor
- bedava xtream kodları
- en iyi uydu alıcısı
- transformers serisi
- premier lig maçları hangi kanalda
- tv plus hbo max
- türkiyede dab radyo yayını var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt