Şimdi Ara

# Telefox 50' 4K:1789 TL, Awox 55' 4K: 2179 TL, Awox 65' 4K: 3499 TL, LG 70': 7149 TL #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
4
Favori
3.497
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Niçin ısrarla sıcak fırsatlara herhangi bir paylaşım yapmadan açılan tüm konulara muhalefet etme gereği duyuyorsunuz? Kime ne faydası var bu yaptığınızın? Verdiğiniz cimri linklerindeki sitelere girip baktınız mı? Daha web sitesinin arayüzü hazır değil, ürün görselleri eklenmemiş, böyle bir web sitesine kim 2000 TL'nin üzerinde bir ücret verip ürün alır? Diğer adresler de zaten paylaştıklarım.
    hocam sizin paylaşımlarınız çok kıymetli çok yararlanıyoruz gerçekten. ama mesela sizinb linkteki awox 2600 küsür olmuş arkadaşın verdiği linkte 2428 hb da. bu arada satanlar da aynı firma. muhtemelen sonradan fiyat arttırdı. yani muhalefet gibi düşünüp darılmamak lazım. mesela bende size bir çok kez alıntıyla birşeyler sormuştum ama hiç cevap vermediniz. belki beni de muhalefet eden biri olarak düşünüyor olabilirsiniz yada görmemiş de olabilirsiniz ama ben darılmam sonuçta karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuyoruz. ama tabi saygısızlık kabalık boş anlamsız yorumlar gibi durumlarda bende tepki veririm.
    yani insanlar sizin fırsatlarınızı beğeniyor bende dahil olmak üzere. ama mutlaka başka fikirler de çıkabiliyor tabi
  • Sonuç olarak bana TV lazım. Hangisini alayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeye hangisi uyarsa alın. Pahalıya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cimri.com - En ucuz fiyatı bulur, cebinize çalışır!
    En Ucuz Awox K5500RST 55'' 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Fiyatları
    https://www.cimri.com/televizyonlar/en-ucuz-awox-k5500rst-55-140-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-fiyatlari,304870169

Cimri.com - En ucuz fiyatı bulur, cebinize çalışır!
    En Ucuz Vestel 58UD8200 58" 146 Ekran Smart 4K Ultra HD LED TV Fiyatları
    https://www.cimri.com/televizyonlar/en-ucuz-vestel-58ud8200-58-146-ekran-smart-4k-ultra-hd-led-tv-fiyatlari,324673810

akakce.com
    Telefox 50TFH5000 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Al�c�l� LED Televizyon Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/4k-televizyon/en-ucuz-telefox-50tfh5000-4k-ultra-hd-50-127-ekran-uydu-alicili-led-televizyon-fiyati,391052425.html

Yakin fiyatlarda zaten hocam

• TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Niçin ısrarla sıcak fırsatlara herhangi bir paylaşım yapmadan açılan tüm konulara muhalefet etme gereği duyuyorsunuz? Kime ne faydası var bu yaptığınızın? Verdiğiniz cimri linklerindeki sitelere girip baktınız mı? Daha web sitesinin arayüzü hazır değil, ürün görselleri eklenmemiş, böyle bir web sitesine kim 2000 TL'nin üzerinde bir ücret verip ürün alır? Diğer adresler de zaten paylaştıklarım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Niçin ısrarla sıcak fırsatlara herhangi bir paylaşım yapmadan açılan tüm konulara muhalefet etme gereği duyuyorsunuz? Kime ne faydası var bu yaptığınızın? Verdiğiniz cimri linklerindeki sitelere girip baktınız mı? Daha web sitesinin arayüzü hazır değil, ürün görselleri eklenmemiş, böyle bir web sitesine kim 2000 TL'nin üzerinde bir ücret verip ürün alır? Diğer adresler de zaten paylaştıklarım.
    Piyasa fiyatlarina bakilinca verdiginiz linkler uygun olmayinca paylasim yapiyorum sinirlenecek bir durum yok bunda sakinlik lutfen

• telefox hakkında bilgisi olan var mı? bu ara tvye ihtiyacım var f/p ürünü müdür?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 32LB652V 32'' SIFIR 1000 TL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

hocam sizin paylaşımlarınız çok kıymetli çok yararlanıyoruz gerçekten. ama mesela sizinb linkteki awox 2600 küsür olmuş arkadaşın verdiği linkte 2428 hb da. bu arada satanlar da aynı firma. muhtemelen sonradan fiyat arttırdı. yani muhalefet gibi düşünüp darılmamak lazım. mesela bende size bir çok kez alıntıyla birşeyler sormuştum ama hiç cevap vermediniz. belki beni de muhalefet eden biri olarak düşünüyor olabilirsiniz yada görmemiş de olabilirsiniz ama ben darılmam sonuçta karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuyoruz. ama tabi saygısızlık kabalık boş anlamsız yorumlar gibi durumlarda bende tepki veririm.
    yani insanlar sizin fırsatlarınızı beğeniyor bende dahil olmak üzere. ama mutlaka başka fikirler de çıkabiliyor tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 1 Ekim 2019; 19:59:38 >

