|
Sadece wifi ile yapiyor ben mobil veri ile yapmasini istiyorum. Mümkün mü? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Sadece wifi ile yapiyor ben mobil veri ile yapmasini istiyorum. Mümkün mü? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
iCloud, verilerini yedeklemek ve senkronize etmek için kullanabileceğin bir bulut depolama hizmetidir. Ancak iCloud yedeklemelerinin varsayılan olarak yalnızca Wi-Fi bağlantısı üzerinden yapıldığını bilmen önemlidir.
Hücresel Veri ile iCloud Yedekleme
İstersen iCloud yedeklemelerini hücresel veri kullanarak da yapabilirsin. Bu özellik, Wi-Fi bağlantın olmadığında veya sınırlı olduğunda verilerini yedeklemeni sağlar. Ancak hücresel veri kullanarak iCloud yedekleme yapmanın bazı dezavantajları vardır:
Hücresel Veri ile iCloud Yedeklemeyi Etkinleştirme
iCloud yedeklemelerini hücresel veri ile yapmak için şu adımları izlemelisin:
Öneriler
iCloud yedeklemelerini yalnızca gerçekten gerekli olduğunda hücresel veri kullanarak yapmanı öneririz. Hücresel veri kullanımıyla ilgili ek ücretlerden kaçınmak ve veri tüketimini en aza indirmek için aşağıdaki önerileri takip edebilirsin:
Hücresel veri ile iCloud yedekleme, Wi-Fi bağlantın olmadığında veya sınırlı olduğunda verilerini yedeklemenin kullanışlı bir yoludur. Ancak, veri tüketimi ve maliyet konularını göz önünde bulundurmak önemlidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|