Bildirim
Telefonun kullanıma kapatılması?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
forumda ilgili yerlerde derdini anlatan konular var ama özetle sana geçmiş olsun diyebilirim. Bu iş bayağı bi uğraştıracak seni. -
Öncelikle beni umutlandırdığın için teşekkür ederim Bu gün müşteri hizmetleri ile görüştüm. Gümrükten geçtiğine dair bir belge istedi. Şimdi anlamadığım adam cebinde havaalınından geçtiyse bu telefonla nasıl gümrüktenb geçtiğini belgeleyebilir ki? Bir de şunu sormak istiyorum. Gümrük muamele işleri yapan firmalar bu işi halledebilir mi acaba?
-
nasıl kapatıldı kulanıma hiç bir hatla calısmıyormu? -
quote:
Orjinalden alıntı: MurMur
nasıl kapatıldı kulanıma hiç bir hatla calısmıyormu?
Kapandı dostum şu anda hiç bir hatla çalışmıyor. İki gün öncede mesaj geldi hattınız kullanıma kapatyılmayacak fakat telefonunuz kapatılacaktır diye. -
markası modeli nedir? -
nokia 6230i -
biraz uğraşacaksın arkadaşım kolay gelsin sana -
quote:
Orjinalden alıntı: kenanmavzer
biraz uğraşacaksın arkadaşım kolay gelsin sana
Dostum tamam uğraşıcam da ne yapıcam. Ben onu soruyorum zaten. -
doğubankta açıyorlar benim bildiğim kadarıyla. -
benim de telefonuma msj geldi ve hemen benim telefoncumu aradım ve hat değişikliği yap dedi ve ben avea kullanıyodum telefonumu 1 hafta turkcell taktım ve kapanmadı şu sıralar bir msj daha geldi ve yine aynı taktiği yapıyorum ve benim telefonum 8800 benim halimi bi düşün 1400 ytl ye aldım... -
quote:
Orjinalden alıntı: Biohazard
doğubankta açıyorlar benim bildiğim kadarıyla.
Bunu bir araştıorıyım. Sonucu buraya da yazarım -
quote:
Orjinalden alıntı: samplus
quote:
Orjinalden alıntı: Biohazard
doğubankta açıyorlar benim bildiğim kadarıyla.
Bunu bir araştıorıyım. Sonucu buraya da yazarım
Hadi sansini dene bakalim pasaportla gumruk muane e onaylattirmaktan baska bir alternatif bulursan bizede soyle hemen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X