• Bir de bu ürün var nasıldır bilmiyorum
    Telefox 43" 43TFH4300 200 Hz Uydu Alıcılı LED TV ₺1.199,00
    www.amazon.com.tr
    Telefox 43" 43TFH4300 200 Hz Uydu Alıcılı LED TV: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Telefox-43TFH4300-200-Uydu-Alıcılı/dp/B07FYK36QM
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Birbirinden farklı yüzlerce firmayı paylaşıyorum. X firması fazla satış yapsa bana ne katkısı var? Y linkinden alsanız bana ne zararı? Gel gelelim herkese aynı tepkiyi vermiyorum. Gelin empati yapabilmeniz için şöyle bir örnek vereyim;

Düşünün ki bir üniversite inşaatında uzun yıllardır, her gün saatlerce gönüllü olarak çalışıyorsunuz. Tek isteğiniz o üniversitenin iyi yerlere gelmesi, insanların da bundan fayda görmesi. Biri, yapımına en ufak katkı sağlamadan istisnasız her gün gelip o duvar olmamış, o mala öyle yapılmaz, o kiremiti yanlış koydun diyor. Ne düşünürsünüz? Bunu yalnız size değil o inşaatta emeği geçen tüm işçilere bıkmadan usanmadan yaptığını düşünün.

Peki, sizinle birlikte o inşaatın yapımında benzer emeği istikrarlı bir şekilde veren biri söylediğinde bunu öneri olarak alabilirsiniz değil mi? İşte tam da bu açıdan bakmak lazım olaya. Paylaşın, emek verin, çabalayın, büyük-küçük bir değer üretin. Yalnızca eleştiren olmayın
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: iThinkSo

Bir de bu ürün var nasıldır bilmiyorum
    Telefox 43" 43TFH4300 200 Hz Uydu Alıcılı LED TV ₺1.199,00https://www.amazon.com.tr/Telefox-43TFH4300-200-Uydu-Alıcılı/dp/B07FYK36QM
    Bu ürün full HD elbette ihtiyaca göre tercih edilebilir.
  • 75 inç 4k tv fırsatı kovalıyorum bende

• Bu ürünler yurdısından mı türkiye ici mi geliyor

• LG hariç eş kalite tvler. Malum marka hakettiğinin 2 katı fiyatta.
  • Vestel 58 aklımı çeldi

• Yımatu markasının paneli hangi marka? Bu tv ye gerçekten 4.250 verilir mi

• İhtiyacı olan arkadaşlara şunu söylemek isterdim.evde 2 tv var biri axen biri samsung. Axen dandik marka diye aldık balkona 7 yıldır çatır çatır izliyorum maşallah kanal geçiileri de hızlı olduğu için samsungtan daha çok seviyorum. Eğer bir tv alacak olsam ordan 50 inç telefox alır bir de tv box çakardım mis gibi hem fazla para vermez hem de mis gibi keyifle tv mi izlerdim,çok düşünmeyin arkadaşlar bu rakamlara bu tvler bedava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cooloceaner -- 1 Ekim 2019; 21:23:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de TV ihtiyacım için 11/11'i bekleyeyim diyorum. Belki iyi çek falan denk getirip ucuza alır mıyım düşüncesiyle..

Sizler ne düşünüyorsunuz?
  • 7079 TL Lg 70UM7450 70 inç 177 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED Tv
    www.incehesap.com
    Lg 70UM7450 70 inç 177 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED Tv - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/lg-70um7450-70-inc-uydu-alicili-4k-ultra-hd-led-tv-fiyati-42970

Bu ürün şuan gittigidiyor üzerinden 6949 TL ayrıca 50 TL world puan geliyor
    www.gittigidiyor.com
    LG 70UM7450PLA Televizyon Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/televizyon/lg-70um7450pla_spp_551272?id=467892591

Daha uyguna düşürme şansımız var mı? Avantjix- Kod vb ile yoksa alacağım bu ürünü.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

7079 TL Lg 70UM7450 70 inç 177 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED Tvhttps://www.incehesap.com/lg-70um7450-70-inc-uydu-alicili-4k-ultra-hd-led-tv-fiyati-42970

Bu ürün şuan gittigidiyor üzerinden 6949 TL ayrıca 50 TL world puan geliyorhttps://www.gittigidiyor.com/televizyon/lg-70um7450pla_spp_551272?id=467892591

Daha uyguna düşürme şansımız var mı? Avantjix- Kod vb ile yoksa alacağım bu ürünü.
    Kazananlar klübü indirimleri gerçekten güzel. Avantajix bir süredir geri ödemeleri yapmıyordu düzeldi mi bilmiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.