|
Bildirim
|
Niçin ısrarla sıcak fırsatlara herhangi bir paylaşım yapmadan açılan tüm konulara muhalefet etme gereği duyuyorsunuz? Kime ne faydası var bu yaptığınızın? Verdiğiniz cimri linklerindeki sitelere girip baktınız mı? Daha web sitesinin arayüzü hazır değil, ürün görselleri eklenmemiş, böyle bir web sitesine kim 2000 TL'nin üzerinde bir ücret verip ürün alır? Diğer adresler de zaten paylaştıklarım.
|
hocam sizin paylaşımlarınız çok kıymetli çok yararlanıyoruz gerçekten. ama mesela sizinb linkteki awox 2600 küsür olmuş arkadaşın verdiği linkte 2428 hb da. bu arada satanlar da aynı firma. muhtemelen sonradan fiyat arttırdı. yani muhalefet gibi düşünüp darılmamak lazım. mesela bende size bir çok kez alıntıyla birşeyler sormuştum ama hiç cevap vermediniz. belki beni de muhalefet eden biri olarak düşünüyor olabilirsiniz yada görmemiş de olabilirsiniz ama ben darılmam sonuçta karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuyoruz. ama tabi saygısızlık kabalık boş anlamsız yorumlar gibi durumlarda bende tepki veririm.
yani insanlar sizin fırsatlarınızı beğeniyor bende dahil olmak üzere. ama mutlaka başka fikirler de çıkabiliyor tabi ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 1 Ekim 2019; 19:59:38 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cooloceaner -- 1 Ekim 2019; 21:23:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|