Şimdi Ara

telefonunuzdaki depolama limitine ulaştınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefona asphalt 7yi indirmeye çalışırken telefonunuzdaki depolama limitine ulaştınız biraz yer açıp deneyin diye birşey ile karşılaşıyorum. 878 mb yer kaplayan oyunu 1.15 gblık hafızama yükleyemiyorum yardım edin lütfen

• demekki daha fazlaboş yer istiyor kurulu dosya ebatı fazla olabilr
  • kurulum için indirdiği dosya için de yer istiyor olabilir.
    örneğin oyunun kaplayacağı alan 800 mb + oyunun setup dosyası 500 mb gibi
  • bir sorum daha olacak ayarlar kısmından telefon depolama alanına giriyorum orada diğer kısmı var o seçenek neleri kastediyor yani "diğer" kısmının boyutunu azaltmak için neleri silmem gerekiyor?
  • birde dikkat eden birisi oyunu indirirken kaç gb boş yer olması gerektiğini yazabilirmi lütfen
  • Bende 2.5gb yer olmasına rağmen yanı hatayı veriyor. Bence bu bir hata...o kadar uygulama sildim hiç yer açılmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncellemeyle oyun ve uygulamaları sd karta yükleme seçeneğinin acilen gelmesi gerekiyor.
  • Bende 3,53 boş diyor yine yüklemiyor dolu diyor.
  • Bu nasıl iştir arkadaş. Parasını verip oyunu da alamıyoruz...

• 3.70 gb yer var ama yine aynı hata...

• asphalt 7 için galiba 5 gb yer gerekiyormuş
  • arkadaşlar çok basit bi yöntem buldum bilgisayardan windowsphone mağazasına giriş yapıp telefonda kullandığınız emailinizle giriş yapın. daha sonra da istediğiniz oyunu seçin ve yüklemeyi ordan yapın.yalnız telefonun ayarlar kısmından telefonumu bul kısmının açık olması lazım ben yaptım oldu
  • Bu oyunları sd kartta atıp ordan kurmayı deneyen yokmu acaba ? ben genelde magazadan manuel indirip sd karta atıyorum ordan kuruyorum istedigimi, gerci oyun kurmadım hic ama olması lazım,biri deneyebilirmi acaba.
  • Benim tel hafızası doldu ikazı veriyor ama ayrıntılarda ise 3.5 gb dolu görünüyor. Diğer 3.5 gb nerede. Kullanılan 3.5 olmasına rağmen 8 gb lik alan dolu görünüyor. Ne yapmalıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aagir

Benim tel hafızası doldu ikazı veriyor ama ayrıntılarda ise 3.5 gb dolu görünüyor. Diğer 3.5 gb nerede. Kullanılan 3.5 olmasına rağmen 8 gb lik alan dolu görünüyor. Ne yapmalıyım.

bir şey mi yüklemeye çalıştın.
  • Hayır hocam Youtube dahi oynatmıyor. 8.1 i de bu sebepten yükleyemedim. Diğer de 4 gb den fazla yüklenme var. Bu ne demek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.