Telefox 49TFH4900 49'' 2185tl FullHD < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erennavas -- 7 Haziran 2021; 17:38:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telefox 49TFH4900 49'' 2185tl Trendyol (2.646tl Olmuş)

-
-
Alıp mi box ile kombinleyebilirsiniz. Güzel fırsat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
49 inç full hd az değil mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4K olsa dahi IPTV bağlayıp 1080P'ye yükseltilmiş içerik izleyecek iseniz sorun olmaz..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Umut K.
49 inç full hd az değil mihocam 2 bin tlye 4k hdr falan beklemeyin böyle odalarda fln kulanılacak bir tv işte
-
Ona bi lafım yok bu fiyatlara 42 full hd tvler var bimde falan satılan onlar daha mı iyi olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Umut K.
Ona bi lafım yok bu fiyatlara 42 full hd tvler var bimde falan satılan onlar daha mı iyi olurizleme mesafesine bağlı olarak alırdım 42" 1080p için daha iyi şahsen piksel piksel gözükmez en azından 49" gerçekten büyük 42 nin yanında
-
Hocam 8 yıl önce 50 inç tv almıştık full hd hala kullanıyoruz görüntü sırıtmıyor. Tabii görüntü kalitesine takıntılı değilseniz 1080p işinizi gayet iyi görüyor.
-
Biraz araştırma yaptım. Telefox, fazla sitede satılan ürün değil galiba.
Ayrıca kullanıcı yorumu az...
Servis durumu muamma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefon avox aynı firmanın evde 4k TV var ama 4k içerik çok az kanal yok film nasıl bulcan sıkıntılı iş
Bende aldım telefox servis sorunu yok zaten tv kolay kolay arıza yapmaz mibox ile cok iyi oldu sorun yok alabilirsin
7 yıldır lg 47 la 640 3d kullanıyorum. Ta o zaman 2250 tl vermiştim. Ne 3d kaldı ne smart özelliği.
Şimdi bu markalar olmasa tv ler 4 5 bini bulurdu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Diridiri06
Bende aldım telefox servis sorunu yok zaten tv kolay kolay arıza yapmaz mibox ile cok iyi oldu sorun yok alabilirsinBu modelimi aldınız Hocam? Uydu kısmında Hiç sorun yaşadınızmı? Kanal geçişleri Kitlenme falan O amaçla aldım ben fazla beklentim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erennavas -- 6 Haziran 2021; 18:44:51 > -
Hiç Bi sorun yok ama genelde mibox ile kullanıyorum şükür bi problem yok kendi uydu alıcısı görüntü biraz kalitesiz harici uyru alıcısı daha net
Birde bu TV'lerde karma panel oluyormuş servis geldiği zaman tv yi test edin memnun kalmaz iseniz iade formu düzenleyin iade edin
ben de dayanamayıp aldım. 2500'ün altına 49 inç yok piyasada. annem kullanacak zaten, smart'la, 4K ile işi yok.
-
Kardeş bunlarda karma panel var cok memnun da kalabilirsin orta seviyede de ama pişman olmassın benim eve kuruluma gelen arkadaş günde en az 10 kurulum yapıyorum arıza yapar ekmek yeriz diye bayilik aldım daha arıza yapanı görmedim diyordu birkaç kez şimşek çakması yüzünden yanana denk gelmiş
Bende aldım fiyat çok iyi
Karma panel nasıl oluyor ki,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- yudum egemden hile
- ticket geçen marketler ankara
- ccleaner pro key
- tcl p735w
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X