Şimdi Ara

Telefonunuz Geçici Pasaport Kaydı Yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • CEPTELEFONU GECICI KAYIT ISLEMI YAPILIR
    ISLEMLER 5 ILE 60 DK ICERISINDE GERCEKLESIR
    AKSAM SAAT 8 DEN SONRA VERILEN IMEILER ERTESI GUN SABAH ISLEME ALINIR
    ONCE ÖDEME SONRA KAYIT ŞEKLİNDE İŞLEM YAPILMAKTADIR
    KAYDIN GECERLILIK SURESI 3 AYDIR
    ISLEME BASLIYABILMEMIZ ÖDEMESİNİ YAPTIĞINIZ TELEFONUNUZUN 15 HANELI IMEI NUMARASINI PM DEN GONDERMENIZ YETERLI

Fiyat:40TL /Havale sonrası yolladığınız IMEI numaranız max 15 dakikada kayıt altına alınır

Yaptığımız Örnek Kayıt

Telefonunuz Geçici Pasaport Kaydı Yapılır

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 1 Şubat 2014; 23:20:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam geçici kayıt yapmakta yaptırmakta suç diye biliyorum.. Ve forumda da yasak olması lazımdı.. Üyeliğiniz durdurulabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: iPuma

Pasaport kayıt hakkını satmakda suç hocam,buda aynı şey turistlerin pasaportuna kayıt ,yani illegal olan zaten bu işin ticarisi ,uyarınız için sağolun

Turist kaydı değil hocam onlar.Çalıştığın arkadaş seni yanlış yönlendirmiş. Bilgilen diye söylüyorum. Turkcell'den vodafone'den kısa süreli kiralanan sistemler. Uydurma formlar doldurularak cihazlar kayıt altına alınıyor. Ayrıca artık BTK 1 ay içerisinde evraklar ulaşmadığı için ve doldurulan bilgilerin yanlış olduğunu çakıyor.. Bilginize.
    Telefonum açılsında kısa sürelikde olsa açılsın diyenler var,pasaport harcı malum ,hakkını satana ayrı bi ücret ,en azından 1ayda olsa idare eder,yani belki siz kendi satışınızı engeller gözüyle bakabiliyor olabilirsiniz fakat forumda o kadar para veremeyecek kişi çok var,ayrıca bir zamanlar islambol yapıyordu kayıt ondan sonra ilgilenen olmadı diye ,kendiside çoğu kişiyi mağdur ettiği için geçici kayıta tepki aldılar kayıt yaptıranlar,ben zaten geçici kayıt yaptıranların kapanışının süresini bildiğini ve kısa sürelide olsa telefonumu kullanırım gözüyle kayıt yaptırdıklarını düşünüyorum

Orijinalden alıntı: iPuma

Telefonum açılsında kısa sürelikde olsa açılsın diyenler var,pasaport harcı malum ,hakkını satana ayrı bi ücret ,en azından 1ayda olsa idare eder,yani belki siz kendi satışınızı engeller gözüyle bakabiliyor olabilirsiniz fakat forumda o kadar para veremeyecek kişi çok var,ayrıca bir zamanlar islambol yapıyordu kayıt ondan sonra ilgilenen olmadı diye ,kendiside çoğu kişiyi mağdur ettiği için geçici kayıta tepki aldılar kayıt yaptıranlar,ben zaten geçici kayıt yaptıranların kapanışının süresini bildiğini ve kısa sürelide olsa telefonumu kullanırım gözüyle kayıt yaptırdıklarını düşünüyorum

Hocam senin satışınla benim satışım asla bir değil. Aynı kefeye koymakta olmaz. Çünkü sonuç olarak sen geçici ben kalıcı yapıyorum. Tabii geçici kayda ihtiyacı olanlar vardır ama ben şu yüzden sevmiyorum ve tavsiye etmiyorum.. Bazı uyanık telefoncular geçici kayıtları başkalarına yaptırıp cihazları satıyorlar. Sonra suçu kaydı yapanlara atıyorlar. Müşteri madur oluyor.. Bana bu şekilde dert yanan çok vatandaşımız vardı.

• KHeto kullanıcısına yanıt
    Bende mağdurdum hocam o konuda haklısınız , yapanlar yaptı kayboldu ortalıktan ,sonra olan kayıt yaptıranlara oldu,bende islambol diye bi üyeye yaptırmıştım bu forumdan 1ay dolmadan ne telefonuna ulaşabildik ne kendisine,üstelik o birde 1 yıllık kayıt diyordu kesin ,herkesin asıl canı orda yandı ,dediğim gibi kısa sürelikde olsa geçici kayıt yararlı ,aksi takdirde dedikleriniz doğrudur

yaptırmak istiyorum.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.