Şimdi Ara

Telefonunuzdaki Bilmediğiniz Casus Yazılımlar? Bilgilerinize kimler neden ulaşıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dinleniyoruz gözleniyoruz. Peki sadece sosyal medyada mı? Örneğin bir arkadaşınız ile telefonda görüştünüz ve bir akşam veya öğlen yemeği planı üzerine konuştunuz. Görüşmenizi bitirildikten hemen sonra cep telefonunuza bir yemek şirketinden kısa bir mesaj gelir ve çok özel indirimlerle o harika menülerden birini sipariş edebileceğinizi söyler.

    Özellikle sosyal medya kanalları aracılığıyla internet üzerinden paylaştığımız kişisel verilerimiz sadece kişi veya özel firmaların değil artık devletlerin de ilgi alanına girdi. Sokaktan çevirdiğiniz herhangi birine Google?ın, Twitter?ın, Facebook?un ya da Instagram'ın neden ücretsiz olduğunu sorun. Çoğu kişi cevabı tam bilemese de reklam için diyecektir. Cevap doğru olsa da, olay boş bir alanda reklam göstermek kadar basit değil, keşke öyle olsaydı...

    Sosyal medyada hayatımızı etkileyecek inanılmaz güvenlik sorunları! Telefonunuza program indirirken bir kez daha düşünün!

    Bu konuda bir video ile casus yazılımlar veya sizin masum diye düşündüğünüz uygulamaların aslında nasıl çalıştıklarını örneklemek istiyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.